Capitolul 6

108 32 4
                                    

E dimineață, o dimineață foarte friguroasă și cu cerul înnorat, iar Alice se îmbracă grăbit intr-un trening gri şi coboară jos unde o așteaptă băieții, pentru a lua masa. Merg la masă, mănâncă și se întorc în camera de hotel să facă un plan de atac pentru a mă salva.
-Mi-e frică! (Zice Alice)
-Nu ai de ce. (Zice Liam)
-Băieți! Am o idee. Ce ziceți să facem 10000 de dolari falşi? Îi punem într-o servietă şi îi dăm nemernicului. (Spune Niall)
-Niall nu! E periculos. Dacă o să ne prindă și o să-l ia pe Adam? (Zice Alice cu ochii înlăcrimați)
Atunci Harry o ia în brațe, o sărută pe frunte și începe sa ii mângâie părul.
-Dacă planificam corect planul, poate să ne iasă. Şi în plus. Nu am mai spus la nimeni, dar sunt directorul sediului de politie din oraș şi am act de port armă. Orice ar fi, pot sa îl împușc. (Zice Niall)
-Nu vreau ăsta! (Spune Alice )
-Nu va fi nevoie, dacă ne vom mișcă rapid. (Spune Louis)
-Deci ăsta rămâne planul de atac? ( Întreabă Harry)
-Da! (Spune Niall)
Louis pleacă să cumpere o servietă, Niall cu Liam pleacă spre secție pentru a-şi lua câte un pistol, iar Alice cu Harry pleacă spre cea mai apropiată bibliotecă pentru a scoate la imprimantă bancnotele.
Între timp, pe doc eram ținut legat de un stâlp.
-Te rog! Adu-mi un pahar cu apă. Nu mai pot.
-Stai că îți aduc, dacă mă rogi așa frumos.
Atunci taximetristul ia un pahar cu apa și mi-l arunca în față. Paharul se sparge iar un ciob,  ajunge pe obrazul meu şi mă taie.
-De ce faci asta?
-Ştii cum e să nu ai ce îți doreşti? Nu cred. De mic copil am fost trimis la muncă grea, am fost batjocorit și ținut sclav. Acum e rândul meu să fiu stăpânul. (Zice taximetristul şi izbucnește intr-un râs malefic)
Pe drumul spre bibliotecă,  lui Alice i s-a făcut frig iar Harry, ca un gentleman se dezbracă de jachetă şi io pune pe spate.
-Mulțumesc! (Spune Alice )
-N-ai pentru ce.
Ajung la biblioteca orașului, o bibliotecă imensă cu cărți vechi şi noi, cu niște candelabre de cristal ce atârnau deasupra podelei lucioase.Alice se puse pe un scaun, şi privea pierdută în jos.
-Ai pățit ceva?
-Acest loc îmi aduce aminte de copilărie. Am stat o vreme cu mama aici, înainte sa se recăsătorească, iar în fiecare zi veneam cu prietenul meu cel mai bun și ne faceam temele aici, până când..el a..
-Lasă..Nu te mai gândi la asta.
-Dar nu pot să nu mă mai gândesc.
Se ridică și dă să iasă din bibliotecă, însă Harry o trage de mână înapoi și o sărută. Atunci Alice se uită la el, iar Harry o ia în brațe.
-Haide să scoatem copiile. (Zice Alice)
-Bine.
Scot copiile, le pun într-o cutie şi se întorc spre camera de hotel. Acolo Niall, Louis şi Liam erau pregătiți să se îndrepte spre doc. Pun copiile în servietă și pleacă către doc, iar pe drum Alice și Harry se țineau de mână. Au ajuns la doc. Acolo văd o clădire părăsită lângă care era parcat Taxi-ul cu care am fost răpit.
-Alice! Tu rămâi aici, pentru siguranța ta! (Zice Niall)
-Nu!Vreau sa merg cu voi!
-Vei rămâne aici și gata! (Spune Harry)
-Mbine. (Spune Alice supărată)
Băieții au intrat înăuntru, şi mă zăresc legat de stâlp. Fug către mine şi mă dezleagă. Nici nu mă mai puteam ține pe picioare, iar Louis cu Liam mă iau de jos şi încearcă să mă duca spre ieșire când, de-odată la ușă apare taximetristul.
-Măi, măi, măi! Dar ce avem noi aici? (Spune Taximetristul râzând )
-Ți-am adus banii! (Zice Niall)
-Hai să-i văd!
Atunci Niall se duce mai aproape de taximetrist şi îi împinge servieta.
-Acum lasă - ne să plecăm. (Spune Harry)
-Puteți pleca! (Spune el râzând )
Când să mă scoată afară, taximetristul își dă seama că i s-a întins o cursă, scoate pistolul şi trage. Mă nimerește în braț. Atunci eu cad la pământ iar Niall îl împușcă pe el tot în braț. Alice zărește pe fereastră scena, şi iese grăbită din mașină. Băieții mă iau și mai târăsc spre mașină. Harry se împiedică și cade jos. Alice fuge şi îl ajută să se ridice iar în acel moment ,Harry își întoarce privirea  și vede cum taximetristul trage cu pistolul spre Alice. O pune la pământ, iar glonțul se oprește într-un stâlp. Urcăm toți grăbiți în mașină şi plecăm spre spital, poliția venind în urma noastră arestând-ul pe taximetrist. La spital, medicii le-au spus băieților că am intrat în comă. Alice începe sa plângă iar Harry o ia în brațe. Oare ce se va întâmpla cu mine?

Vacanță cu One DirectionWhere stories live. Discover now