Notă

2.2K 184 37
                                    

S-a terminat încă o carte...

1. MULȚUMESC 

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine pe tot parcursul conceperii acestui roman și sper, din tot sufletul, că ați învățat o multitudine de lucruri de pe urma operei.

2. COMPOZIȚIA ROMANULUI

Am însumat 243 de pagini, 118.409 cuvinte. Asta este... wow! Cu această carte am avut răbdare și subiectul a inclus personaje care mă definesc cu adevărat. Nu sunt foarte mândră cu romanele dinaintea acestuia -ca fapt divers le-am pus în ciorne și le voi rescrie (edita), dar prezintă evoluția mea, așa că le accept cu bune și cu rele.

3. DESPRE PROIECTE VIITOARE

Știu sigur că, următorul roman va apărea în 2018, cu Philadelphia -sau poate mai devreme- dar voi edita această carte (o virgulă nelalocul ei ș.a.m.d) și încet mă voi apuca și de altele. Dacă acesta va plăcut, sper ca povestea Philadelphiei Wilde să vă țină cu sufletul la gură, iar dacă la Mincinoasa am scris aproape un an, cred că următorul va ajunge la aceași trudă din cauza timpului (clasa în care sunt mi se pare extrem de grea...) fiecare trăgând de mine pentru a mai prelua câte o responsabilitate.  

4. MORALA CĂRȚII

Minciuna este cea care vă rănește, nu adevărul... Am mințit (la viața mea - care este destul de scurtă) o groază. Am fost și lingușitoare, și bârfitoare, ba chiar am creat situații imaginare din lipsa unei vieți lipsite de farmec. Am făcut O GROAZĂ DE LUCRURI, de care nu sunt mândră, dar de pe urma cărora am învățat. În ultimii doi ani, extrem de dureros am primit o lecție din partea unei persoane la care am ținut enorm. Pot spune și că, am crescut, dar nu cred că ăsta a fost motivul schimbării mele. Noaptea dintre ani m-a schimbat, pentru că am realizat cât de patetică am putut fi și cât de irealistă, iar de aceea am decis să-mi accept defectele. Margo a făcut la fel... „Târfa" romanului nostru s-a săturat de minciuni care îi distrugeau viitorul și a dorit să trăiască un prezent în care nu trebuie să țină minte nimic. (de asta am eu o memorie atât de impresionantă, cred). Edward s-a dat drept sfânt, când deja căzuse în păcatul nesincerității. Pentru el a fost greu să-și dea seama că amândoi erau mincinoșii, dar când a făcut-o, și-a dat seama de unde veneau toate necazurile și s-a oprit. 

Dacă dragostea i-a vindecat pe cei doi, zic să ne vindece și pe noi. 

5. CONCLUZIA

Dacă nu erați voi nu terminam cartea asta. Vă iubesc mai mult decât pot dovedi și sper să îmi rămâneți alături și de acum înainte :) asta este bucuria unui scriitor.

Mincinoasa -Seria „Domnişoara Wilde": VOLUMUL IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum