#12

2.7K 115 3
                                    

Vyschlo mi v krku. ,,Ahoj." Pozdravil vesele. ,,Ahoj Adame." Pozdraví ho Carol a otočí se hlavou na mě. ,,Ehm, a-ahoj." Řeknu mu s červenou barvou na tváři a sklopím přitom hlavu aby to nikdo neviděl. ,,Ahoj." Řekne s povzdychem. Možná proto tak Cole žárlil. Ale on zase oblizoval mou sestru! 1:1. Mezitím si sedneme a Cole dojde. Vrhne na Adama nenávistný pohled a věnuje se naservírovanému kuřeti. U večeře bylo hrobové až děsivé ticho. ,,Máte t-to tu moc h-hezké." Řeknu a prolomím tím ticho. Byla jsem zvyklá, že u naší večeře jsme si povídali celou dobu a skoro jsme nejedli. Vrhkly se mi slzy do očí. ,,Děkujeme." Řekne jen tak jejich matka a dál se nic neděje. Dojím a rozhodnu se podívat se do pokoje. ,,Am, stav se potom u mě v kanceláři." Houkne na mě ještě jejich otec. Přikývnu a už jdu do pokoje. Je to tu moc hezké. Všechno je sladěné do tyrkysovo-růžova. Mám tu všechno. Postel, skříň, poličky, knihovničku, komodu, stůl a noční stolky. Na stole mám dopis. Mimochodem, byly tu různé doplňky. Oblečení mi už Roxy vytáhla. Dojdu k tomu dopisu kde je napsáno Amanda. Nejistě jsem po něm sáhla a uchopila ho. Opatrně jsem ho otevřela, aby se neponičil. Vytáhla jsem to, a byl v tom kousek papíru.
Milá Amando Robertsová, sejdeme se zítra v 17:30 v blízkém parku. Doufám že přijdeš, potřebuji s tebou mluvit.
-J
Chvíli jsem na to koukala, ale pak jsem si ho rychle dala pod polštář, protože někdo zaklepal na dveře. ,,Am, pojď." Byl to jejich otec. Následovala jsem ho do jeho kanceláře. Zavřel dveře a posadil se za stůl na koženou židli. ,,Tak, základní pravidla máš tady." Podá mi dva A4 papíry. ,,Na cokoliv se zeptej Stuarta." Ukáže na sluhu a sluha se vypaří. ,,Ven budeš chodit jen pod dohledem. Až po měsíci budeš mít 'volnost'." Řekne s uvozovkami. ,,A ostatní máš v papíru. Kdybys něčemu nerozuměla, dojdi." Řekne a podívá se na dveře a na mě. Já pochopím a vyjdu z nich s papíry. Panebože. Zašeptám si sama pro sebe a vklouznu do pokoje a zamknu za sebou. Otevřu první papír
1.Nezamykej za sebou
Aha. Jdu ke dveřím a znovu je otevřu.
2.U snídaně se vede normální konverzace. U oběda jen důležité připomínky. U večeře nic.
3.Nikam nechodit bez zaklepání a následného pozvání.
4.Používat Internet Explorer, a Bing.
5.Nikomu bez dovolení otevřít.
6.Oslovuj všechny jménem. My s manželkou jsme Martin a Eleonora.
Papír už raději zase složím. Ještě se podívám na jeden.
7.Tento rok budeš chodit do školy.
Vydechla jsem. Nikdy jsem do školy nechodila. Doma mě učil sluha Simon. Myslím. Raději jsem si ho dala na stůl. Dnes je 1.srpna. Mám měsíc volna. Sednu si na postel. Převleču se do nočního úboru a zalehnu do postele, kde usnu.

Moc děkuji za podporu! ❤

Malá mafiánka ✓Where stories live. Discover now