◆Like The Spider Man◆

13.1K 1.3K 392
                                    

"Uzun süredir bana tanımadığım adamları öldürtüyorsun." dedi Jungkook, öne doğru eğilmiş, dirseklerini dizlerine dayamış ve ellerini birbirine kenetlemiş bir şekilde. "Düşmanlarımız olduğunu ve hatırlamadığım için şu anda bir anlam veremeyeceğimi söyledin, ben de kabul ettim. Ama sence de artık bana düzgün bir açıklama yapman gerekmiyor mu, baba?"

Juminhan, derin bir nefes verip masasına doğru eğildi ve ellerini masanın üzerinde birleştirdi.

"Sana bunu yaptırmak zorunda kaldığım için beni affet evlat, ama sen benim tek şansımsın. Düşmanlarımız senden korkuyorlar. Senden yapmanı isyeceğim asıl görev, diğerlerinden çok daha önemli."

Jungkook kaşlarını kaldırarak ona baktı.

"Yıllar önce bir şirkette çalışıyordum. Bu şirkette bulunduğum süre içinde yöneticilerin gizli saklı işler çevirdiklerini anlamıştım. Bir gün, gece mesaiye kalma bahanesiyle şirketten çıkmadım. Gizlice yöneticilerin odasına girip, sakladıkları şeyleri öğrendim. Büyük bir bilgisayar odaları vardı. Bir şekilde gizli belgelerine erişmeyi başardım. Orası bir cilt-bakım şirketiydi ve piyasaya sürdükleri kremlerin içinde aslında insanı ölüme kadar götüren maddeler olduğunu öğrendim. İlk bir-iki yıl kullandığında harika sonuç veren bu kremler, daha sonra insanın cildini mahvediyor ve vücudunu zehirliyordu. Bunu medyaya gösterirsem, ortalık yıkılacaktı ve onlara dava açıp çok kazançlı bir şekilde olayı sonlandırabilecektim.

Fakat öyle olmadı, o odadan çıkarken yöneticilerle karşılaştım. Beni sıkıştırıp neler öğrendiğimi sorguladılar ve öldürmekle tehdit ettiler. Yaptılar da... Daha doğrusu, yapabildiklerini zannettiler. Bedenim kan içinde bir çöp konteynırının yanında uyandığımda, vücudumun çeşitli yerlerinden bıçaklandığımı fark etmiştim. Muhtemelen öldüğümü sanıp beni orada bırakıp gitmişlerdi. Güç bela kendimi kurtardıktan sonra, dış görünüşümü tamamen değiştirdim. Beni tanıyamayacakları bir hale gelene dek. Uzun zamandır onlardan intikam almayı bekliyordum. Ama seninle olan tartışmalarımız yüzünden senden bunu isteyemeye yüzüm olmadı. Şimdi senden bir iyilik istiyorum Jungkook."

Jungkook geriye yaslanıp, hafif çatık kaşlarıyla ona bakarken başını salladı.

"O şirkete sızıp, gizli bilgilerini çalmanı istiyorum. Şu anda projelerini değiştirmiş olsalar bile eskiden yaptıkları suçlar gün yüzüne çıkarsa şirketleri batacak. Benim istediğim de bu. Unutma Jungkook, bir zamanlar ben bunu diğer insanları korumak için yapmıştım ama başaramadım. Babanın öcünü almalısın."

Çenesi kasılırken Jungkook tekrar başını salladı. "Anladım. Merak etme, bu kez başarısızlık olmayacak."

"Buna eminim. Sana güveniyorum." dedi Juminhan keyifli gülümsemesiyle. "Bu gece için hazır ol."


~•~


Jungkook üzerine geçirdiği siyah kıyafetler ve yüzüne taktığı siyah maskesiyle hazırdı. Cap'ini ve kapüşonunu başına geçirdi, bu tanınma olasılığını en aza düşürüyordu.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
• Bᴀᴅ Bᴜɴɴʏ Π Jᴇᴏɴ Jᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ •  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin