Hoofdstuk 2

61 8 22
                                    

POV Wonwoo
_______
"In gevangenschap door het met opzet starten van een brand waarbij gewonden en doden zijn gevallen."
________
Dag 1 - 7:59

Ik kijk naar het schap en neem in me op wat er allemaal in staat. Een waterfles met waterzuiveraar erop. Voedsel, ik gok ongeveer genoeg voor één dag. Een aansteker, ik twijfel geen moment en stop de aansteker in mijn tas.

Mijn ogen schieten weer naar het schap. Wat is er nog meer? Touw, een slaapzak, een verbanddoos, een katapult... Mijn blik valt op een boekje. 'Gevaren in de Natuur'. Zo heet het.  Pff, wat een onzin. Wat moet je daar nou mee?! Alsof je tijd hebt om even rustig een boekje te gaan lezen...

Daarna kijk ik naar een mysterieus kistje, zo te zien met een tijdslot erop. Ik werp er een vlugge blik op en zie dat het slot op 24 uur staat. Ik neem aan dat er wat goeds in dat kistje moet zitten, toch?

Na een beetje getwijfeld te hebben, niet lang, want daar is geen tijd voor, gris ik het kistje uit het schap en duw hem in mijn tas.

Ik kijk op het display van mijn polsband. Nog 15 seconden. Ik moet snel iets pakken. Ik alle haast vliegen mijn ogen nog een keer over alle spullen, daarna pak ik het zakmes en ga voor de deur klaar staan. Licht gehaast maak ik mijn tas dicht en slinger de tas over mijn rug.

Ik ben er klaar voor. Ik zou ze is laten zien wat ik in mijn mars heb. Let's watch them burn.

Second ChancesOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz