Forgivnes...

599 24 1
                                    


Kelsey's synsvinkel

"Cameron, vent!" Råber jeg. Han kigger koldt tilbage på mig og venter på hvad jeg nu skal til at fortage mig. "Jeg hader dig.... men du gør mig virkelig ked af det!" Siger jeg sørgmodigt. Han rynker brynene og vender sig helt om. "Og hvorfor det?" Siger han og krydser armen. "Det... jeg ved det ikke" konstatere jeg. Jeg ved virkelig ikke hvad der er over Cameron som både for til at hade ham, men også for mig til at bare ville være nær ham. Han kigger forventnings fuldt på mig. "Måske der faktum at du gjorde mig til grin?!" Råber jeg aggressivt. "Jeg bad dig ikke om at kysse mig...." svarer han og ruller øjne. "Ved du hvad Cameron, du er hjerteløs, egoistisk, kold og ikke en person jeg gider" svarer jeg irriteret. "Okay?" Mumler han. Når de ord er sagt triller et par tårer ned af kinderne på mig. Jeg havde håbet på at han ville forsvarer sig selv på en eller anden måde, men at han er ligeglad med hvad jeg siger og mener gør mig sur og ked af det. Jeg trækker vejret ind og går hurtigt med tårer i øjnene, men da jeg går forbi ham griber han fat i min arm. Min hjerte stopper og det samme gør min vejr trækning. Før jeg når at sige noget trækker han mig med ind i et værelse og låser døren efter sig. Jeg træder et par skridt tilbage og tudbrøler. Hvorfor er Cameron så humør svingene. Hvorfor kan jeg ikke læse tanker? Hvad er det den dreng har i tankerne og havd fanden vil han mig? Jeg hader det han gør ved mig og det han får mig til at føle. Jeg vil ikke længere finde mig i at han for hele min verden til at smuldre.

Han træder helt tæt på mig og tærer mine tårer væk med sine tommelfingre. "Jeg kan ikke lide at se dig græde" hvisker han. Jeg føler en følelse som jeg ikke bær føle nær ham. Jeg føler tryghed og varme. Min krop er rolig og Cameron's blide berørelser gør det hele kompleks. Aligevel tager min overbelastede hjerne over og skubber ham aggressivt væk fra mig. Jeg har været alt  for sikker og tryg når det kommer til Cameron og alligevel har han kun skabt splid. Han kigger fortabt på mig. Jeg græder endnu mere nu og har bare lyst til at løbe i armene på ham, men en anden side af mig siger at jeg skal lade ham være. Lade ham lide og græde som jeg led og græd. Jeg undgår øjenkontakt og læber mod døren. Han tager fat i om min talje og holdet mig tibage. Derefter smider han mig på sengen og kigger skuffet ned på mig. "Hvad fanden har jeg gjort dig?!" Græder jeg. Min maskar er helt klart løbet og jeg kan mærke tårerne ved min kæbe. "Du gør det så fucking svært at holde sig fra dig!" Råber han aggresivt. "Lige siden Vegas har jeg ikke gjort andet end at ignorere mine tanker og følelser og så kommer du og ødelægger det hele!" Råber han. Hans ord overrasker mig voldsomt. Cameron prøver faktisk. Han har både følelser og tanker og for engangs skyld handler det hele ikke kun om ham.

Jeg er målløs og Cameron er helt oprevet. Han sætter sig op ad døren og jeg kryber sammen i sengen. Festen udenfor er stadig vild. Cameron laver en irriteret grimasse og trækker derefter sin telefon op. Han skriver noget og glider den derefter ned i baglommen igen. Kort efter stopper musikken og der bliver stille udenfor. Idet vibrere min telefon og jeg ser en besked fra Isabel.

"Jeg er lige blevet smidt ud sammen med resten af festen, hvor R du?" Skriver hun. Jeg beder hende tage hjem og ikke bekymre sig om mig. Det er sent og jeg tvivler på at jeg Kommer ud af det er værelse inden længe.

"Undskyld" begynder han. "Undskyld for alle årene og specielt for de sidste par måneder..." afslutter han. Jeg sætter fædrene på det kolde trægulv og begynder at gå mod Cameron. Da jeg er næsten over ved ham rejser han sig op. Jeg svinger armene om ham og det samme gør han. Vi krammer i noget der føles som 30år da jeg endelig trækker mig. Han kigger mig i øjnene og kysser mig så blidt på læberne. "Jeg hader dig..." mumler han og fjerner håret fra mit ansigt.

Det skete hurtigt!😅

vi er nået op på nr. 4 i teenage fiktion!!!😱

Og! 5K
Hvilket betyder Marathon! Jeg vælger at lave marathonet på 5-7 kapitler (dette kap er nr. 1)

Husk at stem, del og kommenter!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now