Capitolul 30

17.4K 1K 100
                                    

Sunt acasa de vreo doua ore. Singur. Unde dracu sunt astia? Chase e la service. De Monroe ma doare in cot. Unde e iepurasul? Am plecat si eu jumate de zi, am fumat un joint si acum cand am o dispoziţie buna, ea nu e. Da' bravo ma. Usa se deschide iar eu arunc o privire peste umar, dar ma stramb la vederea lui Monroe, incarcata cu sacose de cumparaturi.

-Îh...tu erai. Unde e cealalta?

Monroe se stramba la mine.

-Mai lasa jointurile baiete, si daca te referi la Ava, ghinionul tau, nu e.

-Vad si eu ca nu e, de aia te-am si intrebat unde e.

Rade amuzata si asta ma enerveaza teribil.

-Ei bine, nu o sa iti zic unde e, dar pot sa iti spun ca nu va fi aici pana duminica seara. Ti-am cam rapit-o.  Plus ca i-am aranjat cateva surprize.

-Ce tot balmajesti acolo?

Se aseaza pe un fotoliu si isi pune piciorul stang peste cel drept.

-E intr-o minivacanta, departe de tine si de răutatea ta Cross. Poate una din surprize reuseste sa o cucereasca cine ştie.

Aha, m-am prins acum. Si sincer ma amuza. Incep sa rad si observ pe fata lui Monroe ca e putin socata.

-Daca tu asta crezi inseamna ca nu o cunosti. Vrei sa pariem ca daca o sun vine imediat aici?

Isi ia geanta si scoate telefonul iepurasului.

-M-am gandit si eu la asta măgarule, sunt constienta ca i-ai spalat creierul. Dar uite ca nu ai pe ce sa o suni. N-ai decat sa o astepti pana duminica.

-Si ce te face sa crezi ca stau sa o astept pe ea?

Monroe se ridică si inainte sa urce sus imi spune.

-Pentru ca ea merita asta, merita ceva mult mai bun si vreau sa cred ca si tu stii asta. Macar atat fa. Nu o rani si mai tare inseland-o cu toate parasutele.

Nici nu am facut-o. Pe bune. N-am mai fost cu altcineva in afara de ea de cand e a mea, ca sa spun asa. Greu de crezut, dar da. Si nu pentru ca nu as fi putut sau nu as fi avut ocazia, ci pentru ca momentan primesc tot ce imi doresc de la ea.

Eh, in cazul asta, nu o sa stau prea mult pe acasa. Am destule probleme de rezolvat. Venisem crezand ca ma mai relaxez si eu puţin. Si nu, asta nu inseamna ca venisem pentru sex. Evident nu l-as fi refuzat, dar imi era suficient sa o sicanez puţin.

***

Se poate sa mori de plictiseala? Daca da, ei bine eu o voi face curand. E duminica dimineata si eu stau de o ora de cand m-am trezit si ma holbez la tavan. Am fumat ieri cat pentru toata saptamana viitoare. Inca sunt puţin ametit, dar suficient de lucid. N-are niciun farmec totusi daca nu ma bate nimeni la cap sa ma las ca nu-mi fac bine, drogurile. Usa se deschide si Chase se tranteste in pat langa mine.

-Facem si noi un joc ceva?

-Nt... n-am chef sa te bat iar.

Rade si imi da un cot.

-Ce-ai ma? De fapt stai, stiu ce ai, mi-a povestit Hanna aseara de ultima ei isprava. Ti-e dor de Ava, amice?

Hm... Dor? Nu stiu daca e vorba de asta exact.

-Ma plictisesc frate. Cand era aici aveam pe cine sa enervez.

Chase ranjeste amuzat.

-Poti sa ne enervezi si pe noi la fel de bine.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum