Capitolul 12

55 26 4
                                    

E ultima zi în pe care o petrecem cu băieții, și sincer chiar îmi pare rău. De ce nu am putea să rămânem aici? Prea multe întrebări idioate, îmi spun mie însumi. Mă ridic de pe pat, şi nu ii văd pe Alice şi Harry. Oare unde s-o fi dus? Cred că s-au dus la masă. Mă pregătesc să plec spre micul dejun, îmbrăcându-mă în nişte pantaloni negri rupți şi un tricou negru pe care scrie "TRAVEL". Cobor la masă, iar acolo îi văd pe toți adunați la masa la care obișnuiam sa ne așezăm.
-Bună dimineața! ( Spun eu cu tristețe în glas)
-Ce ai pățit Adam? (Întreabă Harry)
-Păi, e ultima zi aici, şi îi naaah.. O să-mi fie dor de voi!
-Adam, dar ăsta nu înseamnă că nu o să ne mai vedem. Cat de curând putem, o să ne revedem.
-Mda.. (Zic eu ușor suspinând )
Terminăm de luat masa, şi pornim spre apartamentul lui Harry să terminăm interviul. Au fost 8 ore de filmat foarte amuzante. Am făcut multe chestii pentru interviu, ca de exemplu jocuri. Totuși, în unele momente am reușit sa îi emoționez pe băieți pana la lacrimi. Uite că e ora 7:47 iar toți dorm inafară de mine, deoarece am rămas sa editez clipul. După vreo 3 ore și ceva am terminat editarea, și o trezesc pe Alice fiindcă peste 3 ore avem avion. Se trezește, facem un duş și apoi plecăm spre aeroport.
-Promitem că o să îmi scrii în fiecare zi. (Îi spune Harry lui Alice sărutându-o)
-Promit iubitule. (Spune Alice)
-Băieți, mi-a făcut plăcere sa va cunosc și sper ca vom ține legătura.
-Desigur Adam. (Spune Liam)
Acum e timpul să ne îmbrăcăm, iar băieții au fost nevoit sa părăsească curtea din spate. Ei pleacă, însă Harry își aduce aminte că a uitat să îi dea un colier lui Alice.  Când dă să il dea, vede cum noi suntem egali și tăiați intr-un avion negru ce avea zborul în Rusia.
-Liam! Vino repede, Alice cu Adam sunt răpiți.
Atunci băieții vin, însă totul în zadar. Harry încearcă sa se lupte cu tâlhării , însă este lovit și pus la pământ. Avionul pleacă iar noi suntem la bord legati de niște bare.
-Adam! Ce o sa se întâmple?
-Îți spun eu păpușică. N-o să mai vedeți pe nimeni, fie pentru ca părinții voștri sunt morți și arși,  sau fie pentru că o să ne aduceți mulți bani.
-Ce? Ce vreți să ne faceți? (Întreb eu foarte speriat)
-Tu vei sechestra fete , pentru bordelul meu iar păpușa ăsta mă va face bogat.
-Nu, nicicum nu o să facem ăsta.  (Spune Alice)
-Hai mai taci paraşuto!
-Nu ii vorbi așa!  (Mă urlu eu la el)
Atunci îmi da un papuc un burta, și încep sa scuip sânge căzând jos, și leșinand.
Intre timp în aeroport, băieții erau foarte speriați. Întâlnesc und domn și îl întreabă unde are destinația acel avion, iar domnul le spuse ca în Rusia, mai precis în Moscova. Băieții își cumpără bilete,  iar cu următorul zbor care este peste 2 zile vor veni după noi, însă ce se va întâmpla cu noi până atunci?

Vacanță cu One DirectionWhere stories live. Discover now