Capitolul 5

17.6K 1.1K 81
                                    

-Nova? Serios Ava? Serios?

E a doua zi dupa intamplarea din camera de camin intre mine si Nova, iar Hanna imi tine o morala de toata frumusetea asta dupa ce bineinteles ca Chase i-a dat raportul si Cleo a venit urland la ea, ca i-am furat eu iubitul.

-Pe bune, intelegeam daca era altul. Dar Nova? S-a purtat urat cu tine de fiecare data, la naiba, si tu te culci cu el?

Gata ajunge.

-Nu m-am culcat cu el, Hanna. A fost doar un sarut. Aveam de gând sa-i spun sa se opreasca.

Ea isi lipeste palma de frunte. Se tranteste cu capul de perna si ofteaza. Abia ce m-am intors de la cursuri si deja imi face capul calendar. Chase si gura lui mare. M-am asezat si eu in pat frecandu-mi fruntea. Usa s-a deschis.

-Salutare fetelor! striga Chase binedispus. Ava ti-am adus printul pe cal alb! Au, de ce naiba dai mă? se vaita amuzat.

-Mi-a alunecat pumnul.

Imi ridic capul. Perfect. Nova e aici. Aratand demential intr-o bluza cu fata unui tigru sau cam asa ceva si blugi negri stramti. Iar e descult si cu sosete albe. Doamne, omul asta nu are si el o pereche de papuci?! Se apropie si studiaza atent raftul meu de carti de deasupra patului. Chase o saruta pe Hanna si ii sopteste ceva. Ma uit la namila de deasupra mea si ma intreb ce naiba vrea? Isi trece limba peste buze umezindu-le si stomacul meu o ia razna. Mi s-a uscat gatul.

-Cross! il striga Hanna.

El nu se rasuceste spre ea.

-Hm?

-Sa nu cumva sa te mai atingi de prietena mea ca te castrez, jur ca te castrez.

Abia atunci privirea lui cade in jos pe mine. Ranjeste malefic. Inghit in sec.

-Nu-mi spui tu mie ce sa fac, vezi-ti de iubitul tau.

Dupa o secunda se trezeste cu o perna in cap. Maraie enervat si strange in palme muchia raftului. Hopa, nu avea sa fie bine. Ochii i se indreapta o clipa spre mine. Trage o carte din cele pe care le-am luat cu el de la targul de carti. O inclina ca sa o vad si eu. Era cartea lui. Probabil am luat-o din greseala. Se rasuceste pe calcaie si apoi iese din camera trantind usa zgomotos.

-Huh, tot el face pe suparatul.

Chase clatina fin cap.

-Nu, e suparat din alta cauza...

Eram foarte curioasa recunosc. Voiam sa aflu de ce se supărase Nova, dar pana la urma nu era treaba mea. Chase a plecat dupa doua ore. Eu si Hanna am mers la cantina sa mancam si apoi ne-am intors in camera obosite. Pe hol am vazut-o pe Cleo cu inca doua fete. S-a uitat urat la mine. Am vorbit apoi cu mama la telefon. Pana si ea a amintit de Nova. Bine, s-a referit la el ca la "baiatul acela care era sa-i provoace un atac de cord cu glumele lui". I-am spus ca n-am mai vorbit cu el. Apoi ne-am pus la somn pentru ca maine incepeam cursurile devreme.

***

Eram deja in intarziere atat eu cat si Hanna. Ea a luat-o pe scari spre etajul patru si eu alergam pe holurile de la etajul trei cu un pahar de cafea in mana. Am ajuns la sala mea de curs si inainte sa intru mi s-a parut ca vad pe cineva. Mi-am mijit ochii, ala era cumva Nova? Si ce Dumnezeului avea pe fata? M-am uitat la usa apoi la el cum statea si fuma pe balconul acela. Sa merg la el? Da, voiam, dar apoi m-am gandit ca ar fi mai bine sa las lucrurile sa se linisteasca puţin inainte sa apara fel si fel de zvonuri. Am intrat la curs.

-Am ajuns exact inaintea profului, zice Hanna aruncandu-si un cartof prajit in gura.

-Eu am intarziat jumate de ora, bombane si Chase.

NOVAWhere stories live. Discover now