Κεφαλαιο 19

13.1K 937 25
                                    

« Δεν το πιστεύω!! Γαμωτο μου !! Ωραία μας μπήκε ο χρόνος » φώναξε θυμωμένα ο Σταύρος και ήρθε στην τραπεζαρία που παίρναμε πρωινό μαζί με την Μαρω . Όλοι μας ακόμα φορούσαμε τις πιτζάμες μας και τρώγαμε από την βασιλόπιτα .
« Τι έγινε ;» Τον ρώτησα γεμάτη απορία και τράβηξα την πολυθρόνα για να κάτσει δίπλα μου . Έριξε όλες τις εφημερίδες και τα περιοδικά πάνω στο τραπέζι .
« Κοιτα.. Κοιτα τι λένε!!»

ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ  ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ;

« Για εμάς λένε ;» Ρώτησα σοκαρισμένη και άρχισα να ψάχνω το άρθρο. Μέσα είχε φωτογραφίες μας από το χθεσινό πάρτι . Κάποιος μας είχε τραβήξει όσο ήμασταν στο κήπο . Φαινόταν ξεκάθαρα ότι τσακωνόμασταν . Ποτε μπορεί να πρόλαβαν πια ;;
« Δεν το πιστεύω !! Μα ποιος μέσα στο πάρτι ήταν του τύπου ;; »
« Θα πάρω τηλέφωνο τον Σπαρταρη για να μάθω ποιος μπορεί να ήταν »
Η Μαρω τράβηξε ένα περιοδικό και είδε τα καμώματα μας .
« Εεε δεν το πιστεύω πια !! Σε ξένο σπίτι και τσακώνεστε βρε παιδιά μου ;»
« τώρα αυτό είναι το θέμα μας ; Ή ότι βάζουν βόμβα στην σχέση μας ; Δεν έπρεπε τίποτα να λερώνει τον ερωτα μου με την Ναντια !» Έβαλε λίγο καφέ και ακόμα συγχυσμένος χάζευε τα κουτσομπολίστικα .
« Καλύτερα να πάρεις τον Εμανουηλ , αυτός θα ξέρει τι πρέπει να κάνουμε » του πρότεινα και του έβαλα λίγο κέικ στο πιάτο .
« Πραγματικά σταματά να με ταΐζεις ! τι έχεις πάθει σήμερα;»
« Εγώ φταίω , που σε σκέφτηκα !!» Είπα μουτρωμενα και σηκώθηκα όρθια . Αμέσως το χέρι του έπιασε το δικό μου .
« Με συγχωρείς , δεν φταίς εσυ »
« Μάθε να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου Σταύρο» ξανά έκατσα και τελείωσα τον χυμό μου .
« Έχεις δίκιο αγάπη μου συγνώμη » πρώτη φορά με καλούσε αγάπη του χωρίς ίχνος ειρωνίας . Τον κοιταξα ξάφνιασμενη και εκείνος ξεφυσηξε .
« τι ;;;; »
« Τίποτα..»
Μετά την χθεσινή μας συζήτηση ένιωθα ακόμα πιο μπερδεμένη . Δεν ήθελα να παραδεχτώ το οτιδήποτε που είχε σχέση με εκείνον . Η αξιοπρέπεια μου σαν γυναίκα δεν με άφηνε να του δώσω την χαρά ότι ίσως μου άρεσε.. Ή τέλος πάντων ότι  τον ήθελα κοντά μου.. δεν θα το επέτρεπα ποτέ αυτό ! Όσο για το συμβόλαιο , ένιωθα εγκλωβισμένη σε κάτι που ακόμα ήμουν στην αρχή . Έξι μήνες είχαν περάσει σχεδόν και είχα μπροστά μου αλλά 9,5 χρόνια . Δεν ήθελα να χάσει την περιουσία του , όχι μόνο γιατί ήταν πολλά τα λεφτά αλλά γιατί ήταν και του παππού του . Φαινόταν ότι του είχε πολύ αδυναμία . Και εκτός αυτού πέρα από τις εντάσεις μεταξύ μας , δεν μπορούσα να πω ότι περνούσα και άσχημα . Είχα κάνει ήδη δυο ταξίδια στο εξωτερικό γεμάτα ανέσεις χωρίς να σκέφτομαι τα χρήματα . Ότι ήθελα το είχα . Δεν δούλευα και είχα χρόνο να πάω σε σεμινάρια και δραστηριότητες που πάντα μου άρεσαν . Ακόμα και προσωπικό γυμναστή είχα . Αν και εν τελει ο Χάρης δεν θέλησε να συνεχιστεί η συνεργασία μας , δεν έμαθα γιατί διέκοψε αλλά καλύτερα , έτσι και αλλιώς βαριόμουν την γυμναστική μέσα στο σπίτι . Πήγαινα να αγοράσω βιβλία και δεν σκεφτόμουν ότι έπρεπε να πάρω ένα για να μου φτάσουν τα λεφτά . Δυστυχώς όταν είχες χρήματα μπορούσες να κανείς τα πάντα . Κάθε σου ευχή , κάθε σου όνειρο , κάθε σου επιθυμία .

Συμφωνία ΓάμουWhere stories live. Discover now