16

418 23 12
                                    

-Jungkook pov-

~TIJD SPRONG VAN 5 JAAR~

Het is vandaag precies 5 jaar en 3 maanden geleden dat ik en Tae-Hyung een relatie kregen. In die 4 jaar is er enorm veel gebeurt. We zijn samen gaan wonen, hebben een puppy geadopteerd, zijn ons volledig op BTS gaan storten en hebben zelfs al een internationale doorbraak gehad. We hebben een tour gehad door Azië en Amerika en zijn nu al weer voor een tijdje aan het rusten. We zijn minder actief omdat we binnenkort gaan stoppen met de band. Yoongi heeft gezegd dat hij wil stoppen als we nog populair zijn. Zoals we altijd gezegd hebben: team work makes the dream work. Vandaar dat we niet verder gaan zonder hem. Dan is het team niet meer compleet. Ons contract is ook bijna verlopen dus nog een laatste comeback en BTS is ten einde. We hebben ondertussen miljoenen fans over de hele wereld en ik had nooit kunnen dromen dat ik zo veel geld zou verdienen met mijn baan. Aan merk kleding en dure spullen heb ik geen gebrek en ook ons enorme appartement laat zien dat wij als stel best veel te besteden hebben.

Maar even terug naar nu.

Ik lig op de bank met Fluff naast me. Ja, dat las je goed. Fluff. De rede dat hij zo heet is omdat we geen naam wisten en de fans hebben laten kiezen. Dat vonden we wel een leuk aandenken aan als we zouden stoppen. We hebben expres geen Koreaanse naam gedaan omdat meer de de helft van de fans niet eens Koreaans is. Fluff is een klein pluizig hondje die een kruising is tussen van alles en nog wat. We hebben haar uit een land gered waarvan ik de naam nooit kan onthouden. Ze was daar net geboren en ze moest op straat leven. Ongeveer een paar maanden nadat ze alles goed kon zoals lopen is ze daar weg gehaald. Toen we haar zagen werd zo gelijk heel vrolijk. We mochten even kennis maken en waren daar zo lang dat ze uiteindelijk op mijn schoot in slaap viel. Toen hebben we samen besloten haar mee te nemen. Nu woont ze hier al voor een half jaartje. Zindelijk maken was een hele klus, maar nu is ze echt een droom hond. Ze houdt van spelen, maar luistert wel goed. Als we er geen zin in hebben gaat ze gewoon slapen. Uitlaten is geen probleem want we wonen op de begane grond en we hebben een grote tuin. We laten haar ook elke dag minimaal 1 keer uit in het bos. Het bos is echt ons plekje.

Voor vanavond heeft Tae-Hyung me verteld dat ik om 10 uur stipt bij ons favoriete plekje in het bos moet zijn. Ik heb mijn favoriete trui aangetrokken (Die ik van Tae heb gestolen) en heb een zwarte jeans aan. De gaten in de knieën zijn misschien wat koud, maar ik vind het gewoon heel prettig zitten. Ik kijk op de klok en zie dat het al half 10 is. Als ik nu op de fiets stap ben ik iets eerder maar tenminste optijd. Ik zeg gedag tegen Fluff en verlaat het appartement. Even later zit ik op de fiets naar het bos. De geur van dennebomen dringt mijn neus binnen terwijl ik steeds dichterbij ons plekje kom. Ik zet mijn fiets tegen de boom waar ik hem altijd tegen aan zet en wandel rustig naar het bankje. Terwijl ik dichterbij kom zie ik niks en niemand. Ik kijk zoekend om me heen en check de tijd.

"Je bent te vroeg" hoor ik Tae's lage sexy stem in mijn oor.

Ik krijg elke keer kippenvel als hij zo tegen me praat. En het erge is dat hij dat heel erg goed weet.

"Ik wilde optijd zijn" antwoord ik iets zachter dan de bedoeling was.

"Weet ik toch. Daarom is de verassing ook al klaar" zegt hij op dezelfde manier in mijn oor.

Hij pakt mijn pols terwijl ik in mijn hoofd tel.

Date nummer...

Mijn ogen worden groot zodra het getal met 3 nummers door mijn gedachtes gaat.

100...

Ik herinner me nog precies wat hij me vertelde toen hij mij mee nam op onze eerste date.

Bij date 100 vraag ik je ten huwelijk. Dat wordt onze dag. Als we dat redden is het een teken dat we nog veel meer dates aan kunnen.
Hoor ik Tae-Hyung's stem door mijn hoofd galmen.

Zou het? Nee! Sowieso niet! Ik geloof niet dat hij zijn leven verder wil leven terwijl hij weet dat hij voor altijd aan mij vast zit.

Ik zucht en laat me op het bankje vallen zodra we daar aankomen. Het is al donker dus zie ik bijna niks. Ik zie alleen dat Tae naar me toe loopt en naast me komt zitten.

"Weet je nog onze eerste date?" Begint hij.

Ik voel mijn lichaam verslappen zodra hij dat zegt.

"J-ja" antwoord ik.

"Weet je nog wat ik je beloofd heb?" Vraagt hij dan.

Ik knik waarna ik me besef dat hij dat niet kan zien.

"Euhm j-j-ja" stotter ik.

Ineens trekt hij me overeind. Hij gaat op één knie voor me zitten en haalt een doosje uit zijn broekzak. Hij opent hem en haalt er een zilveren ring uit. Ik sla mijn handen voor mijn mond en barst in tranen uit.

"Kookie. We zijn nu al zo lang samen. We hebben ontzettend veel meegemaakt. We hebben elkaar gesteund als het nodig was. We hebben elkaar de ruimte gegeven als het nodig was. We hebben elkaar getroost als het nodig was. Na al die vele gebeurtenissen wil ik je vragen om voor altijd en eeuwig de mijne te zijn. Met jou kan ik alles aan. Met jou sta ik sterk. Met jou ben ik wie ik wil zijn.
Lieve Jungkook, wil je met me trouwen?" Vraagt hij terwijl hij me aankijkt met zijn puppy ogen.

"Natuurlijk wil ik dat" snik ik.

Tae-Hyung pakt mijn hand en schuift de ring om mijn rechter ringvinger. Ik laat me tegen hem aanvallen zodra hij opstaat. Hij slaat zijn armen beschermend om me heen.

"Ik hou van jou Jeon Jungkook" fluistert hij.

"Ik ook van jou Kim Tae-hyung" fluister ik huilend terug.

Ik denk dat ik gelukkig ben...

Vkook♡Where stories live. Discover now