Capitolul 19

19.1K 992 79
                                    



Sunt treaza de ceva minute bune, dar nu indraznesc sa ma ridic din pat. Stau pur si simplu si ma gandesc. Sunt exact in aceeasi pozitie in care am adormit. Si nici Nova nu s-a miscat. Ii sint respiraţia regulata pe ceafa mea si imi place senzatia pe care mi-o provoaca. Caldura emanata de corpul lui e suficientă ca sa nu mai am nevoie de patura. De fapt nici nu mai e peste noi. E pe undeva pe jos, nu am idee cum a ajuns acolo si nici nu imi pasa, eu una nu i-am simtit lipsa.

Este ora sase si jumatate. Astazi este sambata, deci azi nu avem cursuri nici unii dintre noi.

Nova se misca putin. Piciorul lui ajunge intre picioarele mele si ma lipeste mai mult de el. O fi treaz? Nu, sigur nu. Nu ar face asta treaz, nici batut. Oare cum ar fi daca... daca el nu ar mai fi atat de nesimtit si arogant tot timpul. Oare atunci ar putea sa fie ceva intre noi? Visez prea mult...

Inchid ochii si inspir adanc apoi ma rasucesc cu fata spre el si mi-o afund cat mai mult in gatul lui. Mirosea frumos si nu ma puteam abtine asa ca mi-am lipit buzele de pielea gatului sau sarutandu-l de mai multe ori. Imi lipesc apoi obrazul de pieptul lui si oftez.

-Ai visat ceva? ii aud vocea usor ragusita asa cum o are mereu dimineata din cate am observat.

Clatin din cap in semn dezaprobator.

-De ce imi fac iluzii degeaba? bomban si habar n-am de ce am spus-o.

-Legate de...?

-Tine, zic in soapta.

-Habar n-am. Ti-am spus ca nu sunt genul ala. Legăturile de durata cu femeile nu ma intereseaza. Nu am nevoie de asa ceva.

Simt ca ma ustura ochii si clipesc des in speranta ca imi va trece.

-Nu e corect ce imi faci.

El ranjeste spre mine.

-Stiu, de aia imi si place asa mult,  apoi rade. Dar asta nu inseamna ca din cand in cand nu te rasplatesc puţin pentru ca imi tii isonul.

Asta ma face si pe mine sa zambesc putin. Are dreptate de fapt,  chiar daca in mintea mea e nu, in realitate e da. Tot ce vrea el fac. Asta imi aminteste de avertismentele celorlalti. Mi-au spus ca el o sa ma aduca in stadiul in care o sa fac ce vrea el fara sa realizez macar.

-Nova..

M-am tot gandit la asta in ultima vreme si nu puteam sa nu-l intreb.

-Hm?

Mi-am muscat buza.

-Tu ai probleme cu banii? Adica... Chase mi-a spus odata ca nu-ti permiti sa pierzi o lupta din cauza ca ai putea pierde banii de la pariuri.

Observ un muschi facial care-i zvâcneşte cand aude ce am spus. Isi retrage bratele si se trage mai incolo de mine. Jane spunea sa insist si asta am de gând sa fac, cel puţin sa reusesc sa il fac sa renunte la droguri.

-Nu e treaba ta asta.

Tipic. Asta spune mereu. Pufnesc asa cum face el de obicei si ma ridic apoi ma asez peste el pozitionandu-mi picioarele de-o parte si de alta a abdomenului sau. Se uita la mine ridicandu-si o spranceana. E intrigat.

-Ba uite ca e, haide spune-mi.

Ranjeste si tace.

-De ce nu vrei sa intelegi ca imi pasa de tine si de aceea tot iti cer sa vorbesti. E confidential oricum, nu vorbesc cu nimeni despre tine.

Inchide ochii si pare ca nici nu ma asculta.

-Nu vreau sa-ti pese.

Ma încrunt.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum