Κεφαλαιο 26

13.3K 961 27
                                    

« Μαρωωωωω» ούρλιαξε χτυπώντας την πόρτα της εισόδου . Κατέβηκα γρήγορα τα σκαλιά κάτω για να δω τι συνέβαινε . Δεν μου έδωσε καμία απολύτως σημασία αλλά μπήκε στην κουζίνα .
« Πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος του παππού εχθές και δεν μου το είπες ;»
« Αγόρι μου δεν θυμάμαι . Χτυπούσαν όλη μέρα τς τηλέφωνα με αυτά τα καινούργια κουτσομπολιά »
« Όταν θα καλούν δικηγόροι , συμβολαιογράφοι , γιατροί ή άτομα από την δουλειά να τους γράφεις κάπου » μουγκρισε και έστρωσε τα μαλλιά του .
« Καλησπέρα , τι συμβαίνει ;» ανήσυχα βημάτισα προς την Μαρω και έκατσα στο πλάι της .
« Συμβαίνει ότι άρχισαν τα προβλήματα . Δικηγόροι της διαθήκης προσέβαλαν νομικά τον γάμο μας »
« Σου παίρνουν την περιουσία ;»
« Όχι , όχι ακόμα . Απλά ψάχνουν και έκαναν καταγγελία . Θα πάμε σε δίκη . Ο Μανώλης ο δικηγόρος του παππού μου ζήτησε να πάω από το γραφειο του . Δεν είναι καλό σημάδι αυτό..»
« Έλα μωρό μου μην αγχώνεσαι . Όλα θα μπουν στο δρόμο τους » τον καθησύχασα τρίβοντας τον απαλά στους ώμους .
« Θα έρθεις μαζί μου στο γραφειο του ;»
« Δεν νομίζω πως θέλει να πει κάτι σε εμένα»
« Είμαστε αντρόγυνο πια . Ότι έχει να πει σε εμένα θα το πει και σε εσένα »
Μια κρυφή περηφάνεια γέμισε την ψυχή μου με αυτά του τα λόγια . Του χαμογέλασα γλυκά φιλώντας τον στο μάγουλο
« Πάω να ετοιμαστώ » . Με ακολούθησε πάνω στο δωμάτιο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν τελείως γυμνός .
« Θες να κανείς ντουζακι ;» τον ρώτησα όσο έψαχνα να βρω τι θα φορέσω .
« Όχι » αρνήθηκε ήρεμος και με πλησίασε . Πριν καν με αγγίξει, ο καβαλος του είχε ορθωθεί επικίνδυνα. Γέλασα πονηρά και έκανα ένα βήμα πισω .
« Εσυ δεν μου πες ότι μας περιμένει αυτός ο δικηγόρος ;» Τα μάτια του πέταγαν σπίθες και κατασπάραζαν το κορμί μου.
« Πολλά φοράς » αγνόησε την ερώτηση μου και μου επιτέθηκε τραβώντας μου τα ρούχα . Αμέσως η κοιλιά μου μουδιασε ευχάριστα και τον άφησα να με γδύσει . Στεκόμασταν ο ένας απέναντι από τον άλλον χωρίς να λέμε κουβέντα . Η ένταση ανάμεσα μας έφτανε στο όριο και ήθελα τόσο πολύ να τον αγγίξω . Η ανάσα μου έγινε γρήγορη και πριν προλάβω να κλείσω τα μάτια, όρμησε βίαια στα χείλη μου . Τα χέρια μου τυλίχτηκαν στον σβέρκο του και τον πίεσα και άλλο κοντά μου . Η στύση του πιεζόταν πάνω μου και ζητούσε λύτρωση. Με κράτησε γερά ανασηκώνοντας με και τα πόδια μου τυλίχτηκαν γύρω του . Το έβαλε γρήγορα μέσα μου και ένα βογκητο μου ξέφυγε . Γαμωτο μου ήταν υπέροχο.. δεν μπαινόβγαινε απλά έμενε εκεί ενώ με φιλούσε . Προσπάθησα να κουνηθώ πάνω του αλλά δεν με άφησε.
« Βιάζεσαι ;» Ψιθύρισε πρόστυχα και μου δάγκωσε το λαιμό . Δεν το άντεχα αυτό . Ήθελα να τον νιώσω . Με πήγε στο κρεβατι και με έριξε πάνω . Χωρίς καθυστερήσεις έκατσα στα τέσσερα και γύρισα να τον κοιτάξω . Το βλέμμα του θολωμένο , χάζευε την θέα που του πρόσφερα . Ανέβηκε πάνω στα στρωσίδια και ένα χαμόγελο διαγράφηκε στο πρόσωπο μου ξέροντας ότι θα έπαιρνα αυτό που ήθελα . Όμως εκείνος έσκυψε πάνω στο σημείο μου και το έγλειψε απαλά . Τρανταχτηκα ολόκληρη και προσπάθησα να κρατηθώ στην ίδια στάση . Μουγκριζα από την ευχαρίστηση και ένιωθα το σημείο μου να γεμίζει επικίνδυνα .
« Σταύρο !!» Φώναξα και μόλις άρχισα να απελευθερωνω τον οργασμο μου , γρήγορα μπήκε βαθειά μέσα μου . Δεν μπορούσα να κουνηθώ παρα μόνο ένιωθα την ύστατη απόλαυση . Με κάρφωσε μια φορά αλλά τα χέρια μου δεν με κράτησαν και έπεσα μπρούμυτα .
« Τι έγινε μωρό μου ;;» ρώτησε ειρωνικά και με τράβηξε ξανά στα τέσσερα . Με κράτησε γερά από την μέση και άρχισε να μπαίνει βίαια μέσα δίνοντας μου αυτό που ήθελα . Οι ήχοι που έκαναν τα κορμιά μας με άναβαν περισσότερο και σχεδόν είχα παραλύσει . Πίεσε την μέση μου προς τα κάτω και το σημείο μου χωρίς να αντέχω άλλο, τον έσφιξα δυνατά αρχίζοντας να σπαρταρώ ξανά .
« Γαμωτο μου » φώναξε και τραβήχτηκε βιαστικά χύνοντας πάνω στους γοφούς μου .
Άφησε τις λαβές του και λαχανιασμένος ξάπλωσε δίπλα μου .
« Νομίζω πως χρειαζόμαστε όντως ένα ντουζακι »

Συμφωνία ΓάμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα