Chapter one

30 2 0
                                    

,,Cassiopeio rychle vstávej je čas jít do školy, tak aby jsi stihla ještě posnídat," zavolala na mě přes dveře moje mamka. Oba rodiče mě pořád berou jako tu malou holčičku, kterou už dávnou nejsem. Už je mi sedmnáct. A navíc už dávno nejsem ta hodná holčička, za kterou mě považují. Ale zase to neberte až tak moc doslovně. Rychle jsem tedy vstala z postele, provedla ranní hygienu v mé koupelně, trochu se nalíčila a oblékla jsem si už předem přichystané oblečení. Znám samu sebe, takže vím, že kdybych si ještě ráno musela vybírat oblečení, školu bych určitě nestihla.

U stolu seděli už všichni včetně mých bratrů. Popřála jsem tedy všem dobré ráno a rychle jsem se vrhla na svou misku cereálií. ,,Který z vás mě dneska vezme do školy?" zeptala jsem se bratrů. ,,Dneska můžeš jet se mnou," ozval se Jacob. ,,Dobře," oplatím mu úsměv. Na to, že je nás tolik, vycházíme spolu úplně v pohodě a mnoho rodin se diví, protože mi mezi sebou nemáme skoro žádné hádky.

,,Děti, zítra přijede na týden Brian a pravděpodobně s ním přijede i ta jeho nová přítelkyně. Dostali teď ve škole volno," oznámila nám máma. ,,No konečně nám bratříček dospěl," utrousil Kyle a tím rozpoutal výbuch smíchu kolem stolu. ,,A ještě jdeme s tatínkem večer na ten večírek, jak jsme vám už říkali. Budeme odjíždět o půl deváté, jen abyste věděli," dokončila svůj monolog mamka. ,,Až tak pozdě?" vylétlo ze mě bez rozmýšlení. ,,Máš snad něco naplánovaného, zlatíčko?" zeptal se taťka. ,,Ne jen dávají další díl seriálu," rychle jsem to zamluvila. ,,Kdyby jen věděli..." pomyslela jsem si a všimla si, že se na mě bráchové šklebí.

Když to tak vezmu, tak byl vlastně celý den ve škole nudný. Naštěstí prospívám s dobrými známkami. S Alyssou, Lenou, Jasmine a Josette, mými nejlepšími kamarádkami, jsem se domluvila na večer. A pak už jsem pádila domů připravit se.

CassiopeiaKde žijí příběhy. Začni objevovat