Capitolul 9

71 26 2
                                    

Harry și cu Liam ne apucă de mână, şi ne trag în spatele unei tarabe de pictură. Harry ia un tub cu roșu sângeriu şi ne stropește, apoi ne spune în șoaptă sa ne prefacem ca suntem morți. Cădem toți în posturi diferite. Simțeam cum frica mă posedă și mă aruncă intr-un abis negru. Am văzut cu colțul ochiului cum un terorist vine, iar cu capătul puștii lui, îi ridică bărbia lui Harry. Credeam că am halucinații, însă defapt leșinasem. Vedeam o lumină albă orbitoare,ce se apropia de mine şi simțeam cum inima îmi sare din piept. Acea lumină se apropie din ce în ce mai tare iar dintr-o dată îl văd pe Liam ce stă la marginea patului pe care mă aflam. Încep să mă panichez, din ce în ce mai tare şi simțeam cum tot cerul se năruie pe mine.
-Doctore! Ajutoor! (Strigă Liam cu o spaimă în glas)
Doctorul veni, îmi puse perfuziile de care aveam nevoie, îmi dă un calmant şi pleacă. Încep să mă simt mai bine. Simt cum un fior cald mă învăluie.
-Eşti bine Adam?(Întreabă Liam)
-Sunt ok acum!
-Mă bucur! (Spune Liam cu un zâmbet larg pana la urechi)
-Ce s-a întâmplat?(Întreb eu cu spaimă în glas)
-Păi, după ce ai leșinat, teroriștii au plecat spunând că pleacă spre Central Park , imediat ne-am ridicat, însă tu ai rămas jos. Oriunde mă uitam, vedeam numai oameni răniți, sânge și suferință. Am sunat la ambulanță, iar în cel mai scurt timp au venit şi au transportat toții oamenii, ce încă mai trăiau la spital. Te-au luat și pe tine şi uite așa ești aici.
-Şi Alice cu Harry?
-Sunt pe hol.
-Mă bucur că totul s-a terminat cu bine. Şi când pot să ies de aici? Nu mai suport spitalele. (Spun eu scoțându-mi perfuziile din brațe.)
-Stai liniștit aici. Mă duc să vorbesc cu doctorul şi voi cere o externare cât mai devreme. Ok?
-Bine Liam.
Liam pleacă din salon si dau drumul la televizorul din salonul meu pe știri.
"Breaking News
Celebrul solist de muzică pop Harry Edward Styles, a fost surprins aseară la restaurantul "Bella Vita" cu o domnişoară tânără luând cina. Din surse sigure, am aflat că respectiva domnișoară e de origine română, venită aici pentru a le lua băieților din fosta trupă 1D , un interviu. Oare acestea să fie singurele motive? Veți afla mai multe la ora 21:00 la orele de seară."
În acel moment intră Alice în salon.
-Adam! Nu e ceea ce pare.
-Exact. Pare că ai uitat sa îi spui prietenului tău noutățile. (Spun eu râzând)
Alice începe să zâmbească, venind lângă mine și îmbrățișându-mă.
-Chiar îmi pare rău, dar...
Şi o întrerup eu.
-Nu mai contează. (Spun eu)
Atunci Liam intră și îmi spune că pot să plec. Coborâm jos, şi plecăm către casa lui Harry pentru a le lua măcar o treime din interviu. Ajungem acasă la Harry. Era o casă foarte spațioasă, cu un living foarte mare, o bucătărie mare şi o terasă de unde puteai sa admiri apusul de soare. Este un penthouse mare, cu un stil vintage doar cu non-culori. Exact pe gustul lui Harry. Mergem pe terasă și începem să filmăm.
-Stați puțin! (Zic eu)
-Ce s-a întâmplat? (Întreabă Alice)
-Pe Niall l-a chemat cineva?
-Eu! (Spune Harry)
-Uite că a și ajuns. (Spune Alice)
Dau să filmez, când observ ca nu mai am baterie la cameră.
-Băieții, îmi pare rău să vă zic însă nu am baterie la cameră.
-Hai să lăsăm acum filmările, şi să facem cina.(Zice Niall)
-Ce cina? (Întreabă Alice)
-Pai am chemat și eu niște prieteni salata luam cina împreună.
-Ok, dar eu în bucătărie nu mai am nici măcar sare. (Zice Harry ușor amuzat)
-Am făcut cumpărături. (Zice Niall)
-Pai ce mai așteptăm? Hai sa ne apucam. (Zice Alice)
Mergem în bucătărie și fiecare își alege ceva de făcut. Apare şi Louis. Eu cu Alice am făcut desertul. Un mousse de ciocolată perfect. Niall cu Liam felul 2, fiind o supă cremă de ciperci iar Louis cu Harry felul principal, o farfurie cu sushi și fructe de mare. Le-am terminat și le-am așezat pe masă.
-A sunat cineva la ușă. (Zice Liam)
-Haideti sa întâmpinăm oaspeții. (Zice Niall bucuros)
-Eu cu Alice rămânem 5 minute aici să terminăm de strâns de masă.
-Ok. (Zice Niall)
-Şi cum e cu Harry?
-Pai ne înțelegem foarte bine.
-Mă bucur pentru voi.
-Hai lasa-ne pe noi. Hai sa mergem la masă Adam.
Când intram în living rămânem muți de uimire. La masă se afla Selena Gomez, Ed Sheeran , Jason Derulo, Katy Parry, Shawn Mendes şi Taylor Swift. Facem cunoștință și ne așezăm la masă. A fost o seară foarte plăcută, însă mâine gata. Ne apucăm de interviu, sper eu în sinea mea.

Vacanță cu One DirectionWhere stories live. Discover now