Vegas - del 2

656 19 1
                                    


Cameron's synsvinkel

Jeg vågner på bagsædet af min bil. mit hoved dunker og der ligger en fremmed, nøgen pige ved siden af mig, hvilket der gør alt for ofte...

Utålmodigt vækker jeg pigen og beder hende gå. Jeg retter lidt på mig selv og finder derefter min telefon frem. Jeg ser at kelsey har ringet til mig 12 gange i løbet af aftenen. Fuck!

Kelsey? Hende havd jeg glemt ALT om.

Jeg træder hurtigt ud af bilen og går mod indgangen til diskoteket. Døren er lukket og der går nu kun normale mennesker rundt. Jeg ringer er par gane til hende uden at få svar.

Jeg beslutter mig for at sætte mig tilbage ind i bilen. Min hoved snurrer rundt og jeg har ingen anelse ingvard jeg gør. Jeg var så fucking dum at gå fra hende, det barbar meningen at mig og kelsey skulle være sammen idag, ikke mor og en eller anden stripper.

Jeg begynder at køre rundt i hele Vegas på jagt efter hende. Jeg tør ikke at ringe til nogen. Folk ville bare flippe ud, specielt Nash. Han ville nok bide hovedet af mig hvis ikke han for travlt med at lave et nyt barn...

Jeg går ind på Joe&the juice DS jeg er for sulten til ay fortsætte. Lige da jeg træder ind støder jeg på en flok unge piger på ca. 14/15år. de fniser og får videre. Da de har flyttet sig for jeg øje på manden som snakkede med kelsey igår. Han sidder henne i et hjørne, spiser en sandwich og kigger ned i sin telefon. Med raske skridt sætter jeg kurs mod ham. Selvsikkert sætter jeg mig overfor ham og knytter som refleks mine hænder. "Kan jeg hjælpe dig led noget?" Spørger han kejtet. Han irritere mig grænse løst. "Hvor er kelsey?" Spørger jeg koldt. "Undskyld mig?" Siger han og rynker brunede. Selv hans stemme pisser mig af. "Jeg spørger ikke igen!" Siger jeg og banker hænderne ned i bordet så alle kigger på mig. En med arbejder komme gående hen mod mig og beder mig om at gå. Jeg rejser mig og og går modvilligt ud af cafeen. Jeg tumler hen mod min bil og kører tilbage til diskoteket.

Lige nu vil jeg bare gerne hjem, og det er ikke så tit jeg siger det. Men jeg kan ikke bare forlade kelsey her. Det er min skyld. Jeg bør ikke havde taget hende med hertil til at begynde med. Hun ville ikke og aaron advarede mig endda også om at tage til Vegas med kelsey som er under en eller anden oprørs fase hvilket betyder at man hele tiden skal holde øje med hende.

Jeg stiger ud af bilen og ser en sedl på døren. Der står et nummer som jeg taster ind på min telefon. Jeg skal til at ringe nummeret op da døren bliver revet op.

En byrde bliver løftet Over mine skuldrer da kelsey viser dig. Jeg ånder lettet ud og kaster mine arme om hende. Jeg maser hende tættere på mig og kan ikke få mig selv til at give slip. Hun skubber mig irriteret væk og går mod bilen. Hun sætter på passager sædet og kigger væk fra mig. Jeg glider inf på førersædet og starter moteren. Jeg vælger ikke at sige noget da jeg godt ved hvorfor hun er sur.

Efter en time i bilen kan jeg ikke længere holde tavsheden. "Undskyld..." Siger jeg som en 5 årig dreng. Til at starte med for jeg i Inter svar. "Hvorfor skulle jeg med hvis du aligevel bare ville få fra mig?" Siger hun med en rystende stemme. "Det var heller ikke planen..." svarer jeg. "Hvad var planen, Cameron? Huh? Hvorfor kan du ikke bare lade mig være?! Hvordan kan det være at du går fra at mobbe mig hvert dag, til lige pludselig at ville have mig til at være endnu en af dine sex-ofte?!" Råber hun og kigger på mig med våde øjne. Min hjerte stopper og jeg kommet i tanke om alle de andre piger jeg havde fået til at græde. Det rørte mig aldrig, men nu... her med kelsey. Jeg får det virkelig dårligt og har bare Lyst til at undskylde. Kelsey har en god Røv og indtil idag har den været mit eneste mål...

Så fik Cameron squ lige følelser?🤔

Et helt kapitel med Cameron...😅

Sagde jeg ikke at fredag er tæt på mandag?😑

Husk at stemme, dele og kommenter!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now