Capitolul 11

71 26 2
                                    

-Cum se simte? (Întreabă Alice)
-Nu e bine deloc. A tras foarte mult praf de droguri, iar sinusurile sunt umflate şi s-ar putea sa nu își mai revină deloc. (Spuse doctorul)
-Cum? Cum puteți spune ăsta? Se va face bine, se va face bine pentru mine. Zi-mi Adam că așa o să fie. (Zice Alice plângând )
-Așa o să fie Alice.
O iau în brațe și o îmbrățișez.
-Putem intra? (Întreabă Niall)
-Pe rând, câte unul. (Zice domnul doctor)
Prima dată intră Alice, iar când îl vede pe Harry alb la față, cu ochii închiși leșină.
-Alice, nuu!( Strigă Louis)
Atunci Niall o apucă de braț și nu o lăsă sa cadă, iar cu ajutorul lui Louis o duce intr-un salon unde îi se puse perfuzii. După câteva ore se trezește Alice.
-Ce? Ce s-a întâmplat? Vreau la Harry.
Eu am adormit pe scaune,cu telefonul meu și al lui Alice în mână. Atunci Alice, își scoase perfuziile se dă jos din pat, îşi luase telefonul din mână și plecă spre salonul lui Harry. Intră în salon, iar Harry atunci se trezi.
-Haaaary!  (Strigă ea bucuroasă)
Ea se apropie de Harry, îl îmbrățișează și spuse:
-Harry,îmi pare rău că ne-am cer...
Şi nu termina fraza că Harry o săruta pe buze cu un sărut aprins.
-Iubito, îmi pare rău că ne-am certat. Nu trebuia să fac scena aia de gelozie. Pentru o secundă, mi-am pierdut încrederea.
-Nu mai contează Harry..
Spune Alice sărutându-l pe față.
-Ce se întâmplă aici? (Zic eu de-abia trezit din somn)
-Harry e bine. (Spune Alice)
-Ce se întâmplă aici? Se pare că pacientul Harry Edward Styles s-a trezit din comă.Vă rog să părăsiți sala, pentru o examinare completă. (Spune domnul doctor)
-Harry, venim cât de repede după tine. (Spune Alice sărutându-l încă o data, de data aceasta pe frunte)
-Bine. Abia aștept sa ies.
Harry  a trebuit sa stea aproximativ 3 zile în spital. După 3 zile iese, și ne hotărâm să mergem la festivalul Toamnei. Acolo era toată lumea costumată în tot felul de personaje care de care mai înspăimântătoare. E Halloween, deci e vorba despre foarte multe lucruri din  povești. Doar Harry, Alice și Eu am mers deoarece ceilanti au fost invitați la petrecerea lui Maluma, și nu puteau lipsi. Harry ne lasă la rând la trenulețul groazei și pleacă sa cumpere ceva de mâncare. Revine iar apoi ne-am dat în trenuleț. În interior în fața noastră se auzeau țipete, noi credeam că sunt țipete de plăcere însă se pare ca o țeavă de apa se sparse iar o camera începu a se umple cu apa, trenulețul oprindu-se din cauza unui bolovan.
-Ce se întâmplă? (Spune Alice, înfrigurată de apa care era la nivelul genunchilor ei)
-Nu e bine! O țeavă s-a spart iar trenulețul s-a blocat. (Zic eu)
Atunci Harry, scoase de la trenuleț o bara de siguranță și scoase piatra de sub roți.
-Toată lumea sa se urce foarte repede. (Țipă Harry)
Toată lumea se urcă inafară de un băiat de vreo 12 ani. Trenulețul începu sa meargă.  Băiatul alerga spre el, însă nu îl putea ajunge, iar Harry îl prinde de mână și îl trage în trenuleț.
-Ține-te bine! (Strigă el la baiat)
Atunci băiatul îl prinse de mână și sărise în ultimul vagon liber. Apoi am ieșit toți afară,  înăuntru facandu-se presiune din ce în ce mai tare. Ajungem afara și Harry striga la toată lumea:
-Fugiți! O sa explodeze totul!
Atunci toată lumea se panica, însă pana sa explodeze toată lumea era în siguranță. Acum ne retragem spre hotel. Harry va rămâne cu noi în seara ăsta,  dar nu e nici o problema. Apoi ne punem în pat, după un dus foarte relaxant, și stau și mă gândesc la ce s-a întâmplat azi. Și ma intreb: Oare dacă rămâneam acolo ce se întâmpla cu noi? Ce întrebări îmi pun și eu. Ce putea sa se întâmple? Muream cu toții, îmi reproșez mie însumi.  Însă sunt prea obosit foarte extenuat așa ca nu îmi mai pun nici o întrebare. Mâine trebuie sa terminam interviul, pentru ca poimâine vom pleca. Chiar îmi pare rău dar... şi am adormit.

Vacanță cu One DirectionWhere stories live. Discover now