Κεφαλαιο 37

11.6K 934 44
                                    

"Δεν καταλαβαινω Ναντια μου , γιατι θα ερθει εδω το βραδυ; " η Μαρω επεμενε να της πω την αληθεια αλλα δεν ηθελα να προδωσω το αρχικο σχεδιο.

" Απλα κατι χαρτια θα υπογραψουμε που εχουν μεινει για το διαζυγιο και ειπα να τον κερναγαμε και κατι "

" Χωριζετε και θα του κανουμε τον τραπεζι ;" καχύποπτα αναρωτηθηκε . Ξεφυσηξα και δεν αντεχα αλλο αυτη την μισαωρη ανακριση.

" Ωχουυυυ βρε Μαρω , ενα καλο ειπα να κανω και εγω . Φωναξα τον Σταυρο εδω για να τα ξανα βρειτε . Θελει να γυρισεις σπιτι ." παραδεχτηκα την αληθεια και αμεσως το προσωπο της ελαμπε αλλα δεν το εδειξε με λογια . 

" Εγω δεν γυριζω πισω. Μου συμπεριφερθηκε σαν σκουπιδι " μουτρωσε και αρχισε να βγαζει κατσαρολες στην κουζινα . 

" Ξερεις πως κανει ο Σταυρος οταν στεναχωριεται και πιεζεται ,δεν ξερει τι λεει.." Εντυπωσιαστηκα με τον εαυτο μου που τον υπερασπιζοταν . Δεν επρεπε να τον βοηθαω τοσο..Αλλα ηθελα να ημουν δικαιη . Η σχεση του με την Μαρω επρεπε να δεθει ξανα . Και οι δυο ειχαν αναγκη απο οικογενεια .  Εβγαλε διαφορες συνταγες πανω στο τραπεζι και αρχισε ψαχνει τι θα μαγειρευε ενθουσιασμενα . Γελασα με την αντιδραση της και την αγκαλιασα δυνατα απο πισω.

" Αχ Μαρω μου θα λυπηθω πολυ που θα μου φυγεις "

" Τι ειναι αυτα που λες ;;; εγω δεν φευγω απο εδω. Τουλαχιστον μεχρι να γεννησεις " 

" Τι θα εκανα χωρις εσενα " δακρυσα απο την αγαπη που μου εδειχνε και σκεφτηκα πως μου ειχε σταθει περισσοτερο και απο μανα . Ηταν αδικο που η ζωη της φερθηκε τοσο ασχημα και δεν πηρε αυτα που αξιζε . Το μυαλο μου γυριζε συνεχως στην ιστορια της που ειχε τοσα κενα. Δεν ηξερα πραγμτικα τι ειχε συμβει . Αναψε τον φουρνο και αποφασισε να κανει για αρχη ενα σουφλε.

" Μαρω ποτε δεν καταλαβα , εμεινες εγκυος στον πατερα του Σταυρου . Πως μετα το πηρε επισημα ο παππους και το εκανε νομιμο παιδι του ; "

" Με τον παππου το Σταυρου ειχαμε κρυφη ερωτικη σχεση για πολλα χρονια , ως που συνεβη το μοιραιο και εμεινα εγκυος . Η γυναικα του χρονια προσπαθουσε να κανει παιδι αλλα δεν τα καταφερνε . Ολοι τους μου φερθηκαν παρα πολυ σκληρα και περισσοτερο ο αντρας μου αγαπησα . Απαιτησε να μου επαιρνε το παιδι και να το εδινε στην γυναικα του να το μεγαλωσει . Αλλιως θα με εδιωχνε απο το σπιτι και ας ημουν εγκυος . " τα ματια της βουρκωσαν και ειδα διεγραμμενο το πονο στο προσωπο της . Πως μπορουσε να της ειχε φερθει τοσο σκληρα ; Βεβαια εκεινα τα χρονια τετοια περιστατικα με το υπηρετικο προσωπικο ηταν συχνα . 

Συμφωνία ΓάμουWhere stories live. Discover now