26.kapitola

2.1K 225 16
                                    

,,Chceš ísť dnu ?"

Prikývla som a on ma pustil. Slabo sa usmial a uhol mi z cesty, aby som mohla prejsť hlbšie do jeho izby.

,,Ten bordel si nevšímaj. Vyzerá to tu tak stále."

Zasmiala som sa. Kľudne by mohol povedať, že väčšinou jeho byt vyzerá upratane, čím by mi klamal. Ale bol úprimný. Presne tak úprimne ako vyzeral.

Pozrela som sa na trenky prevesené cez kľúčku od dverí, na ponožky prehodené cez gauč, na krabicu od pizze pod stolom, na poháre na stole a na horbu veci na zemi.

,,Hodila by sa ti upratovačka."

Usmial sa a podišiel ku mne.

,,Možno by som len potreboval frajerku, ktorá mi raz za čas uprace."

Usmiala som sa. Vedela som, na čo naráža.

,,Chceš tým naznačiť to, že chceš, aby som ňou bola ?"

Usmial sa. Lenivo, pomaly a krásne.

,,Rozhodne áno."

Perami mi prešiel od čela, nosa, perier až na badu. Chvíľu na nej pobudol s horúcimi perami a potom sa mi zahľadel do očí.

,,Nemôžem uveriť, že si tu."

Mal pravdu. Nemohol tomu uveriť. Mal to vpísané v očiach. A v jeho očiach vidím svoj odraz. A veľmi rada sa tam vidím, mám na to akýsi zvláštne hrdý pocit.

,,Ja áno. Chcem tu byť a nikde radšej by som byť ani nechcela."

Pohladil ma po tvári. Jemne. Akoby sa bál, že zmiznem. Pomaly. Akoby chcel do bruškov od prstov dostať každú moju bunku a pór. Láskyplne. Akoby to, že ma hľadí, mu stačilo.

,,Poď si lahnúť. Je jedna hodina ráno."

Chytil ma za ruku a viedol do svojej izby. Sledovala som jeho potetovaný chrbát, jeho pevný zadok pod pyžamom a jeho bosé nohy.

Hej, určite už viete, čo presne som pocítila a stále ma dokáže prekvapiť.

Pustil ma, prešiel ku skrini a vytiahol z nej tričko.

,,Všimol som si, že obľubuješ čiernu a tiež Black Label Society."

Podal mi tričko. Akonáhle som ho rozprestrela a zacítila vôňu, túžila som ho vlastniť.

Vyzliekla som si bundu, sveter a tričko. Čakala by som, že sa bude na mňa dívať ako pes na kosť, možno nadržane. On sa však na mňa díval ako na niečo veľké. Netúžil spoznať len moje telo a tým by to zhaslo. Chcel spoznať najprv mňa. Vedela som, že spáva so ženami. Potvrdila mi to aj Ari. A je sakra dobrý pocit nebyť konečne videná ako objekt len pre jednú vec.

,,Čudné. Pristane ti viac ako mne," povie už skôr zo zvyku vzhľadom k tomu, že to nie je jeho prvá vec, ktorá je na mne.

Zasmiala som sa a hodila sa na jeho posteľ. Veci som nechala na zemi. Páčilo sa mi, že som si ich nemusela upratať a on ma nenapomenul. Mala som pocit, akoby to tak malo byť. Akoby sme bývali spolu alebo sa poznali niekoľko rokov.

Zhasol svetlo a skočil ku mne. Natiahol ruky, jednu vsunul podo mňa a pritiahol si ma k sebe.

,,Voniaš nádherne."

Zaboril nos do mojich vlasoch a zhlboka sa nadýchol sa ako potvrdenie.

,,Až z toho šialem. Rovnako ako šaliem z teba," šepne mi to ako ďalšie potvrdenie. A nie pre mňa, ale pre seba. Akoby si potvrdil konečný verdikt.

Mala som chuť na takúto časť. Jednoducho takú bezproblémovú a pokojnú. Ako poznáte moje príbehy, takéto niečo u mňa ešte nebolo.

Môj Rocker √Where stories live. Discover now