Capitolul 11

16.7K 1K 78
                                    

Ziua urmatoare cand Nova a intrat in camera in urma lui Chase am simtit nevoia sa ma ghemuiesc mai bine in pat sub patura mea si sa-mi ascund fata dupa cartea mea. Ma simteam ca si cum ar vedea fix prin fiecare fibra textila care m-ar acoperi si simteam ca obrajii mei luasera foc.A luat un scaun de la birou si l-a rasucit asezandu-se cu coatele pe spatar si picioarele de-o parte si de alta a acestuia. Am tras cu ochiul in direcţia lui. Statea pe telefon.

"Ma ignori cumva? "

Asta scria in mesajul ce tocmai il primisem. I-am raspuns.

" Imi reuseste? "

S-a incruntat.

" nu. Vreau sa plecam de aici. Mergem iarasi jos? "

Am marit ochii cat cepele. As arunca cu telefonul dupa el jur, dar dupa o sa ma Faca Chase nebuna si Hanna... eh, probabil ea o sa tina cu mine.

" nu. Ce s-a intamplat ieri a fost o ratacire. Nu se va mai repeta"

Acum s-a uitat la mine. Si nu era prea vesel.

" credeam ca ai trecut peste figura cu lasatul greu. Haide, babygirl, stii ca vrei"

" ba nu, nu vreau"

Chase s-a ridicat atrăgându-mi atentia de la ecranul mic la care ma zgaiam.

-Ei bine, noi plecam. Vreau sa-mi scot iubita in oras.

Nova a ranjit larg. Fir-ar sa fie. Hanna s-a apropiat de mine privindu-ma intelegator.

-Ma suni daca asta iti face problema.

Am aprobat,desigur nu aveam de gând sa o fac, nu ii puteam strica intalnirea de fiecare daca cand Nova se purta ca un magar. Chase l-a batut pe spate pe brunet, iar Nova s-a incruntat spre el.

-Tu pleci la sala nu?

El aproba.

-Ok, hai iubito.

Am ramas singura din nou cu el. Sfinte Dumnezeu al proastelor ca mine ajuta-ma sa ies cu bine din asta. Si-a lasat telefonul pe birou si s-a ridica.

-Stai acolo, nu te apropia.

Rade amuzat.

-Calma scumpete. Chiar trebuie sa merg la sala. Altfel as sta sa te mai invat niste chestii. Vrei sa vi?

-Unde?

Isi da ochii peste cap si ofteaza de parca as fi intrebat de ce au vietatile picioare.

-La sala. Nu e nimeni acolo acum. Poti sa folosesti si benzile de alergare de acolo daca doresti.

Am pufnit. Simteam in aer o brusca crestere a nivelului sau de nesimtire.

-Ma faci grasa acum?

Rade si isi da parul brunet pe spate. As vrea sa fac eu asta. Nu. Ba nu nu as vrea.

-Eh... Nu ti-ar strica puţin miscare si...

Am aruncat cu perna in el. A ridicat-o si a aruncat-o si el in mine. Puteam sa continuam asa la infinit, dar i-am dovedit ca sunt mai matura ca el si am lasat perna acolo unde era. El se uita la mine plictisit.

-Vii sau stai aici singura ca un soarece de biblioteca?

M-am ridicat si am deschis dulapul. Mi-am pus niste pantaloni sport,si o bustiera in rucsac. Am deschis usa si am iesit. El m-a urmat ranjind. Pe hol cat coboram scarile urcau un grup de fete. Toate au început sa susoteasca cand ne-au vazut. Mi-am dat ochii peste cap.

-Buna Aiden, au spus unele.

Nova nici nu le-a bagat in seama. A trecut nepasator pe langa ele si l-a salutat pe paznic. Am mers rapid dupa el pana in parcare. Oh vai. Iar mergeam cu motorul. Mi-am pus rucsacul in spate si am aşteptat sa se urce el primul apoi m-am urcat si eu stangaci. Mi-am pus mainile pe abdomenul lui. Si mi-a venit o idee. Dupa ce a pornit si mergea relativ incet i-am ridicat bluza si mi-am strecurat mana pe pielea calda a abdomenului sau apoi am urcat cat mai sus. Nu s-a clintit. Nu a spus nimic. Nu a tresarit. Nimic. Absolul nimic. Am renuntat invinsa si umilita si mi-am asezat mâinile la locul lor. Voiam sa vad ce reactie are,dar se pare ca iar mi-am luat-o in nas. Am ajuns la sala si am mers cuminte după el. Avea dreptate. Era pustiu aici, dar nici o sala foarte moderna nu era. Da avea aparate din acelea cu greutati si benzi de alergare, dar atmosfera era una sumbra, aerul era usor inchis, nici prea multa lumina naturala nu era.asta probabil din cauza ca nu exista nicio fereastra. Nova a aprins luminile. Am inaintat privind in jur dupa care am fost smucita inapoi si rasucita ca un titirez. Nasul meu s-a izbit de pieptul lui Nova.

NOVAWhere stories live. Discover now