En players læber...

894 22 1
                                    

Kelseys synsvinkel

Det var dejligt at komme hjem igen, men Florida er godt nok også savnet. Jeg hader stadig Cameron selvom han viste mig en hel ny side ham i Florida. En Cameron som faktisk havde sine struggles og ikke en Cameron som ikke gav en Fuck. En Cameron sol jeg ville ønske var her permanent. En Cameron som mange mennesker nok ville bryde sig om.

Jeg oplevede den vildeste deja- vu
Da Cameron kommer løbende hen mod min altan. Han begynder at banke drillende på altan døren. Jeg inhiberede ham, men jo længere tid der gik, jo svære blev det. Jeg gik hen mod døren og åbnede op.

"Hvad vil du Dallas?" Spurgte jeg irriteret. "Dig... i min seng" sagde han flirtende og trådte tættere på mig. "Cameron, hvis du ikke havde glemt er det mandag morgen" sagde jeg og prøvede st lyde klog. "Og...?" Svarede Cameron og skubbede mig op af væggen. Han placerede sine hænder på mine hofter og stod nu så tet op ad mig at jeg kunne mærke hans åndedræt. Jeg kiggede ind i hans dejlige brune øjne og overvejede om jeg skulle stoppe det.

Hvorfor skulle Cameron også være så tiltrækkende?!

Vi skal i skole, din idiot!" Sagde jeg og skubbede ham væk fra mig.

"Vi kan da også godt bare pjække?" Sagde han med et smørret smil på læben.

"Drøm videre Cameron..." sagde jeg sagde jeg og begyndte med at gå mod døren.

"Du kan selv finde ud ik'?" Sagde jeg, vendte ryggen til og begyndte at gå.

Skolen var kedelig som altid og mahogany var endda syg! Og ja venner, jeg fortryder VIRKELIG at jeg afslog Cameron's tilbud om at pjække.

Cameron var heller ikke i skole, og vi alle hvad han lavede. Han ligger sikkert hjemme i sin seng med en eller anden liderlig hoe.

Det eneste jeg havde lyst til var at tage et langt varmt bad. Mor var ikke hjemme og det ville hun Heller ikke indtil imorgen tidlig. Fedt!
Jeg smed mit overtøj og nærmest løb op ad trappen ind på mit værelse. Mit værelse var en smule rodet. En uredt seng og lidt tøj oven på. Mit makeup bord så også rimelig fucked ud. Jeg inhiberede det og gik ind på badeværelset. Hurtigt lå alt mit tøj på gulvet og jeg trådte ind i kabinen. Jeg mærkede vandet ramme og varme min krop. En følelse som var helt utrolig beroligende og behagelig. Døren til badeværelset blev voldsomt åbnet op og der var han. Cameron fucking dallas. Jeg tog fat i håndklædet og dækkede mig selv til.

"Hvad fanden laver du her?!" Råber jeg. "Jeres hus er virkelig stort og flot, jeg kunne ikke da mit selv til at gå" svarede med et smørret smil på læben. Jeg havde altid lært at tælle til 10 hvis jeg blev sur, men denne gang overskred han altså grænsen. Han tog sin t-shirt at og den mest markerede six pack viste sig. Han kiggede sig selv kort i spejlet da han tog resten af sit tøj af. "Hvad fanden har du gang i Cameron!" Råbte jeg igen og vendte mig om. Han svarede ikke men trådte ind i den lille kabine. "Jeg tænder for vandet nu" sagde han og kiggede på håndklædet. "UD!!" Råbte jeg og begyndte at skubbe ham. Mit livs største fejltagelse. Håndklædet faldt og Cameron øjne faldt på min nøgne krop. Jeg skulle til at dukke mig med for at tage håndklædet op igen da Cameron skubber mig op ad væggen. Han tager fat om mine hofter og pressede sig op ad mig. Et støn slap igennem mig læber. Cameron tog sine hænder op til min kæbe og kiggede mig intenst i øjnene. Cameron var smuk, veltrænet og enormt tiltrækkende. Jeg ville havde dræbt for ham hvis bare han ikke havde en idiotisk personlighed. Jeg lænede mig frem og kyssede blidt han læber. Han kyssede igen og snart blev det til et groft snav. Det faldt mig ikke ind at Cameron var en egoistisk player. Det kunne han umuligt være... i hvert fald ikke med de læber, men det er han og det kommer sikkert heller ikke til at ændre sig. Han trak sig væk fra mig og kiggede stadig intenst i mine øjne. Et borende blik som var alt for overvældende for mig. Han tog sit tøj og gik ud af badeværelset uden at kigge sig tilbage.

Cameron havde fået mit hoved til at explodere med tanker...

Players want it tooWhere stories live. Discover now