💭15.rész💭

84 4 0
                                    

Huh..szóval reggel hát ugye Dylan karjai között ébredtem ami nem tagadom de nagyon is tetszett.. Dylan édesen aludt mellettem. Elmosolyodtam majd otthagyva mentem át a konyhába..Ettem egy almát reggeli gyanánt majd leültem nézegetni a magazinokat..

Lapozgattam az utolsó újságot majd majdnem kiköptem a szívemet annyira meglepődtem..Ugyanis Dylan és én voltunk a lap kellős közepén. Azt hittem, hogy ott helyben lefordulok arról az átkozott székről..

"-Ma lencsevégre kapta egyik olvasónk, hogy Dylan egy ismeretlen de csinos lány társaságában töltötte az egész délutánt.. Dylan csak nem megtalálta újabb csaj kijelöltjét? Minden estere még az internetes oldalain nincs semmi kép vagy ehhez hasonló ez is egy ritka pillanatok egyike lehetett.." Istenem ki az a nyomorék aki lefényképezett minket?!?!?! -kérdeztem magamtól majd újra cikket kezdtem böngészni-

Még esett szó arról, hogy kilehet a "titokzatos lány" Meg, hogy meg a további eseményekről informálják a népet.. Egyáltalán miért írnak Dylan életéről?!?! Ahrg na mindegy nem rágódok ezen.. ameddig nem tudják kivagyok nincs gáz... 

-Szia, Jó reggelt! -lépett be Dylan a konyhába-

-Szia! -mosolyodtam el-

-Mi a helyzet? -ül le majd hát hogy is mondjam.. minket nézett-

-Ez mi? -nézett rám-

-Honnét tudjam?-nézek az újságra szenvedve-

-Jó oké nincs gáz nem tudják a neved! Addig meg óvatosak leszünk! -mosolygott rám-

-Mivel? 

-Ezzel! -mondta majd megcsókolt-

Aaa még mindig nem tudom elhinni... Egyébként ha nem ültem volna tuti össze rogytam volna! Olyan jó érzés! Még beszélgettünk egykicsit a konyhában majd úgy döntöttünk, hogy a mai napot filmezéssel töltjük a kanapén fetrengve..Néztünk valami horrort aztán vígjátékot és asszem egy mesét is nem igazán tudom mivel szinte mindegyik felénél bealudtam..

-Emmaaaa! Megint elaludtáál..-nyavajgot Dylan-

-Jó jó bocsánat! De ez az egész napos filmezés nem az én stílsom! -nevettem fel-

-Az látom -mondta majd megpuszilta a fejem búbját-

-Dylan nem megyünk el sétálni? -kérdezem hirtelen-

-Elmehetünk! -mosolyodott el majd felállt s magával húzott s elindultunk egy parkba-

Az út folyamán nagyon sokat beszélgettünk és jobban megismertem Dylant. Például megtudtam, hogy régen ő is színészvolt egy tini sorozatban de Shelley azt mondta neki hogyne folytassa mivel ő inkább sokkal jobb lenne pszichológusként mint színészként. Itt nagyon meglepődtem ugyanis nem gondoltam, hogy képes volt mást választani Shelley miatt.. Ezek után mesélt a családjáról az iskolás éveiről meg a forgatásokról is, hogy milyen jól szórakoztak. 

Nagyon jó volt hallgatni ahogy csak mesél mesél és mesél... A sok beszélgetés közepette hazaértünk majd tényleg leültünk nézni egy filmet. Jó mese volt... De az mellékes..Egész nap csak egymás mellett lógtunk és ez szerintem nagyon közel hozott minket egymáshoz. Persze ez nem baj én ennek csak örülök! Még a film után is rengeteget beszéltünk az isten tudja már, hogy miről. Mikor már mindketten csak feküdtünk egymás mellett én bealudtam és szerintem Dylan is nem sokkal utánam.. szóval a kanepén aludtunk..

My History..Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt