4. > Shut up,Bitch <

8.6K 484 12
                                    

Věnováno: Waiten...:)

*Faith*

Probudila jsem se zrovna když mi bušil můj opilý otec na dveře. Křičel ať otevřu...posadila jsem a pomalým krokem šla k oknu. Opatrně jsem si na něj sedla a pomale slezla z okna na strom. Nebylo to těžký. Seskočila jsem ze stromu a utíkala ulicí...

Když už jsem byla na náměstí spomalila jsem. Jen jsem se procházela a ignorovala všechny pohledy lidí,kteří se vraceli z klubů domů. 

Když jsem se ohlížela po radostných lidech tak jsem do někoho vrazila. Vzhlédla jsem a už jen pohled na něj a celá jsem se chvěla. Jen se usmál a pořád se na mě díval.

,,Prosím,neubližuj mi!" hlesla jsem a on se jen zasmál.

,,Víš,není dobré toulat se tak sama ulicemi. Co tady děláš,Karkulko?" zeptal se mě se smíchem a já zadržovala slzy. Připravovala jsem se na nejhorší.

,,Ptám se,co tady děláš?!" zařval mi u obličeje a já nadskočila. Jedna neposlušná slza se mi skutálela po tváři.

,,Justine,prosím já-" začala jsem,ale on mi skočil do řeči.

,,Ty si dovoluješ mě oslovovat jménem?! Co-tady-děláš-?" zašeptal mi u obličeje a poslední větu vyhláskoval slovo po slově.

,,Utíkám! Jasný?! Utíkám,před svým otcem,který mě jen mlátí! Před mým bratrem,který mě mlátí! A před tebou!" vykřikla jsem mu do obličeje a poprvé v životě jsem se někomu takhle postavila.

,,Ty na mě řvát nebudeš!" vykřikl a vrazil mi facku. Tentokrát jsem neplakala. Jen jsem tam stála s tvrdou tváří.

,,Seš ubohej" hlesla jsem a taky za to tvrdě doplatila. Dostala jsem pěstí přímo do tváře. Pustil mě a já se okamžitě otočila a utíkala zpátky domů. Musím odsud vypadnout! Musím jít! Už to tady nevydržím!

*Justin*

Nemůžu uvěřit že si ta malá děvka dovolila říkat mi jménem! Odflusnul jsem si a dál pokračoval v cestě. Ano, k jejímu domu. Za to my zaplatí! Zmlátím ji tak že se ani nepostaví!

Zastavil jsem před jejíma dveřma a chtěl zazvonit,ale zastavil mě křik a pláč. Můžu jen hádat čí byli. I když to stejně vím. Tu malou děvku mlátí i doma. Vypadá to,že mám konkurenci.

Otočil jsem se a odešel domů. Stejně jsem splnil všechno co jsem chtěl. Užil jsem si s nějakou děvkou,zmlátil jsem Smithovou a teď mi ještě zbývá jít spát. Skvělej den. Takovej by mohl být pořád. Jen bez toho jejího dovolování na mě.

Přišel jsem domů a šel rovnou do sprchy. Rychle jsem se umyl a vylezl ven. Dal jsem si kalhoty na spaní a lehnul si do postele. Už se těším zítra do školy,ta malá děvka mi za to ,,Seš ubohej" ještě zaplatí...

***

Ráno jsem vstal a řekněme že jsem zaspal. Vstal jsem a šel do koupelny. Vyčistil jsem si zuby a nageloval si vlasy. Vrátil jsem se zpátky do pokoje a oblíknul se.

Nastoupil jsem do auta a jel rovnou do školy. Zaparkoval jsem a vystoupil. Pomalým a loudavým krokem jsem přišel do třídy a všichni se na mě podívali včetně učitelky.

,,Pane Bieber,vy nevíte v kolik začíná vyučování?" vyprskla na mě a já se zasmál.

,,Shut up,Bitch" řekl jsem a bez jakého koli slova si sednul do lavice hned vedle Alex.

Ta se na mě nalepila a já si její přítomnost užíval.

Učitelka to ignorovala. Co jinýho taky mohla dělat že?

Zazvonilo a já vyšel ze třídy. Počkal jsem si hned vedle dveří a strhnul k sobě osobu,po který jsem chtěl aby zaplatila za to co řekla!

Tak? Další strašná část,a je hodně krátká jenže nestíhám. I ve škole toho po nás chtěj hodně i když jsme v devítce :D Takže část by měla být zítra. I přes to že je to strašný doufám že se aspoň trošku líbí:3 Děkuju za votes,komentáře a zprávy♥ Mám vás ráda <3

BET ✓ | UPRAVUJE SE |Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon