Samo tvoja..

11.9K 464 47
                                    

"Prošlo je mesec dana, imaš rok do sutra Styles!" mrštim se, o čemu se radi?

"Znam doneću je sutra,ne brini se.." posle par sekundi čuju se koraci kako se približavaju vratima..Shit! Brzo se okrećem i sa brzim korakom ulazim u dnevni boravak izbegavajući radoznale poglede od Niall'a i Zayn'a..Sa Niall'om ne smem biti previše prisna zato što bi Harry posumnjao..Ulazim u kuhinju i nakon što proveravam špagete, pomeram ih i stavljam ih da se ohlade..Koga će doneti Harry sutra Louis'u? Kakv rok? Zašto su pričali nasamo? Šta to kriju? Radoznalost me ubija..Louis je 'bad boy', radi prljave poslove, sve vidi, sve čuje, nije ni Harry ništa bolji..Samo kada se setim kako sam ga pokušala prevariti gde živim, kako me je nadmudrio? Videla sam ga kako je otišao, ipak sam se prevalila...Pa za moje ime, znao je da se zovem Jennifer i da sam lagala..A tek za nevinost...Koji blam, kada sam rekla da sam je izgubila sa nekim Josh'om, pa posle sa Jim'om..On je kao neki agent 007'...Dnevnik! Moram da pročitam šta piše u njemu, makar jednu rečenicu, moram, radoznalost me jede iznutra..James..James mi je sada na prvom mestu, moram ga naći, moram znati da je na sigurnom, on mi je na prvom mestu, najvažniji..Trebao mi je biti još od početka, ali bila sam zaslepljena sa osvetom..Pogrešila sam..A šta ću sa onom Carom uraditi? Ona me prati, ona drži James'a, kučka..Šta sam joj uradila? Život nikada nije fer..Od svih ovih misli zaboravljam na nežne i prljave trenutke podeljene između mene i Harry'a..Mi smo kao vatra i vatra, definitivno..Svaki put se neko opeče na kraju, ali Harry će osetiti bol..Pa Bože mili, ja njega trebam da mrzim! Zbog njega sam tri nedelje provela u potpunom mraku, gledajući kako pred mojim očima muče James'a..Osećam bol oko srca čim pomislim na to, kakvi dokumenti su bili u pitanju? I dalje nisam saznala, ne zadugo...Mrzim ga, mrzim ga, mrzim ga! Mrzim njegovu kovrdžavu kosu, prodorne zelene oči, njegov hrapav promukli glas sa Britanskim akcentom, njegove punačke roze usne...Način na koji ih oblizuje kada priča, kada gricka donju usnu, način na koji prolazi rukom kroz kosu..Mrzim njegovo razvijeno telo sa puno tetovaža, mrzim njegove uske crne farmerice koje ocrtavaju njegove obline..Mrzim njegove prljave reči koje mi prijaju, mrzim način na koji me strastveno ljubi, sa žudnjom, strasti, napaljenošću..Mrzim način na koji me gleda, mrzim način na koji me grli, i ne želi da me pusti iz zagrljaja..Mrzim njegov vragolast osmeh, mrzim njegove rupice kada mu se ucrtaju zbog smejanja..Sve to mrzim!

"Devojčice.." hrapav, vreo glas iza mog uveta me 'izvlači' iz dubokoumnih misli..Naglo se okrećem i vidim vragolast osmeh na kovrdžavom čupavcu..

"Uplašio si me!"nestašna kovrdžava kosa mu pada preko očiju i sa desnom rukom je povlačim ka nazad, u sledećem trenutku sam obasuta sa vrelim dahom od dotičnog..Njegov miris mi se uvlači u disajne organe..Jabuka i mint pomešana sa jakim muškim parfemom, prelepo..

"Neću više.." smeje se, a ja kolutam očima..

"Gde su momci?" tek sada shvatam da je sve tiho..Harry obmotava ruke oko mojeg struka i privlači me k'njemu, i u sledećem trenutku sam pribijena uz njehova razvijena prsa..Obmotavam ruke oko njegovog vrata i gledamo se par trenutaka, samo se čuju moji ubrzani otkucaji srca, ako mi ovako srce svaki put bude divljalo kada sam u Harry'evoj blizini, ne bih se čudila da odjednom prestane da radi..Par odbeglih pramenova mi stavlja iza levog uva, oblizuje svoje usne, dok ja svoju donju usnu stavljam ispod zuba i grickam je..Harry sada svoje vlažne usne prislanja uz moju ušnu školjku i sa svojim hrapavim glasom polako govori..

"Oni su otišli pre par minuta..Bila si zadubljena u svoje misli pa ih nisi čula..Sada smo sami, niko nas neće uznemiravati.." svaku reč polako govori "samo ti i ja.." naježila sam se od njegovog glasa..Mrzim to što tako utiče na mene..Sa svojim usnama ostavlja vlažne poljubce ispod uveta, na obraz, nos i stopio je naše usne zajedno..Kao da su stvorene jedna za drugu..Jako ga povlačim za kosu dok do malopre nežan a sada postaje strastven grub poljubac..Naši uzdisaji se povećavaju iz sekunde u sekundu..Njegova prsa vibriraju o moja naši jezici zajedno igraju..U jednom trenutku sam ga ugrizla za donju usnu, i pokušala sam se udaljiti od njega, dok sam od njegove strane dobila negodovanje..

Revenge ✔️Where stories live. Discover now