30. > Nemůžu slíbit,že ti neublížím <

6.5K 391 10
                                    

... Budu ti oproti němu připadat jako ten nejhodnější na světě..." začal a já protočila očima. Ale tak proč si neposlechnout další lži?...

,,Tvůj fotr,jak jsem nedávno zjistil byl jedna ruka s mým fotrem. Mlátili holky. Drželi je ve skladu,znásilňovali je a ještě mnohem víc. Byl jsem malej. Už od mala jsem k tomu byl vedenej. Ubližovat holkám. A tak to začalo. Nastoupil jsem na střední. Zamiloval jsem se do holky. A vím že to byla chyba,bohužel jsem to pochopil až moc pozdě. Umřela Faith. David ji zabil přímo před mýma očima! Změnil jsem se. Věděl jsem že mi otec nedovolí mít dívku,kterou bych miloval. Začal jsem se k nim chovat jako ke kusu hadru. Vždycky jenom na jednu noc. Po té věci s Isabellou jsem si k sobě nikoho nepustil. Pak jsi přišla ty. Tak úplně obyčejná mrcha,která mě začala měnit. Nechtěl jsem to dovolit. Taky jsem to nedovolil. Nepustím si tě k sobě,Faith. To ti říkám dopředu. Nedokážeš mě změnit,ale slibuju že už ti neublížím. Jen tady prosím zůstaň. Z nějakýho důvodu tě nechci najít rozkouskovanou na silnici" dořekl svůj monolog a já měla otevřenou pusu v úžasu. 

,,Panebože" zašeptala jsem a nervózně si prohrábla rukou vlasy. Vstala jsem,protože jsem seděla naproti Justinovi na zemi. ,,Takže všechny ty kecy o kamarádství byli jenom posraný lži!" vykřikla jsem,sama překvapena svými slovy. Takhle jsem nikdy dřív nemluvila. Přecházela jsem po pokoji a snažila se uklidnit.

,,Ne,všechno nebyli lži. Řekl jsem že si tě k sobě nepustím,ale to kamarádství..musel jsem něco vymyslet!" vyprskl a já zadržovala slzy.

,,Já ti věřila. Myslela jsem,že je všechno pravda. Že jsi můj kamarád...ale ty jsi jen všeho využil!" vykřikla jsem a ani se nesnažila slzy držet dál.

,,Je mi to líto" zamrmlal a chytil mě za ruku. Když si,ale uvědomil co dělá tak ji rychle stáhnul.

,,Zítra odcházím,Justine" řekla jsem rozhodně a on se zamračil. Proč se tak stará,když mu na mě stejně nezáleží?

,,Ne,neodejdeš" zasyčel mezi zuby a silně mi drtil moje zápěstí.

,,Pusť mě!" vykřikla jsem a setřela si slzy.

Okamžitě mou ruku pustil a zmateně se na mě díval.

,,Promiň" zamumlal a já se snažila uklidnit. Zrychleně jsem dýchala a sledovala ho. Znovu jsem si prohrábla vlasy a přecházela po pokoji. Nevím co mám dělat. Všechno je zvláštní. Nic si nepamatuju! Vůbec nic a nakonec zjistím,že jsem v pokoji s klukem,který mě mlátil! 

Nakonec jsem to vzdala a sedla si na zem. Opřela jsem se o zeď a kolena si přitáhla blíž k sobě. Najednou jsem kolem svých ramen cítila ruku. To není možný. On nemá city...

Jeho ruka mě silně stiskla a já se rozbrečela ještě víc. Nakonec to skončilo tak,že mě objal. Chápete to? Justin Bieber mě objal.

,,Slib mi,že neodejdeš" zašeptal a já se zamračila. Zvedla jsem k němu hlavu a zkoušela v jeho očích najít lež. Najít něco co by naznačovalo,že to co říká si doopravdy nepřeje..že lže.

Neodpověděla jsem,jen jsem se pohodlně opřela,jeho ruku nechala na mých ramenech a zavřela oči. 

*Justin*

Vzbudil jsem se na zemi a má ruka byla obtočená okolo Faith. Je něčím vyjímečná. Něčím jiným než Isabella. Nechci jí ubližovat jen proto,že teď se Isabelle podobá víc než kdy předtím. Dřív to bylo jenom vzhledem což byl taky důvod proč jsem ji zsčal mlátit..ale teď je podobná i chováním. Isabellu jsem nikdy nezmlátil. I když jsem ji pozoroval jak se obléká pro něj tak jsem ji nikdy neuhodil.

Pootočil jsem hlavu a díval se na to jak spí. Moje mysl je porovnávala. Faith má delší vlasy a má je světlejší. Má jiné oči a rty. A trochu jiný tvar obličeje. Faith je vyšší a má vytáhlejší postavu. Zuřivě jsem zavrtěl hlavou a pomale a opatrně sundal svou ruku z jejích ramen. Pomale jsem se zvednul a Faith vzal do náruče. Položil jsem ji na postel a vyšel z pokoje. Musím se uklidnit. Potřebuju studenou sprchu.

***

Už oblečený v teplácích a tričku jsem seděl na gauči. Faith přišla před pár minutami a sedla si vedle mě. Za celou dobu nepromluvila. Ani se na mě nepodívala..nic. Ale hlavní je,že zatím neodešla. A ani neodejde.

,,Faith?" řekl jsem po hodně dlouhý době,protože už mě nebavilo jenom mlčet.

,,Hm?" zamrmlala a já se chystal říct něco,čeho má druhá stránka bude litovat. Justin Bieber nemá city. To si pamatuj. Nemůžu slíbit že jí neublížím.

,,Chci abys semnou jela pryč. Na dovolenou" vyhrkl jsem a otočil se na ni.

,,Co?" 

,,Pojedou i kluci. Pro jistotu. Nevím proč,ale prostě David to nenechá jenom tak" řekl jsem s kamenou tváří a sledoval ji.

,,Ale pořádně si to rozmysli. Nemůžu slíbit,že ti neublížím" dodal jsem a ona hlasitě polkla...

______________________________________________________

Je to strašně krátká část. Nevím co to semnou poslendí dobou je,ale vůbec nestíhám. O prázdninách to bylo v pohodě,ale teď ne :D Nestíhám. Celý minulý týden jsem měla nabitej,protože jsme každý den psali testy. Plus já přijíždím domů až kolem 4-5 takže to taky není moc fajn. Jinak k části...nebyla už hodně dlouho za což se omlouvám a omlouvám se i za to jak je krátká,ale příští bude lepší Slibuju! :) Jinak božee děkuju za tolik čitatelů + čitatele u Dancing. Panebože,jen vy mě dokážete rozbrečet tolik votes,komenty a čitately! <3

BET ✓ | UPRAVUJE SE |Where stories live. Discover now