5. > Jsi nic! <

8.8K 480 7
                                    

Zazvonilo a já vyšel ze třídy. Počkal jsem si hned vedle dveří a strhnul k sobě osobu,po který jsem chtěl aby zaplatila za to co řekla!

*Faith*

Když jsem vycházela ze třídy někdo mě za zápěstí strhnul silně k sobě. Ani jsem nechtěla vzhlédnout,protože jsem storprocentně věděla kdo to je. Bieber...

,,Zaplatíš za to cos řekla" řekl mi u obličeje a já na tváři okamžitě ucítila štíplavou bolest. Vzhlédla jsem a podívala se mu do očí. Je to takovej hajzl.

,,Proč? Proč už toho nenecháš? Už jsem tak dost zmlácená,nech mě prosím napokoji" zaškemrala jsem a on se usmál. Stalo se něco co jsem nečekala. Z jeho očí na chvilku zmizela nenávist a zášt. Sjel mě pohledem a bezeslova se otočil a odešel. Děkovala jsem bohu,že mě tentokrát nezmlátil tak moc. Jen facka...

Šla jsem do skříňky ze které jsem si vzala učebnice na matiku. Probleskla mi hlavou vzpomínka na Brandona. Na jeho polibky a objetí...všechno už je jen minulost. Díky nové pověsti,kterou jsem si zasloužila od Biebera a jeho kamarádů už nikoho nemám.

Za dnešní den jsem Biebera skoro nepotkala. Vůbec. Za což jsem byla ráda. Ještě mi nezmizely ty minulé modřiny...

Šla jsem na poslední hodinu,která se jmenuje sociologie. Vůbec nevím o co se v těch hodinách jedná... Sedla jsem si na místo a do třídy vešel učitelk,kterýho máme na matiku.

,,Takže. Vím,že mě po téhle větě budete milovat,ale i tak to řeknu. Uděláte dvojice a budete tvořit velký referát na téma život. Myslíme tím šikanu,lásku,přátelství no však to znáte. Teď vám přidělím jména" řekla a já se klepala. Doufám že na mě nikdo nezbyde a budu muset být sama.

,,Millerová a Butler,Flores a Jonesová, Bieber a...slečna Smithová" řekl a při mém jméně si dal záležet. Vykulila jsem oči a podívala se na Biebera. Jen se na mě usmál a zaťal pěsti.

,,Žádné změny dvojic netoleruji. Jak jsem vás přidělil tak i zůstanete!" 

,,Samozřejmě jde o to abyste spolupracovali. Takže byste se měli vídat i po škole" řekl a podíval se na mě. Nesnáší mě,to je jasný.

Když zazvonilo chtěla jsem odejít,ale někdo strhnul k sobě. Zase. Chtěla jsem se vytrhnout a místo toho dostala facku. Teď už vím kdo to je.

,,Počkej teď na parkovišti. Za deset minut jsem tam,jasný?!" zavrčel mi u obličeje a já s klepáním kývla.

Vyšla jsem ze školy a čekala na parkovišti. Za chvíli se objevil a když kolem mě procházel plácnul přes zadek nějakou holku. Bieber se na mě usmál a kývnul k autu.

,,Dělej! Na co čekáš?!" vyprskl a já šla pomalým krokem k autu. Nastoupila jsem a on taky. Nastartoval a já se jen dívala z okýnka. Po dvaceti minutách jízdy zastavil a já vystoupila. Kývl ať jdu za ním a já šla. 

,,Ahoj mami" řekl když otevřel dveře. Hned se k nám přiřítila mladá žena. Usmívala se jak nejvíc to šlo.

,,Ahoj Justine a..."

,,Mami tohle je Faith" řekl,ale přece jen na mém jméně byla slyšet nenávist.

,,Já jsem Patty,Faith. Bude lepší když mi budeš tykat" řekla a podala mi ruku. Stiskla jsem ji a poprvé po dlouhé době ucítila milost. Ona ke mě byla milá...doopravdy.

Bieber mě silně vzal za ruku a táhnul po schodech do pokoje. Když jsme tam dorazili tak za námi zabouchnul dveře a já zůstala jen stát.

Sundal si tričko a hodil ho na židli. Sklopila jsem pohled zatímco si převlíkal jiný tričko.

,,To tam fakt budeš jen tak stát?" zeptal se a zvednul obočí.

,,Bude to tak lepší...nechci mít další modřiny" hlesla jsem a on se zvednul. Pomale vykročil ke mě a já se nadechla.

,,Ty budeš mít stejně. A teď si sedni!" vyhrkl mi u obličeje a já poslechla.

Poslechla jsem a sedla si. 

*

Po hodině strávených nad učením do pokoje vtrhla blonďatá holka. Usmála se na Biebera a mě probodla pohledem.

,,Co tak koukáš?! Zavídíš co? Nejsi dokonalá,Faith. Jsi nic!" vyprskla když ji Bieber objímal. Slzy se mi začali kutálet po tváři.

Vzala jsem si tašku a vyběhla z jeho pokoje...z jeho domu. Nebudu chodit do školy ať si mě vyhodí,ale tohle zažívat nebudu!

Přiběhla jsem domů a moje plus bylo že nikdo nebyl doma. Šla jsem do pokoje a zamířila si to rovnou do pokoje...sedla jsem si k vaně a opřela se o ni. Do ruky jsem si vzala svou žiletku a...

Táákže? Po delší době nová část. Jen chci upozornit,že zítra nebude část,protože jedu s kamarádkama nakupovat takže celý den nebudu doma :/ Doufám že si užijete skvělej víkend a jinak v neděli myslím budou obě části:) btw. Děkuju za všechna votes,komentáře a zprávy. Jste zlatí :33 Mám vás ráda:)

BET ✓ | UPRAVUJE SE |Where stories live. Discover now