Capitolul 5

131 32 12
                                    

E dimineață, iar razele soarelui îmi scaldă chipul meu somnoros. Mă ridic din acel pat moale și pufos şi plec spre baie, unde mă spăl pe dinți, pe față şi fac un duş suuper relaxant. Revin în camera de hotel , îmi iau aparatul foto, şi cobor să fac nişte poze. E toamnă, iar frunzele aurii şi roșcate dau un aer vintage parcului. Fac o mulțime de poze, unele ce au ca subiect faimosul Empire Skate. Mă reîntorc la hotel, unde o găsesc pe Alice ce ascultă muzică, şi machiindu-se.
-Neața Alice!
-Neața Adam! Pe unde ai umblat? (Mă întreabă ea curioasă )
-Am ieșit să fac câteva poze înainte de masă.
-Venind vorba de masă, trebuie să coborâm pentru că vom întârzia.
-Bine.( Zic eu luându-mi telefonul de pe noptieră)
Coborâm jos, unde ne întâlnim cu băieții. Ne-am îmbrățișat și dăm să plecăm spre sala de mese, când deodată o mulțime de paparazzi apar în fata noastră orbindu-ne cu bliț - urile alea luminoase. Până la urmă apare un paznic, ce îi scoate afară din clădire, însă aceștia tot nu plecase. Mergem către sala de mese, luăm micul dejun rapid şi plecăm către magazinul de haine al lui Taylor Swift. Știu! O să fie suuper! Ajungem acolo iar Niall ne spune "Alegeți-vă ce vreți! E un mic cadou din partea lui Taylor". Apoi el cu Liam şi Louis pleacă într-o cameră alăturată, însă rămâne Harry cu noi. Alice pleacă cu Harry în partea dedicată femeilor al magazinului, iar eu mă învârteam prin vitrinele alea ce străluceau în lumina reflectoarelor din magazin. Găsesc o pereche de blugi pe care scrie " Jeans by Shawn Mendes" și îmi zic "Ăstia îi iau cu siguranță" . Erau niște jeanşi negrii, rupți şi cu totul fabuloşi.  Mă mai învârt eu cât mă mai învârt,  și termin cumpărăturile și merg spre casa de marcat unde îi găsesc pe băieți și pe Alice așteptându-mă.
-Scuze că am întârziat! (Spun eu rușinat de situație )
-Nu e nimic. ( Zice Louis)
Niall ne spune să mergem în cabinele de probă pentru a ne îmbrăca cu hainele ce ni le-am ales. Intrăm fiecare în cabine , ne schimbăm și ieșim. O văd pe Alice îmbrăcată într-o rochie de culoarea turcoazului, ce purta semnătura Selenei Gomez. Eu eram îmbrăcat într-o pereche de jeans negrii , rupți, așa cum v-am povestit mai devreme,  şi intr-un tricou verde.
-Deci sunteți gata! (Spune Harry zâmbind)
-Gata pentru ce? (Întreabă Alice)
-Gata pentru Media Music Awards.( Zice Louis )
Eram foarte încântați încât Alice a sărit la gatul lui Harry!
-Scuze! (Spune ea rușinată)
-Nu face nimic! (Spune Harry)
Acum ne îndreptăm către eveniment.  E ora 16:56 iar premierile încep la 6, iar pana în acel loc facem jumătate de oră. Ca să nu ne vadă paparazzi , băieții decid ca ei să plece cu limuzina, iar Niall să vină cu noi cu un taxi. Zis şi făcut.  Ne pornim , iar pe drum Niall ne explică toate clădirile pe care le vedem pe fereastră.
-Tu ești Niall Horan, nu? (Întreabă taximetristul)
-Da! Eu sunt.
Apoi taximetristul afișează un zâmbet diabolic. Dar in fine. Și uite că tocmai am ajuns la premieri. Niall şi Alice coboară, iar când să cobor şi eu, taximetristul scoate un pistol și mă amenință.
-Dacă îndrăznești să cobori , îl împușc.  (Îndreptându-şi pistolul spre Niall)
Trântesc portiera, iar taximetristul îi spune lui Niall:
-Dacă vrei să îl mai vezi , ar fi bine ca mâine la ora 13:00 să vii la docul Halsey. Şi adu 10000 de dolari cash. Şi ar fi bine să nu anunți poliția, că de nu frumușelul o pățește.
Apoi urcă și apasă pe accelerație. Niall rămâne speriat la fel ca Alice. Merge către intrare unde îi întâlnesc pe Liam, Louis și Harry.
-Unde e Adam? ( întreabă Liam)
-A fost răpit! (Spune Alice)
-Cum?
-Ce?
-Da. Îl vom putea lua doar dacă îi ducem la nemernicului ăla de taximetrist 10000 de dolari.
-Nu te speria, totul se va rezolva cu bine. Dar pana atunci trebuie să intram la premieri. ( Zice Liam)
-Acum nu mai am nici un chef.. (Spune Alice )
-Totul o să fie bine! (Spune Harry)
Apoi intră toți 5, nu prea bucuroși,  dar cu gândul că mâine mă vor recupera.

Vacanță cu One DirectionWhere stories live. Discover now