She's back

730 30 2
                                    


Kelsey's synsvinkel

Jeg holder mig til planen om at skifte skole. Det er det eneste rigtige jeg kan gøre og så sætter det også en stopper for alt dramaet. Mor vil sikkert også have glæde af det.

Jeg hiver min MacBook op ad tasken og går ind på rivalernes hjemmeside. Ja, eastcost High og Westcoast High har altid hadet hinanden og i må ikke spørge hvorfor!

Uden at tænke mig om beslutter jeg for at tage derhen og se skolen. Måske er dem meget bedre end min nuværende eller er den meget værre....

Jeg ved at den sikkert er fuld SF elever som jeg måske kommer til at se mere til, så mit outfit skal være on point. Jeg tager en stram, kort nederdel på og en sort bralette. Mit hår lader jeg hænge og oven over tager jeg en sorg læderjakke. Mine sko er meget basic. Et par sorte vans....

Mor er på arbejde, så jeg ingen problemer med at skulle distrahere hende eller bruge vinduet. Det kan godt være at jeg ligner en luder, men hvis ikke det var Nash ville det være min hverdag og der kommer det til hvis jeg skal skifte skole?!
Parkeringpladsen er fuld af det flotte biler og en flok piger står i gården og ryger. Jeg sætter kureren mod indgangen med pigernes øjne i nakken. Lige fa jeg træder ind vel der alle øjne mod mig. Jeg kigger rundt og for øje på nogen sol jeg tror skal forstille og være denne skoles playerslæng. En specifik person rammer mit blik. Brody... drengen som knuste og trampede på Isabels hjerte. Jeg kigger til højre for ham hvor en sorthåret dreng med grønne øjne står. Omhyggeligt blinke jeg til ham for at irritere brody. Han skal ikke bare Tro at han kan behandle Isabel på den måde... for at gøre der hele værre går jeg over imod drengen ved siden af ham. Han var flot langt væk fra, men endnu kønnere tættere på. "Vil du vise mit vej til toiletterne?" Siger jeg sexet. Han nikker selvsikkert og tager fat om min talje. Sammen går vi mod toiletterne som forresten ikke er opdelt efter køn. Jeg for ind i et af toilet rummene og trækker ham med ind. Jeg guder virkelige ikke nogen følelser og ikke nogen tanker hviler for mig til nærmest lime mine læber fast på hans. Hans læber er bløde og han kysser godt.... næsten ligesågodt som Cameron.

Paæisbddksåpq?!?!!!! Hvorfor sammenligner jeg ham med Cameron?!

Han fører hånden ned til min nederdel og trækker den forsigtigt op. Jeg fjerner hans hånd og trækker mig fra ham. "Du skal ikke forvente noget af det her" siger jeg koldt og går. Nu er det fandme min tur til at lege med playeres følelser lige meget om de går på Eastcoast eller Westcoast high. Jeg med raske skridt ud af toilettet og retter lidt på mit tøj. Alle kigger chokeret på mig hvilket for mig til at smile en smule. En lærer stiller sig foran mig med krydsede arme. "Til rektors kontor nu!" Siger hun bestemt. Jeg trækker på skuldrene og følger ned hende til kontoret.

Jeg bliver tager hurtigt imod af en skaldede tyk mand. Rektoren. "Du går vist ikke her" diger og fletter fingrene. "Nej" svarer jeg koldt. "Jeg bliver nødt til st kontakte dine forældre..." begynder han. "Min far er faktisk også rektor..." svarer jeg og ignorere det faktum af at faktisk prøver at få mig i problemer. "Hvor?" Svarer han og rynker brynene. "Hvor tror du?" Afslutter jeg, rejser mig og går ud af kontoret. Denne skole er nu udelukket. Rektoren hader mig keg har lige leget med en playersne og brody går her. Jeg tror næppe at dramaet vil stoppe, måske vild et endda blive støre hvis jeg starter her.

Min telefon begynder at Tine liggesår snart jeg træder ud af skolen. "Kom hen op skolen NU!" Beordre rektor. Jeg sukker, men fortryder stadig ikke at jeg vandaliserede en af deres mest populære elever. "Der kan jeg ikke..." svarer jeg. "Jeg er hi bortvist, ikke sandt?" Sige jeg flabet og lækker på. Den sidste person sol skal give mig ordre er rektor...

Dagens kapitel....

Kedeligt, men denne bog trænger også til at være bare en lille smile normal....

Stem, del og kommenter!❤️

Vi seeeeeeees...

Players want it tooWhere stories live. Discover now