Evlenmeden Olmaz!!!

2K 50 187
                                    

Hikaye
Miray'ın ağzından
Yorucu bir uçak yolcuğunun ardından İzmir e varabildim. İndikten sonra yeri bile öpebilirim. Gönül isterdi ki biricik partnerimle (!) gelebileyim ama son anda biricik partnerimin (!)işi çıkmasıyla -ki o işler hep tatile gideceğimiz zaman çıkıyor bunu da anlamış değilim henüz- bir haftamı onsuz geçirecektim. Aslında biraz kıskançlık oyunlari ile bir hafta dan kısa sürede getirebilirdim onu buraya sanırım. Bu hin fikirlerimi uygulamaya dökmeyi aklımın bir köşesine koyarak uçaktan indim.

Havaalanında her ne kadar tanınmamak için kamufle olsam da radarlarına takılmıştım sanırım. Kendi kendime güldüm. Hoşuma gidiyordu bu durum. En nihateyin de otele vardım. Yeri öpsem mikroplu mudur acaba ? Ben de ki soruya da bak tabi mikroplu olacak. Uygun mikropsuz bir yeri öpücem ama o kesin.

Üç gün sonra
Mirayin ağzından
Evet kıskançlık oyunlarım işe yaramadı. Ne olmuştu sevgisi mi azaldı bu adamın bana ? Aklı sıra naz yapıyor kesin. Görürsün sen naz yapmayı Boran bey. Daha son kozumu oynamadım.

Bugün Cihan ve karısı Sinem'in evlilik yıl dönümleriydi. Cihan' ın da romantik sürprizleri vardı elbette. Bugün adalar turu yapacaklardı akşama da romantik bir yemek. Bütün gün gezecekleri için masayı ben ve Kerem -Sinem'in kardeşi- hazırlayacaktık. Cihanların yazlığına gidip kapıyı çaldım. Üç kere beşk kere eeeee açan yok nerde bu millet. Kerem açtı kapıyı. Gözlerinin şişliginden yeni uyandığı belli oluyordu. Gülerek

"Ooo erkenciyiz biraz" dedim

"Onu sana sormak lazım hayırdır kargalara kahvaltısını vermek için mi bu kadar erken kalktın?"

"Kargalar değil ama sana kahvaltı getirmiştim ama sen bilirsin istersen kargalara da  verebilirim"dedim elimdeki poşetleri sallayarak. Havayı kokladı ve anında gözleri parladı.Poğaça kokusunu almıştı galiba.

"Aaaa olur mu öyle şey sen şey yapma hiç şey yap bana ver onları sen "

"Ha kendini kargalara aynı sınıfa koyuyorsun" deyip tek kaşımı kaldırdım. O ise sadece gözlerini devirmekle yetindi.

"Biyoloji dersinde hatırladığım kadarıyla ikimizde hayvan sınıfındanız" bu sefer göz devirme sırası bendeydi. Onu itekleyerek içeri girdim. Sinem ve Cihan erkenden gitmislerdi.

"Evet simdi planı anlatıyorum kahvaltı ediyoruz yemeklere girişiyoruz. " itiraz edecek gibi oldugunda elimle onu durdurdum."Senin gibi beceriksizle anca biter hadiii" Güzel bir kahvaltı sofrası hazırladıktan sonra yemeğe başladık. Tam o anda aklıma gelen şeytani fikirlerle.Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyen Keremin bir ifşansını çekip instagrama story etiketleyerek koydum."Sanırsın kıtlıktan çıkmış  😏O kadar güzel mi olmuş Kerem 😎" notunu düştüm. Birkaç dakika sonra telefonuma gelen mesajlardan hem Boranın hem de fandomun çıldırdığını anladım. Zaten amaç da Boranı çıldırtmatı. Telefonu alıp mesajları açtım

Angara Bebesi kişisinden 44 yeni mesaj

"Miray o kim?"

"Miray kim o?"

"Kim o da sen ona kahvaltı hazırlıyorsun?"

"Ha siz hala kahvaltı ediyorsunuz tabi"

"Rahatsız olmayın ya devam edin "

"Miray tek misin o herifle sen" gibi bir çok mesaj. Kahkaha attım .Bu sefer işe yarayacakti galiba. Tam cevap vericekken biraz beklesin deyip görüldü attım. Kahvaltıdan sonra gelen mesaj sayısından cevap vermem gerektiğini anladım. Gelen mesajları okumadan "Aşkım şimdi işim var şarjim da bitiyor bana ulaşmak istersen Kerem den ulaşırsın" yazıp telefonu kapattim. Sürün bakalım. Keremı yatar vaziyette görünce zorla kaldırıp mutfağa surukledim. Tahmin ettigimden daha çok beceriksiz çıktığından akşama kadar anca masayı hazırlayabilmiştik. Keremin telefonunu alıp zorla da olsa masayı arkamıza alarak bir poz verdik ve paylaştik.Yalniz kalmaları için evden çıktık. Zaten yorgundum otele gider gitmez uyuya kaldım. Uyurken son dusundugum "O Kuzum buraya gelecek. "

Berceste Where stories live. Discover now