21. > Je sexy <

6.5K 431 7
                                    

... Otevřela jsem je a přede mnou nestál poslíček s pizzou. Ale-....

Stála tam ta blonďatá holka kterou jsem viděla hned poprvý. Přesně ten typ všech kluků...umělý kozy,makeup nanesenej lopatou a 30 centimetrový jehly. Fakt super. Umíte si vybírat chlapi!

,,Co ,ty, tady děláš?!" vyštěkla na mě a probodla mě pohledem. Zvedla jsem obočí a ruce si založila na prsou.

,,Ne, co ty tady děláš?!" vyprskla jsem na ni a musela si stoupnout na špičky abych na ni viděla.

,,Jdu za Justinem. Uhneš?" zeptala se o trochu míň vřískavěji.

,,Zeptám se ho" odsekla jsem a protočila očima. Zabouchla jsem jí dveře před nosem,otočila se a namířila si to do kuchyně k Justinovi.

,,Justine?" zeptala jsem se a on se na mě podíval od ledničky.

,,Jo?"

,,Před dveřma stojí nějaká barbie a říká že jde za tebou" řekla jsem a zasmála se.

,,Jo už tam jdu" zamrmlal a já kývla. Vyběhla jsem po schodech do svého pokoje a znovu si sedla na postel. Vytáhla jsem si knížku kterou mi dala Britney. Začetla jsem se a konečně zapoměla na realitu...

***

Ani nevím jak dlouho jsem četla,ale ozvalo se ťukání na dveře. Vstala jsem a šla dveře otevřít. Před nimi stál Bieber a přejížděl po mě pohledem.

,,Ehm,já jen že je dole pizza" řekl a já kývla. Prošla jsem kolem něj a šla rovnou ze schodů dolů.

 Došla jsem do kuchyně a otevřela krabici. Okamžitě jsem si dala pár kousků na talíř a jeden strčila rovnou do pusy. Už jsem byla skoro na schodech jenže mě zastavilo zakašlání.

,,Nemusíš se tady tak plížit" řekl a zasmál se. Vážně slyším pana Biebera se takhle smát? Takhle...přirozeně.

,,Myslela jsem že je tady ta barbie" řekla jsem já s pokrčením ramen a dál šla do svého pokoje. Nic neřekl a já se konečně dostala ke své posteli. Rozvalila jsem se na ni a snědla všechnu pizzu. Když jsem dojedla tak jsem si vzala čisté oblečení a namířila si to rovnou do sprchy.

V koupelně jsem si ze sebe sundala všechno oblečení a pustila na sebe horkou vodu. Miluju ten pocit když na vás dopadají kapky horké vody a všechno z vás opadá. Umyla jsem si celé tělo a následně i vlasy. Když jsem byla hotová tak jsem se zabalila do ručníku a před zrcadlem si vysušila a následně i učesala vlasy. Oblékla jsem se do čistého oblečení a vyšla z koupelny. Ještě než jsem si znovu lehla do postele jsem si uvědomil že musím odnést ten špinavý talíř.

Když jsem ale sešla schody ze svého pokoje tak jsem uslyšela křik,smích a hlasy. Potichu jsem šla do kuchyně a talíř dala do dřezu. Už jsem odcházela jenže jsem do někoho narazila. Do Alfreda. Taky byl jedním z těch co mě mlátil.

,,Ale,ale" zamumlal a já se zachvěla. ,,Moment. Faith?" vyprskl až jsem nadskočila. Jen jsem kývla a on se začal hystericky smát. Všichni přišli za rámusem. Takže sem.

,,Čemu se směješ?" zeptal se ho Ryan a potom svůj zrak přesunul na mě. Alfredo nic neřekl ale všimla jsem si jak ke mě kývnul.

,,Poznáváš ji?" zeptal se a usmál se na mě. Achjo,prosím ať už chtějí udělat cokoliv tak jen ať to nedělají.

,,Jo,je to Faith. No a?" vyprskl a přejel mě pohledem.

,,Je sexy"

,,Nojo" zamumlal a nebezpečně se ke mě přibližoval. Silně mnou hodil na ledničku a sám se na mě přimáčknul.

,,Nech ji,Ryane" uslyšela jsem ,jeho, hlas. Moment? Co? On se mě zastává?

 ,,Cože?" vyprskly všichni zároveň. ,,Tys právě řekl abysme tuhle děvku nechali bejt?!" vyštěkl Ryan na Biebera. No,super...

 ,,Prostě ji nech na pokoji. Faith jdi nahoru" zasyčel mezi zuby a já ho poslechla. Vyšla jsem schody,no spíš je vyběhla a zamkla se v pokoji. Sakra! Věděla jsem že semka nemám chodit. Jestli tohle budu muset zažívat každej den tak padám...

 ____________________________________________________________

 Je krátká,ale vůbec jsem neměla moc nápadů :D Děkuju všem za nádherný komentáře,tolik votes a čitatele ♥

BET ✓ | UPRAVUJE SE |Where stories live. Discover now