15.kapitola

2.4K 199 10
                                    

,,Ak to znamená, že môžem byť nahá aj ja, potom v poriadku."

V skutočnosti, to som nehovorila ja, ale moja bohyňa. Je to jedna chlípna ženská, ktorá keď vidí Dana, rodostne tlieska a rozvaluje sa na gauči. A to len preto, aby ho konečne získala. A kto sa mňa opýta na názor ?

,,Ak to znamená, že ťa potom môžem pretiahnúť, v poriadku."

V očiach som mu jasne mohla vidieť, že si to predstavuje.

,,Nie."

Áno, toto som už bola ja. Rozhodne som to tej neukojenej, bažaciej po sexe a Danovi, suke, natrela.

Dan sa zasmial a prešiel k DVD prehrávaču.

,,Tak to aby som sa obliekol."

Dobre, možno by si mohol nechať ten uterák. Ale len možno. Vlastne, čo to trepem ?! Kľudne si ho môže dať dole a môžme si zahrať toreador ! Alebo kľudne aj rodeo.

,,Nič si nevybrala," skonštatoval a pozrel na mňa s úsmevom. Nevrav. Tvoj úsmev veľmi dobre vie prečo. Aby som bola úprimná, takýmúsmevom, ktorý vás nutí hrať jeho hru a láka vás do postele. Prípadne na gauč. Alebo na zem.

,,Nie. Bola som zamestnaná."

Keď sa zasmial, rozhodne som vedela, na čo myslel. Ten potetovaný, nahý iba v uteráku boh a hlavne mokrý, si naozaj myslí, že som na jeho koberci robila zo svojej bohyne DJ pult.

,,Ale no tak, nečervenaj sa, je to normálne."

Mala som chuť mu povedať, že inak to ani nejde, keď ho vidím pred sebou tak, ako vyzerá, ale ak by som otvorila ústa, znova by sa za mňa ozvala tá pekelne bažiaca suka. Žiaľ, vážne, kto sa ma opýta na to, čo skutočne chcem a na čo naozaj myslím ? Tam niekde v hlboko v mojom mozgu.

Pustil film a nakázal mi, aby som sa uložila tak, aby mi bolo čo najlepšie.
Jasné, že moja myseľ myslela hneď na to, aký to ma skrytý význam, aj keď v skutočnosti nemalo.
Naozaj mu išlo o to, aby sa mi dobre ležalo, nechcel ma pretiahnúť. Milý to muž.

Potom sa vytratil a keď sa o pätnásť minút vrátil, v rukách držal pukance a dve pivá. A samozrejme, nemôžem zabudnúť povedať, že bol oblečený. Mala som chuť povedať, že si mal zobrať aj sveter len preto, aby som ho neočumovala.

,,Ty si sa ešte neprezliekla ?"

Spýtal sa a veci uložil na stôl. Úplne som zabudla, že som celý čas držala v rukách jeho tričko. A ja som sa čudovala, prečo tak intenzívne cítim jeho vôňu a prečo musím naňho myslieť ešte viac.

Vyskočila som z gauča a nemotorne som si začala vyzliekať košelu. Totiž, z jeho pohľadu a zo všetkého som bola taká nevyrovnaná, až sa mi triasli ruky.

Dan sa zasmial. Jemne, sexi a hlbko. Postavil sa naproti a tými dlhými, mužnými rukani mi začal rozopínať košelu.

Jedno šťastie bolo to, že sa mi nedíval do očí. Inak by som začala horieť ako fakla. Moje oči by na ne ľahko dokázali premeniť.

Keď ju rozopol, s prstami na ramenách prešiel za mňa a košelu mi ztiahol. Bez dychu som čakala, čo bude ďalej.

Cítila som jeho teplo, vôňu a dych na pleciach. A keď som ucítila jemný, ešte teplejší bozk na ramene, cítila som, ako sa mi krúti celé telo.

Zrazu sa natiahol po podprsenke, jedným šupom ju rozopol a so slovami nech si švihnem s obliekaním a vyzliekaním, ma čapol po zadku. Ako partner, s ktorým žijem niekoľko rokov.

Môj Rocker √Where stories live. Discover now