3.

1.2K 107 5
                                    

🔞❗-egy bizonyos részig

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Péntek este van.Ilyenkor minden koromhoz hasonló buliba megy vagy együtt van a barátaival amik persze nekem nincsnek.Néha elgondolkozom azon,hogy miért is nincsenek.Talán az én hibám is?Mert nem nyílok meg mások felé?Mert szinte már antiszociális vagyok?Talán...

Egyre csak azon töprengem mit is csinálhatnék.Ahány könyvem van mindet kiolvastam már.A könyvesboltok már ilyenkor be vannak zárva.Hülye gondolatok jutnak az eszembe,hogy hívjam fel azt az őrűltet de elhesegetem az ötletet mert én nem vagyok olyan,hogy egy ilyen embert elhívjak a HÁZAMBA.Chh hülye érzelmek..legyőzlek titeket.

Végül találtam egy üveg vodkát meg egy jó filmet.Előszedtem egy poharat,beraktam a filmet és egyre csak ittam.Hirtelen megint eszembe jutott az ötlet,hogy hívjam fel Jungkookot.Az alkohol hatása alatt voltam így rögtön fel is hívtam,aki azonnal fel is vette.

- Halló

- Szia Ju-Jungjúk

- Rendben vagy?

- Teeeeeeljesen-nyújtottam a szavakat -nem jönnél át?

- Tényleg?

- Száz százalékban biztos vagyok benne,hogy azt akarom,hogy itt légy.

- Te ittál?

- Csak egy inciri pincirit.

- Jó - kuncogott - mingyárt ott vagyok.

Hirtelen észbe kaptam(már ahogy) és megígazìtottam ruhámat,hajamat.Kicsit összeszedtem a házat,elég nehezen az alkohol hatása miatt.Ahogy befejeztem tevékenységemet rögtön szólt a csengő.

Dőlöngve mentem az ajtó felé és kinyitottam és egy kurvaszexi Jungkook állt előttem bőrszerkóban.
Amilyen erősen csak tudtam megragadtam pólóját és behúztam a házba.Becsaptam az ajtót a hátamögött majd az ajtónak löktem és ajkaira tapadtam.Elkezdtem nyakát puszilgatni és szemmel láthatóan élvezte.

Megfogta államat majd mélyen a szemembe nézett

- Igyál gyakrabban mert ezt a személyiséged jobban szeretem - majd szenvedéllyel teli csókot kaptam.Elkezte kigombolni fekete ingemet én pedig lehúztam róla bőrdzsekijét de ajkaink továbbra sem váltak el.

Ölébe kapott majd bevitt a szobámba.Hogy honnan tudta hol van nem tudom.Becsukta az ajtót majd fölém mászott és lassan lehúzta rólam kigombolt ingemet.Elkezdte nyakamat majd mellkasomat,majd hasamat csókolgatni.Szép lassan visszatért ajkaimhoz majd hirtelen ölébe ültetett.

Megragadtam az alkalmat és levettem róla hófehér pólóját majd nyakára tapadtam.Szívni kezdtem,közben csókolgattam ő pedig hàtradöntött fejjel élvezte.

Rátértem ajkaira,majd míg csókolóztunk addig övemhez nyúlt és lassan kicsatolta én pedig kigomboltam nadrágját és lehúztam sliccét.Az öv csatolás után ő is így tett.

Miután egy kissebb nyílás volt nadrágján benyúltam ágyékához és megszorítottam.Erre az èrzésre elvállt ajkaimtól és élvezte tevékenységemet.

-AHHH!!

Lassan szépen ledöntöttem az ágyra majd lehúztam nadrágját,gatyáját majd a sajátomat is.Megláttam óriási álló farkát majd rögtön utàna nyúltam és lassan kényeztetni kezdtem kezemmel aztán pedig számmal.Önkénytelenűl nyögött és élvezte tevékenysègemet.

Majd hirtelen pózt váltott és én kerültem alúlra.

-Thénylegh akhadorh??? - kérdezte.

-Igenh - válaszoltam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fájó fejjel kelek fel és egy kezet érzek derekamon.Lassan kinyitom szemem majd mindenhol ruhákat látok szétdobálva majd magam is rájövök,hogy meztelen vagyok.Kipattanok az ágyból majd körülnézek és meglátom Jungkookot feküdni mellettem meztelenül.Akaratlanul is oda téved szemem majd foltokat veszek észre a lepedőn.
Csak nem....?
TÖBBET NEM ISZOK!!!!!De,hogy tehetett ilyet?Kihasználta az alkalmat.
- Jungkook - kezdtem el rángatni.

- Mivan?

- Hogy lehetsz ilyen szemét?

- Aztmondtad akarod

- Ittam.Részeg voltam.Meg kellett volna állítanod, nem megdugnod.

- De hát úgy élvezted

- Mi?

- Élvezted és énis.Folyton azt kiabáltad,hogy akarod. - ült fel majd aranyosan rámmosolygott.

- Most mit mosolyogsz?

- Nemszabad?

- Ilyen helyzetben?

- Igen - röhögött.

- TAKARODJ A HÀZAMBÓL.KIHASZNÁLTÁL ÉS MEG..MEG...TUDOD MITCSINÁLTÁL.SZEDD ÖSSZE A CUCCOD ÉS TAKARODJ INNEN!!! - ordítottam rá és már szemeim könnybe lábadtak.

Jungkook lassan felállt,magára húzta nadrágját majd felém kezdett lépkedni.
Megállt előttem majd megcsókolt.Eltoltam magamtól majd újra ráordítottam

- AZT MONDTAM MENJ EL!!!!

- Jimin...

- NEM AKAROM A HANGOD HALLANI ÉRTED???NEM AKARLAK LÁTNI SEM!!!KIHASZNÁLTÁL ÚGY,HOGY ALKOHOL HATÁSA ALATT VOLTAM.MÉGIS MIT GONDOLTÁL?

- Azt,hogy tényleg szeretsz... - hajtotta le fejét s hirtelen óriásit dobbant a szivem.Mi??Ez nem,nem,nem...Nem szerethetem Jeon Jungkook-ot!!!!!!!!

Lassan összeszedte cuccát majd csendes léptekkel elment.Amin hallottam az ajtócsapódást lecsúsztam a földre majd sírni kezdtem.Megrontott.Hogy tehetett ilyet???Kihasznált!
Rájöttem miért is nem akarok barátokat.









Sziasztok!Iszonyatosan sajnálom ezt a rengeteg késést de most hoztam nektek egy ùj részt és a Szerelem árnyékában című sztorimba is nemsokára új rész következik!❤
Ha tetszett nyomj egy csillagot
👍》☆

Barátságból szerelem | J I K O O K ●• BEFEJEZETT •●जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें