Capitolul 36

17.4K 1K 155
                                    

Am terminat si cu examenul acesta. Nu credeam ca va fi asa. Ma asteptam la ceva mult mai greu insa spre uimirea mea m-am descurcat destul de bine. Am iesit din sala si mi-am aprins telefonul tastand rapid un mesaj.

"Gata cu bine examenul. :)"

M-am indreptat spre iesirea si am simtit telefonul vibrand.

"Ti-am spus ca te stresezi aiurea. "

Mda, mi-a spus. De fapt a zis asa " nu te mai stresa ca faci rău copilului". Cateodata am impresia ca ii pasa doar de bebelus si nimic altceva.

"Te asept in fata".

După ce vad mesajul blochez telefonul si ma intrept care partea din fata a facultăţii. Ii vad masina parcata si ma apropi incet. Deschid portiera din fata si ma urc. Nova statea si isi butona telefonul preocupat.

-Ce faci? zic si el isi ridica capul apoi inchide telefonul si il baga in buzunar.

-Aveam putina treaba. Ti-a mai fost rău azi?

Clatin din cap in timp ce el porneste motorul.

-Cum de nu esti la munca?

-Nu mi-ai facut scandal acum doua zile ca nu mai stau deloc pe acasa? Na. Acum sunt acasa. Multumita?

Oftez si ma uit in fata incruntata.

-Nu ti-am facut scandal, Nova. Am spus doar ca muncesti prea mult. Cand vii doar ma intrebi daca mi-a fost rău, daca copilul e bine si apoi adormi. Eu nu exist deloc in prioritatile tale. Asa am impresia.

Desi nu ma uit la el sunt sigura ca si-a dat ochii peste cap.

-E o impresie proasta. Ce vrei sa fac babe? Nu cad bani din cer stand acasa. Asta e programul. O sa il modific cand o sa nasti ca sa poti merge la cursuri, dar acum trag cat pot ca sa scot mai multe ore. Parca ai fi un copil mic.

-Nu sunt copil.

-Ba esti cand faci bot din astfel de motive.

Pufnesc iritata.

-Bine. Du-ma acasa si du-te la munca atunci. Nu iti fa griji, te sun daca se intampla ceva cu bebelusul. Restul nu conteaza oricum...

-Nu imi bat capul cu tine cand esti asa ciufuta.

Cat ma poate enerva omul asta.

-Nu sunt ciufuta. E adevarul.

Inspira adanc si expira zgomotos. Nu spune nimic insa. Ma enerveaza si asta in ultimul timp. Tace mereu.

-Ti-a inghitit pisica limba?

Opreste masina. Am ajuns acasa. Cobor prima si merg spre intrare. Imediat ce deschid usa de la apartament imi simt bratul prins într-o strangere ferma. Sunt rotita la o suta optzeci de grade si prinsa intre perete si corpul lui masiv. Fata ii e la distanta de un centimetru de a mea. Fruntile ne sunt lipite.

-Ma disperi. Ai auzit? Ma disperi cu fazele astea. Stiu ca esti insarcinata si e normal sa ai si perioade ca acestea, dar jur ca te joci cu nervii mei.

-Si ce ai de gând? soptesc privindu-l in ochi.

Isi inclina puţin capul si vorbeste peste buzele mele.

-O sa scot tensiunea din tine, babygirl.
Deschid gura sa-i raspund dar evident doar asta astepta el. Isi lipeste gura de a mea si porneste un sarut lung si adanc. Imi infasor mainile dupa gatul lui si ii raspund lipindu-mi corpul de al lui cat mai mult. Se apleaca puţin si ma ridica in brate apoi porneste spre dormitor.

***

-Imi pare rau, spun si imi strecor mainile pe la spatele lui cuprinzându-l in brate. Suntem amandoi in bucatarie, el imi face o omleta pentru ca mi s-a facut o pofta nebuna de omleta cu marar. E doar in boxeri si eu port doar un capot alb.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum