TJENESTEEEE

770 24 1
                                    


Kelseys synsvinkel

Jeg gik med raske skridt tilbage til lejren og satte min ind i vores telt. Snart var alle de andre også tilbage og så sød som aaron er prøvede han (uden hæld) at få mig til st falde til ro. Han kom endda med mad til mig fordi jeg bare slet ikke var i humør til at spise. Jeg fortalte ham at jeg godt ville vær lidt alene og han forstod det 100p.

Jeg lagde mig oven på min sove pose og tog min telefon frem. Jeg hører at folk begynder at gå ind i deres telte. Harley og Kristi er stadig ude og vi ved alle hvad de laver. De har sikkert en trekant med Cameron... jeg mærker mine øjenlåg blive tunge og falder i søvn.

Jeg kigger på menuen og overvejer om jeg skal bestille en salat. " hvad skal du have kelsey, kelsey, kelsey" Chris dejlig stemme blev pludselig til en hviskende pige stemme?

"Kelsey, kelsey, vågn nu op kelsey" hører jeg nogen sige. Jeg lukker øjnene på og ser Harley stå foran mig. "Ud kelsey, mig og Cameron skal bruge teltet" hvisker hun hårdt. "Nej, Harley!" Siger jeg og halvsover. "Kelsey, du skylder min en tjeneste!" Hvisker hun med en skarp stemme. Jeg tænker mig grundigt om før jeg tager en beslutning. Jeg tager min sovepose og pude og går ud af teltet. Jeg overvejer om jeg skal gå ind til Nash, men samler modet og lægger på den lune jord ved siden af bålet. Jeg indser at det er latterligt og sniger mig ind i Nash og aarons telt. Hele klassen sover undtagen mig, Harley og Cameron. Jeg vidste godt hvad Cameron og Harley lavede og dét fik mig til at føle noget mærkeligt. På en måde at jeg blev forrådt selvom jeg godt vidste at det ville komme til at ske. Jeg lagde min sove pose og skulle lige til at lægge mig bed da jeg opdager min pude ikke er der. Jeg stikker hovedet ud af teltet og ser st den ligger ved soden af bålet. Jo tættere jeg kommer på bålet, ho højere bliver lyden af Cameron og Harley der... i ved hvad. Jeg skyndte mig tilbage i teltet, men falder over nogle ben. "Kelsey, hvad laver du her?" Spurgte Nash med en hæs stemme. "Er det ok hvis eg sover hos jer?" Hviskede jeg. Jeg må indrømme at jeg flov. Jeg havde loge for er par timer siden skældt ham ud og nu beder jeg ham om st sove sammen med mig?

"Selvfølgelig kelsey" svarede han og faldt hurtigt i søvn igen.
Det var dét jeg elskede ved Nash. Han var så tilgivende og selvom jeg havde opført mig stige dårligt over for han tilgav han mig hurtigere end lynet.

Dagen efter var hård. Både mentalt og fysisk. Vi skulle gå 20km og det havde jeg kun min bror og hans venner til. Mahogany kan bare vente sig! Cameron gik også sammen med os i stilhed. Jeg fik af og til øjenkontakt med ham, men det var også det. Nash så ikke ud til st have det største problem med det og det gjorde min faktisk glad. "Lad os tage et klasse billede!" Råbte Mille pludselig og næsten alle var med på, inkluderet mig. Vi stilede os op då jeg pludselig stod ved siden af Cameron. Da han opdagede det flyttede han sig hurtigt og jeg må indrømme at det fornærmende. Jeg fulgte hans bevægelser med mit blik indtil der blev råbt "SMIL!"
Jeg var nu opsat på at finde ud af hvad fanden Cameron havde imod mig. Ikke fordi det betyder noget, men altså tænkt lige hvis jeg render rundt og stinker eller noget lignende.

Han tog afstand fra os og fik hen til Harley og Kristi. Jeg gik hen til ham og blev mødt af Harley og Kristi's skæve blikke. "Kan vi ikke lige snakke, Cameron?" Sagde jeg lavt. "Vi har ikke noget at snakke om kelsey" svarede han koldt. "Det er jo løgn!" Sagde jeg med en aggressiv undertone. "Kom nu..." tiggede jeg. Han sukkede dybt og stoppede op så alle de andre elever gik op foran os. "Du synes jeg er fed, gør du ikke?" Sagde hurtigt. "Hva- kelsey, hvad fanden snakker du om?" Svarede han og rynkede brynene. "Altså, jeg er ligeglad om du synes jeg er fed Dallas, men du skal bare lige vide at det er en utrolig latterlig grund til lige pludselig at begynde at bitche mod en anden person!" Sagde jeg og blev næsten helt forpustet. "Kelsey... du ik fed, og tro mig jeg kunne dig godt lige nu, men... Du er Nash's lillesøster og jeg kan ikke tage din mødom som planlagt" sagde han og ærgede sig. "Okay for det første Cameron, så var du så fucking arrogant at pisse din GAMLE bedste ven at for at fremstå sej foran nogle idioter. For det andet så ved du altså ikke om jeg er jomfru" sagde jeg fornærmet. "Selvfølglig er du jomfru" sagde han arrogant.

"Nej Dallas, det er jeg faktisk ikke" sagde jeg og løb op til drengenes igen.

Jeg havde nok lige fyret en kæmpe løgn af som nok hele skolen snart ville finde ud af...

Players want it tooWhere stories live. Discover now