New victim?

707 23 1
                                    


Kelsey's synsvinkel

"Hold nu kæft, Cameron!" Råber Nash for messen af gangen. Som refleks kigger jeg over på dem. Jeg ser Nash som vifter Cameron's hånd af sin skulder. Cameron ruller med øjnene og går imod engelsk lokalet. Han går selvsikkert forbi mig uden at flytter blikket. Jeg lukker mit skab og går imod det samme lokale. Normalt er det kun de meget, meget engageret elever... også kaldt nørderne der sidder klar så tidligt før timen. Cameron sidder bagerst i lokalet og sætter mig op foran. Han ser frustreret ud og det samme gjorde Nash ude på gangen. Jeg undlader at spørge ind til det.

Cameron's synsvinkel

Nash har faktisk tænkt sig at hjælpe Melanie... jeg ville godt kunne forstå ham hvis Melanie har brud for det, men det har hun ikke. Hendes forældre er stinkrige og første gang vi næste ende var skæv og fuld på samme tid. Han føler sig skyldig og ansvarlig.

Jeg har prøvet at holde mig væk fra kelsey. Hun bringer ikke andet ens stress og frustration. Jeg har ikke brug for hende eller hendes røv. Jeg kan få alle andre piger i hele Californien. Hvorfor skulle jeg bruge min tid på hende? Jeg er færdig med at rende rundt som en idiot efter hende. Hun er ikke andet end en smuk ulykkesfugl. Og alt hvad hun rør ved skal visne. Som fx. og mit og Nash's venskab. Jeg er færdig med hende!

Og hvis Nash har tænkt sig at bruge alle sone College penge på Melanie så er det op til ham selv. Ja, det er frustrerende at være 18årig far, og Melanie kan godt kræve hjælp fra ham, men ikke flere tusind dollars. Jeg kigger op fra bordet og opdager at kelsey er kommet ind. Hun sidder forrest ved siden af nogle nørder. Jeg kigger væk og prøver st distrahere mig selv. Det går godt, rigtig godt da en latino-amerikansk pige træder ind. Hun har krøllet hår og grønne øjne. Jeg har aldrig set hende før, hun må være ny?

//Isabel//

Hun kigger rundt og hendes øjne falder på kelsey

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hun kigger rundt og hendes øjne falder på kelsey. Hun begynder at gå mod kelsey og prikker hende på skulderen. De snakker kort og pigen sætter sig derefter smilende bag kelsey. Kender kelsey hende?

En ting er sikkert, hende skal jeg nok komme til at have det sjovt med. Hun er smuk og har en helt fantastisk krop!

Flere elever begynder at træde ind i lokalet og de fleste kan ikke holde øjnene fra pigen.
Jeg skynder mig at rykke op bag hende før de pladsen bliver taget.

Jeg prikker hende på skulderen og som refleks vender sig om. "Hej" siger hun med et smil på læben. Jeg smiler selvsikkert til tilbage til hende. Hun er endnu mere lækker tættere på....

Kelsey vender sig om sender mig et dræberblik, mens pigen stadig kiggede på mig. "Hej børn" siger vores lærer højt for at få folk til at tie stille. Alle i lokalet kigger fornærmet op på ham. "Vi er ikke børn!" Siger en pige og taler for os alle. Læren ruller med øjnene og kigger søgende rundt. Hans øjner standser ved pigen. Han miner til hende og hun rejser sig op. Alle drengene kigger på hendes røv inklusivt mig selv. "Hey, mit navn er isabel og jeg er 18år gammel" siger hun og sætter sig ned igen. Efter hånden er de fleste begyndt at blive 18. Kelsey er nok en af de eneste som stadig er 17. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvornår hun har fødselsdag, men jeg tror det er et tidspunkt i november?

"Tak, isabel!" Siger han og læner sig op ad kateteret. "Idag skal vi arbejde i grammatik bogen" siger han begejstret. Folk sukker dybt og tager deres bøger frem. "Jeg har ikke bogen..." siger isabel og rækker hånden op. "Jeg kan godt tage hende med ned til biblioteket" siger jeg selvsikkert. "Dejligt!" Svarer læren. Den mand er alt for glad...

Jeg rejser mig op og det samme gør isabel. Vi går ud af lokalet og mod biblioteket. Jeg tager med vilje den lange vej. "Såh... har du en kæreste?" Spørger jeg charmerende ude på den tomme gang. "Uhm... ja?" Svarer hun med røde kinder. Jeg kunne hurtigt tude at hun løg. "Ville han have noget imod hvis jeg gjorde det her?" Siger jeg igen og skubber hende blidt op ad skabene. Hun kigger mig intenst ind i øjne og jeg må indrømme at jeg begynder at tænke på kelsey. Den dag jeg blev taget i at bryde ind på skolen... den dag hjemme hos kelsey... det hele er så overvældende. Jeg rykker mig tættere på hende men hun placere beskyttende sine hænder op ad sig. "Såh... du altså den slags!" Siger hun flabet. "Øv! Du var ellers så attraktiv!" Siger hun flabet igen. Jeg kigger forvirret på hende mens hun fortsætter den retning vi gik.

Was uuuuup!👅

Så blev det tirsdag!😁

Isabel, Huh?🤔

Bemærk at denne bog ikke er rettet. Dont mind it hvis der fx. Står "keg" i stedet for "jeg".

Men tilgængel håber jeg at i nyder ét kapitel om dagen i stedet for ét kapitel om måneden!😂

Husk at Stem, Del og kom!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now