#23

2K 58 6
                                    

,,Teď spolu odejdeme, ať se ti to líbí nebo ne. Dobře, mám o tobě menší pochyby, ale máš pravdu. A proto ti dávám unikátní příležitost. Odejdeme z města, ze státu. Jedeme do Irska. Tam oni mají zakázaný přístup. Mám tam tetu, přežijeme. A teď rychle na letadlo, než se zde objeví." Řekne zrychleně a nastoupíme do autobusu. Tam nás zaveze k letišti. Tam nám koupí letenky a čekáme na letadlo. Mezitím jsem přemýšlela. Ano, byla to ta nejlepší možnost, co jsem mohla udělat. Teď po mě šli mafiáni a nebylo cesty zpět. Musela jsem pryč. A hlavně tam, kde nemohli. Už tu bylo naše letadlo, ale v tom se objevil Cole. ,,Am! Já tě miluju, prosím, neodlétej. Budeme žít spolu, bez ostatních. Táta s tím souhlasí. Takže si vyber. Já, nebo on?" Řekne spěšně a já se otočím, ehm na toho kluka. ,,Cole, jsi dobrý člověk. Nepatříš k nim. Uteč taky, ale ne s námi. Nezasloužíš si být s nimi. Jsi lehce manipulovatelný, takže tohle mi udělej. Sbohem." Vyhrknu rychle a v tom se tam objeví celá famílie. Rychle odběhnu i s tím klukem do letadla. Po pár hodinách jsme v Irsku, v Dublinu. Tam přijedeme autobusem k malému domku na kraji města. Tam už čeká starší paní, zřejmě jeho teta. ,,Henry, jak ráda tě vidím!" Jmenuje se Henry, děkuji jeho teto.

No a takto jsem dopadla. Žiju v Irsku s Henrym a jeho milou tetou. Dostudovávám a mám se tu skvěle. S Henrym jsme si k sobě nějak vydobyli cestu a dalo by se říct že spolu chodíme. Rozhodně příjemnější než být s nimi. Avšak od nich mi docházeli výhružné dopisy, že se mi to jednou vymstí a taky jak jsem Coleovi pomotala hlavu. No, to mě asi budou hledat marně. Jelikož za chvíli nebudu Balfoyová. Ale Andrewsová. Jako Henry.

Tadáá! Ano, je to konec! Definitivní konec! Nikdy bych neřekla, že se k němu dopracuju s mým tempem, ale jsem tu.

Chci vám všem moc poděkovat za ty krásné čísla, i když to samozřejmě není o číslech. Ale dokázali mě rozbrečet, to ano. Jsem ráda, že si příběh našel své příznivce, ale mě už to moc nebavilo. Nevěděla jsem co dál, co dělat. Tak jsem to utnula nějak v pohodě, co si tak myslím.

Jinak, jsem spokojená. Děkuju za ten fakt dlouho strávený čas čekáním na další kapitolu a pa! ✌💚

Malá mafiánka ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat