Kihívás

480 33 9
                                    

Nos, nem vagyok az a kihívás-csinálgató ember, de ezt most egész értelmesnek találtam, és kedvem is van hozzá, szóval íme😄 Köszönöm noname__52 -nek💖

Ha jól láttam, akkor tíz tényt kell írnom erről a könyvről.
Vágjunk bele😏

1. Eredetileg Bambamnek egy barátja sem lett volna a történetben, Jackson pedig Jaebum lakótársa lett volna, de végül megsajnáltam szegény Kunpimook-ot, így mellészegődtettem Jackset :3

2. Yugyeom szülei, habár üzleti úton vannak, fel fognak tűnni a történetben, és elég drasztikus változásokra kényszerítik majd a csipetcsapatot.

3. Youngjae biológia, Bambam és Yugyeom ugyanabban a suliban irodalom szakosak; Jaebum pedig felszolgálónak tanul egy másik  intézményben, habár már egy éve érettségiznie kellett volna.

4. Jinyoung lényét homály fedi még mind a fiúk, mind az olvasók számára. Bambamhez (és kicsit Yugyeomhoz) lesz köthető majd az, hogy mégis megjelenik majd körükben.

5. Írás közben leginkább olyan dalokat szoktam hallgatni, amik a tinédzserekről, és a nehézségeikről szólnak, számtalanszor ihletettek már meg a JJProject - Tomorrow, today album, a Got7 - Teenager, és a Day6 majdnem összes dala.

6. Habár Marknak és Jacksonnak sok összetűzése lesz majd, nem lesz a történetben MarkSon. Bocsi :(

7. Először ez a könyv hasonlónak indult, mint a 'Blind' című Hyungwonho történetem. Rövid, lényegretörő részeket terveztem, érzelmi hullámvasúthoz hasonló szálakkal, de aztán olyan sokatoknak tetszett a 'Sarcastic angel' fluff-ra hajazó kezdése, hogy inkább így folytattam :)

8. Úgy terveztem, hogy ezután a kávézós nap letudása után sok rész fog Bambamék gimijében játszódni. Mindezt csupán azért, mert annyi jó beoltós szöveget szereztem Yugyeomnak, csak hadd írjam már le😂😂😍

9. Omg, képzeljétek, tegnap voltam a Spáros Elit-emmel gumilabdákkal lőni egymást, és olyan jó volt, hogy majd biztosan lesz ilyen rész Yugyeomék 'elitjével' is😏

10. Elitről jut eszembe, akarok nevet adni az övéknek is, de nagyon nincs ötletem😂😂ADJATOK ÖTLETEKET KOMMENTBEN PLS❤

Ühm, ennyi lett volna, kihívni nem nagyon tudok embereket, mert szerintem már mindenki meg lett jelölve valahol, de azért megpróbálom:

Fejetlencsirkehhh
dumbbbwhale
ParkSandraa

💖💓💖💓💖💓💖

SARCASTIC ANGEL | yugbamWhere stories live. Discover now