#3

5.9K 239 4
                                    

Zavře za sebou dveře. ,,Tak, co potřebuješ?" Zeptám se a sednu si do tureckýho sedu. ,,Jak se jmenuješ?" ,,To si děláš prdel?" ,,Ne." ,,Am." Zasyčím. ,,Cole" A majetnicky se ušklíbne. ,,Nejsi zrovna k zahození." ,,Co prosím? Na to zapomeň ty nechutný prase!" A to už si stoupnu a založím ruce na prsou. ,,Jak si tě vezmu, budu si dělat co budu chtít." A zasměje se. Dám mu silnou facku. ,,Vypal! Hned!" ,,Ti jebe? No, stejně se uvidí, kdo přileze." Zadívá se na mě jeho dokonce pěknýma kukadlama. ,,Chrr" A vypadne. Spadnu na postel a začnu přemýšlet.
Moje sestra to věděla dávno!
Tak proto, když jsem řekla je silná, tak mi řekla, že taky!
Ale táta... to nejenže mi v těle dřímá smutek, ale i vztek. Slíbil mi, že nikdy neprodá, jen kvůli obchodům. A navíc se nám vede skvěle. Že by přestal mít rád? Trubko! Jasně že rád.

Začnu se dívat po pokoji. Bude mi to tu chybět. Už se začínám balit. Nevím proč, ale abych to měla za sebou. Beru si spoustu věcí. Jako oblečení, vzpomínky, pistole, šperky, nůž.... Nikdy nevíte. Mám kupodivu dobaleno, a zachvíli bude půlnoc. Měla bych už jít. Jdu po schodech a za minutu bude 0.00. Ten blbec se už ke mně blížil a klekl si. ,,Amando Roberstnová, vezmeš si mě?"

Omlouvám se že dlouho nebyl díl...

Malá mafiánka ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat