31. > Pojedu <

6.5K 389 9
                                    

...,,Ale pořádně si to rozmysli. Nemůžu slíbit,že ti neublížím" dodal jsem a ona hlasitě polkla...

*Faith*

,,Ale pořádně si to rozmysli. Nemůžu slíbit,že ti neublížím" dodal a já ztuhla. Hlasitě jsem polkla a prohlédla si ho.

Panebože.co mám dělat?! Co když mě zabije? Ale zase i když sama nevím jak to,ale myslím si že mu věřím. Přes to všechno co mi udělal...tak tohle mu věřím.  

,,Fajn..pojedu" povzdechla jsem si a nervózně si prohrábla vlasy. 

,,Nechci tě do toho nutit,Faith," začal celkem mile. Což mě samotnou překvapilo,ale následně jeho hlas znovu nabral na tvrdosti. ,,Ale musíš to pochopit" 

Odtrhla jsem od něj pohled a sedla si na postel.

,,Sbal si věci. Odjíždíme ještě dneska. Máš na to hodinu" odsekl a s prásknutím mých dveří odešel.

***

Právě teď stojím v předsíni a prohlížím se v zrcadle. Na sobě jsem měla legíny a dlouhý svetr. Nedívala jsem se na sebe,ale sama. Znovu jsem si nervózně prohrábla vlasy a snažila se ignorovat Justinův pohled na svém těle. A ne,není to legrace. Ale fakt. Sleduje mě už od té doby co jsem sešla schody. Popravdě? Znervózňuje mě to.

,,Tak fajn, Jdeme" řekl a vyšel z domu. Oddechla jsem si a vyšla společně s mým kufrem před dům,tak jako on. Nastoupil do auta a já ho následovala. Sedla jsem si dozadu,do prostřed mezi ostatní. Super. Znovu jsem si nervózně prohrábla vlasy a kousla se do rtu. Uslyšela jsem vedle sebe uchichtnutí. Ryan? Nevím jestli je to on,ale je to černoch. Moc si ty jména nepamatuju.

,,Dneska ti to sluší,Faith" zašeptal mi do ucha a já nemohla přeslechnout ironii.

,,Ne vážně" dodal a prohlídnul si mě. Schválně si přede mnou kousnul do rtu jeho ruka padla na moje stehno. Nejsem zvyklá na to,že by se mě kluci dotýkali,proto jsem znervózněla a jeho ruku stáhla. Bohužel mi to moc nepomohlo. Jeho stisk zesílil...na jednu stranu to bolelo,ale na druhou mě to vzrušovalo. Sakra! Faith,nejsi děvka! Probodla jsem ho pohledem a znovu jeho ruku zkusila sundat. Sundal až po Justinovém vražedném pohledu v zrcádku.

Dorazili jsme na letiště a já vystoupila. Protáhla jsem se a šla si pro kufr ke kufru. 

,,Já ti ho vezmu,zlato" řekl mi znovu,ten stejný co mě v autě osahával. Kývla jsem a na svém zápěstí ucítila pevný stisk. Vzhlédla jsem abych viděla kdo to je. Kdo jiný než Justin? Táhnul mě až někam dozadu,ale šli za náma všichni. Mířili jsme jak jsem později zjistila..k jeho vlastnímu letadlu. Kdo by ho nechtěl,no ne?

Vtáhnul mě do letadla a společně se mnou si sednul na sedadlo. Seděla jsem u okna a sledovala všechny lidi okolo letadla,kteří všechno kontrolovali.

,,Dám ti jednu radu," začal a když jsem nespouštěla oči z okýnka,tak mou bradu stisknul mezi dva prsty a jemně ji nadzvednul abych se mu konečně dívala do očí.

,,Nenech se od Lila příště osahávat" dořekl a já si konečně uvědomila jeho divný jméno. Není moc snadno zapamatovatelný.

,,Kam vlastně letíme?" zeptala jsem se a zase se na něj podívala.

,,Ještě jsem se nerozhodl. Florida nebo Hawaii?" zeptal se tentokrát on a já zvedla obočí.

,,Já nevím. Na obě místa bych se chtěla podívat" přiznala jsem a na jeho tváři se mihl úsměv.

,,Fajn" řekl se zatnutou čelistí a otočil hlavu do uličky. Páni,ten má ale změnu nálad...

******

Byla to hodně dlouhá cesta. Právě stojím ve svém hotelovém pokoji a peču se. Jak jsem mohla vědět kam jedeme? Nakonec jsme přistáli na Floridě. Je to tady úžasný! Hned z okýnka jsem si to tu zamilovala. Zavřela jsem se do koupelny,kde jsem si dala rychlou sprchu a oblékla se do modrých plavek a kraťásků. Vlasy jsem si rozčesala a společně se slunečními brýlemi se vydala ven. Potřebuju si užít bazénu. A-

Znovu vzpomínky.

,,Dělej,nebo tě do tý debilní školy neodvezu,ty čůzo!" uslyšela jsem křik ze zdola a měla co dělat,abych se zase nerozbrečela. Takhle na mě křičí můj dá se říct brácha. Jmenuje se Thomas a dává mi za vinu to co se stalo před pěti lety.

Jsou bolestivé..ale ještě víc bolestivé bude můj pád. Ale nic se neděje. 

,,Jste v pořádku?" uslyšela jsem neznámý hlas a pomale začala otevírat svoje oči.

,,J-jo" zakoktala jsem a posadila se. Přímo do mých očí se dívali jedny zářivě modré...

,,Jsem Sebastian. A ty?" zeptal se znovu a já se konečně odtrhla od těch očí.

,,Faith" zamrmlala jsem a pomale vstala. Opřela jsem se o chladnou zeď a pořád ho sledovala.

,,Těší mě,Faith. Nechceš jít semnou do bazénu,tipuju že to tady moc neznáš" řekl a já se usmála. Kývla jsem a následovala ho k výtahu. Ignorovala jsem Justinovy pohledy a dál šla se Sebastianem.

Miluju vodu! Miluju ten pocit,kdy se odevzdávám vodě...Rozeběhla jsem se a skočila. Hned mě pohltila teplá voda a já nemyslela na nic. Nemyslela jsem na to,že vypadám dětinsky,ani na Justina..prostě na nic. Jen jsem se oddala vodě...

_____________________________________________________________

Táákže? Názory? :) Měla být Dancing,ale nakonec jsem to prohodila..takže tady máte dlouho očekávanou část z BET <3 Jinak se chci zeptat na jednu důležitou otázku. Pracuju na nové story. Ale vyjde až skončí Dancing. Asi přidám jen úvod..ale o to teď nejde. Je to fakt velkej projekt. Pracuju na tom už dlouho. Je to takový téma,který všichni známe,alee už se nemůžu dočkat až si přečtete aspoň úvod! Protože tý story jsem věnovala poslední dobou dost času,i když je to ohranné téma,tak to chci udělat jiné :D Prostě se nechte překvapit. Problém je v obsazení..nevím koho dát na hlavní postavy :D Táákže,svoje nápady mi pište do komentářů. Ale doufám že se na tom shodnete protože ta story bude hlavně díky vám <3 Jinak zase děkuju za všechno a omlouvám se za ten román O.o :D

EDIT 18.10 -10:32 Už mám kandidáty :D Napíšu je v dnešní části Dancing ♥

BET ✓ | UPRAVUJE SE |Where stories live. Discover now