7.kapitola

2.7K 236 12
                                    

Ukázalo sa, že Landry je lepší spevák ako tanečník. Nevedel sa poriadne hýbať a keď už, vyzeralo to, akoby mal bolesti tela.

Snažila som sa nesmiať, aby jeho ego neutrpelo žiadne zranenie, ale akonáhle sa sám rozosmial, pripojila som sa k nemu.

Chytila som ho za boky sebavedome a prirodzene, mám pocit, že to nie je prvýkrát aj napriek tomu, že áno, je, nepoznám ho a je tvár vidím po prvýkrát. A jemne nimi začala hýbať. Očami som prechádzala po jeho nahom bruchu, hrudníku a pod rukami  cítila chlad jeho kožennej vesty. Nebudem klamať, moje ruky sa triasli aj cez to sebavedomé chytenie, ktoré teda vôbec nebolo cítiť po žiadnom neznámom dotyku.

Očami zablúdila vyššie, na jeho ohryzok, bradu, ústa, nos, až sa nám stretli oči. Intenzívne sa na mňa pozeral a ja som jeho boky stlačila silnejšie. Bolo to čistá, nevedomá reakcia, mám pocit, že pohol moju vlastnú dušu, nejakým spôsobom ju oslovil a možno dokonca spoznal.

Prisunul sa ku mne bližšie a začal hýbať svojimi bokmi. Avšak, svoje ruky som ešte stále nechala na rovnakom mieste.

Začala som tými mojími hýbať tiež, stále si hľadiac do očí. Tá živočíšnosť, intenzívnosť, zmyselnosť a vášeň v tej zeleni ma donútila zaryť mu nechty do kože. Naše rozkroky okolo seba krúžili akoby viedli konverzáciu. A možno áno, v minulom živote pravdepodobne áno.

Landry sklonil hlavu k môjmu uchu a nosom po ňom prebehol.
Donútilo ma to dýchať rýchlejšie. Cítila som, že sa zasmial, vediac, čo mi robí a rukou skĺzol na moje kríže a prudko k sebe potiahol, čím si ma k sebe natisol ešte bližšie. Boli sme telo na telo. Rozkrok na rozkroku. Moje prsia na jeho nahom hrudníku.

Náš tanec bol zmyselný, pomalý, vzrušujúci a nenechal ani jedného chladným. Stále sme si hľadeli do očí.  Akoby naše oči spolu súložili. Naše oči sa znovu videli a duše spoznávali, konečne sa po rokoch stretli. Natiahol k mojej tvári ruku, prsty mi skĺzli za zátylok a chystal sa ma pobozkať, keď zrazu sa odo mňa prudko odtiahol.

,,Čo blázniš ?!" Skríkol Landry na Dana.

,,Zajebali ti drinky alebo nadržané ženské ?" Vyprskol jeho smerom, rovnako nahnevaný.

Dan hľadel iba na mňa, svaly napnuté a stisnutá sánka ma bolela aj zaňho.

Landry sa ku mne otočil, chytiac ma za ruku, chcel ďalej tancovať, ale Dan ho zase chytil za rameno. Ale tentoraz ho neodtiahol, ale potiahol dole, čím bol v polke tela prehnutý.

,,Čo som ti povedal, Dry ?"

Landry sa zasmial a snažil sa postaviť normálne, ale Dan pritlačil na jeho rameno tak moc  až mu zbeleli hánky.

,,Ešte raz. Čo som ti povedal, Dry ?"

Videla som ako sa Landry mračí a jeho nozdry sa rozťahujú, absolútne sa mu nepáči ako s ním jedná. Ale nebojuje, nechce zachádzať priďaleko. Nevedome sa priblížim, nie preto, aby som chránila alebo čokoľvek, ale niečo, čo vyvoláva, ma k nemu stále priťahuje. A o to viac, ak viem, že nie z tých, ktorí nevyhľadávajú boj.

,,Má ju zo zlata alebo čo, kurva ?"

Viem, že slová, ktoré povedal, sa ma netýkajú. Ktokoľvek by tu namiesto mňa stál, kľudne aj Megan alebo Ari, stále je schopný sa opýtať túto otázku.

,,To ešte neviem. Skoro som tam bol, ale mladá dáma ma pocit, že sa so mnou môže zahrávať, je tak ?"

Pozrel na mňa. Bol to pohľad, ktorý ma nútil mrviť sa na jednom mieste a necítiť sa pohodlne vo svojom tele. Nie som stvorená preto, aby som sa s ním zahrávala, spávala a tvárila sa, že je v poriadku to, ako sa so mnou baví.

Pustil Landryho, odsunul ho a pritisol sa ku mne. Musela som zdvihnúť hlavu, aby som videla do jeho očí - bleskov ?

,,Predveď sa. Zahraj sa so mnou. Tancuj so mnou tak ako si tancovala s Dryom."

Snažila som mu pozerať do očí s rovnakými bleskami. Ale myslím, že sa mi to nedarilo. V konečnom dôsledku nemám v sebe to, čo z neho aspoň vyžaruje. Bojovať za to, čo chce.

Usmial sa na jeden kútik akoby vedel, že nie som s tých, ktorý vždy budú nosiť zbrane, aby uchránili čokoľvek v sebe a chytil ma silno za bok a pritisol si ma k jednému svojmu boku a nohu mi vopchal medzi moje.

,,Tancuj sa na mojej nohe tak ako by si chcela jazdiť na mojom vtákovi."

Udrela som ho do hrude, jeho slovník a zaobchádzanie nie je niečo, čo sa mi páči alebo ma priťahuje a chcela sa odtiahnúť, ale pritlačil si ma k sebe čo najviac a naklonil hlavu k môjmu uchu.

,,Ale prosím ťa, nehraj formu, obaja vieme, že tá predstava ťa láka tak moc ako aj mňa."

Zdvihla som bradu a zahľadela sa mu do očí.

,,Ani som na to nepomyslela. Nehrám nedostupnú, Dan. Tvojho vtáka nemám v pláne vidieť. Pokojne si ho nechaj tam, kde ho máš. Nemám rada ojazdené autá."

Žmurkla som naňho, natiahla sa k jeho tvári a venovala mu bozk na líce. Následne som ho od seba odsotila, chytila Landryho za ruku a začala s ním znova tancovať, nachádzajúc dušu, ktorá na mňa čakala. Lebo stál, čakal a vedel, že so sebou nenechám zametať a zachádzať ako s bábikou, ktorá sa nechá viesť a mlčí. Nebránil sa ma, nechal ma si vydobiť si tento malý boj.

Môj Rocker √Where stories live. Discover now