12. rész

2.2K 187 24
                                    

- Harry, hová megyünk? - motyogta Louis, amikor észrevette, hogy nem a suli felé fordulok, hanem az ellenkező irányba.

- Niall elé. Megbeszéltem vele, hogy együtt megyünk. Nem baj, ugye? - pillantottam le rá.

- Nem. - rázta meg a buksiját. Nyomtam egy puszit az arcára és befordultunk Niall-ék háza elé. Becsengettem, pár pillanat múlva pedig egy vigyorgó ír manó ugrott ki az ajtón és szaladt oda hozzánk.

- Szia, Harry. - ölelt meg barátian.

- Szia, Nini. - karoltam át fél kézzel, mert a másikat Lou szorította. Niall egy perc után elengedett és egy nagy mosollyal nézett Louis-ra.

- Szia, Louis, Niall vagyok, Harry legjobb barátja! Tényleg olyan vagy, mint amilyennek a göndör leírt! Illesz hozzá, gratulálok nektek! - hadarta, és hallatszott a hangján, hogy már teljesen jól van. Lou kicsit elpirult Ni szavaira, és kissé bizonytalanul nyújtotta neki a jobbját.

- Szia, Niall, Harry már sokat mesélt rólad.

- Nekem is rólad! - kapta el a kezét és rázta meg. - Nagyon boldog, hogy megismert téged, folyton rólad beszélt, amikor itt volt! Tényleg szeret téged, ami nála nagy szó, mert nem nagyon volt még komoly kapcsolata, sőt... - nevetett.

- Niall! - szóltam rá kínosan. Arról nem volt szó, hogy elmeséli Louis-nak a magánéletemet!

- Mi az? - kérdezte ártatlanul és elengedte Louis kezét, amit eddig folyamatosan rázott. Lou aranyosan kuncogva húzta vissza végtagját és felnézett rám.

- Harry, nyugi. Inkább induljunk. - kezdett el húzni maga után, mire megadtam magam és követtem, Ni-vel a nyomomban. Pár perc múlva odaértünk a suliba, eddigre pedig már elég ideges voltam, amiatt, hogy mit fognak szólni ahhoz, hogy Louis-val együtt vagyunk. A terem előtt Lou megszorította a kezemet, Niall pedig benyitott és előre engedett minket. Bent összesen három ember tartózkodott, amin meglepődtem, mert sokkal többen szoktak lenni. A három személy Zayn, Alexa és Cece volt. Mindannyian felnéztek, és mind máshogy reagáltak. Alexa mosolyogva bólintott, mint aki már tudott róla, Cece döbbenten nézte az összekulcsolt ujjainkat, Zayn pedig felállt és lassú léptekkel közeledni kezdett hozzánk. Mi mozdulatlanul álltunk az ajtóban, majd amikor Zayn lefékezett a padunk mellett és intett, odamentünk.

- Sziasztok. Styles, gratulálok, valahogy éreztem, hogy ez lesz. - nyújtott kezet, amit elfogadtam.

- Kösz, Malik. - biccentettem. Zayn ezután Ni-hez fordult és hozzá intézte szavait.

- Niall, beszélhetnénk odakint? - kérdezte. Nini némán bólintott, és ketten távoztak is a teremből. Kíváncsi vagyok, hogy vajon miről lehet szó. Talán lenne valami köztük?

The new classmate [✔️] Where stories live. Discover now