Svaki kraj ima novi početak

11K 492 64
                                    

Hrapav glas me 'izvlači' iz zemlje snova, sa njegovim kao i uvek prljavim rečima:

"Babe, probudi se.." trlja nos o moj levi obraz i igra se sa mojom zamršenom kosom.Pravim neki krik kao negodovanje, dok od dotičnog čujem hrapav osmeh.Odgurujem ga od sebe, i čujem korake i otvaranje i zatvaranje vrata.Zadovoljno sam se ušuškala u krevet i uživala sam u mirisu, jabuka i mint, cela soba je mirisala na njega. "Gle čudo, njegova je." glas ne prestaje da dodaje neumesne komentare, uzdišem..Posle par minuta sam čula otvaranje i zatvaranje vrata, i teške korake.Okrenula sam se, legla sam na stomak i glavu sam 'sakrila' u jastuk.Osetila sam kako se krevet 'udubio', i osetila sam na meni jako telo.Harry..Legao je na mene.

"Znam da ne spavaš, ljubavi." zbog njegovog hrapavog glasa pored mog levog uveta svaka dlaka mi se podigla.Mrzim njegov uticaj na meni!Čekaj malo, on je mene nazvao ljubavi?Malopre babe?Imam čudan osećaj u stomaku, njegovo telo je na mom, između nas se samo nalazi navlaka.

"Pusti me da spavam!" i ako sam se rasanila, i dalje ne želim da se suočim sa njim..Osećam hladnu ruku na mojim leđima zbog čega sam se naježila, pravi male krugove na mojim leđima sa njegovom jakom rukom.

"Zar stvarno misliš da ću te pustiti da spavaš sada, kada si ispod mene..okrenuta leđima i... gola." već zamišljam njegov bezobrazan osmeh, ruku spušta na moju zadnjicu i prekidam ga u njegovim prljavim namerama.

"Samo se usudi i odsećiću ti ruku i..."

"Nikada nisam s'leđa, ali za sve postoji prvi put, ip.."

"DOSTA!Probudila sam se!" okrećem se i sada mogu pogledati čupavca u oči.Kosa mu je neuredna, oči su mu sada svetlo zelene boje, usne su mu crvene i..Dosta Jennifer.Na licu mu se pojavljuje pobednički osmeh, spušta se i spaja naše usne u neuredan poljubac.

"Dobro jutro, devojčice." govori kroz osmeh i osećam kako mu prsa vibriraju, kolutam očima.Ustaje i baca mi njegovu crnu majicu koju je uzeo iz ormana, mrštim se i hvatam je.

"Hmm?" podižem pogled ka njemu

"Obuci je."

"Harry, imam svoju maj..'

"Želim da nosiš moju." kolutam očima i prislanjam je uz lice, miriše samo na neki miris, ne na njega, mrmljam sebi nešto o bradu šta ni ja nisam razumela i podižem pogled ka čupavcu koji je naslonjen na orman, donju usnu je stavio među zube i sisa je dok me posmatra sa njegovim prodornim očima.Želim njegovu majicu od juče da nosim, a ne ovu, pre nego što sam mogla bilo šta reći, uzima drugu crnu majicu sa kraja kreveta i dobacuje mi je.Prislanjam je uz lice i mogu osetiti njegov prepoznatljiv miris.Čekaj malo, kako je znao da ga to želim pitati? Postoji mogućnost da može čitati misli, ali stvarno.

"Idem da nam skuvam čaj" mrmlja i izlazi iz sobe, kako je čudan.Obmotavam navlaku oko sebe i ustajem iz kreveta, osećam vrtoglavicu i noge su mi slabe.I dalje ne mogu verovati šta se sve juče dogodilo.Predala sam mu se, sve one izgovorene reči, poljubci, bili su iskreni, ali to ću morati da zaboravim, James je najvažniji.Prisećam se jučerašnjih događaja i srce mi želi iskočiti, ne, ne, ne.Nemoguće..."Devojčice...uspela si..zaljubio sam se u tebe.." duboko uzdišem, to sam sanjala, da.Nema potrebe da razmišljam o tome, to je bio samo san.Uzimam majicu sa kreveta i izlazim iz sobe ulazeći u kupatilo.Tuširanje, topla voda će mi opustiti napeto telo...Skidam se i otvaram staklena vrata ulazeći u tuš kabinu.Podešavam vodu i osvežavam se.Vrela voda je sve što mi je potrebno, ali bol u stomaku mi me prestaje, noge mi drhte ali pokušavam ostati jaka.Poskačem u mestu kada osećam dve ruke na mojim kukovima.

"Shh, devojčice."

"Harry, izlazi!" ruke stavljam preko grudi i osećam kako se njegova prsa pomeraju iza mojih leđa zbog smejanja.Baš je raspoložen jutros.

Revenge ✔️Where stories live. Discover now