◆43◆

15.9K 1.5K 689
                                    

Mutfakta işim bittiğinde salona yöneldim. Jungkook tekli koltukta oturmuş, önündeki sehpanın üzerindeki bir fotoğraf albümüne bakıyordu. Tek kolunu dizine dayamıştı, diğer eliyle de sayfaları çeviriyordu. Yanına ilerledim ve fotoğraflardakinin o olduğunu fark edince, kaşlarımı kaldırdım.

"Senin foroğraf albümün mü var?"

Bana dönüp başını salladı. "Ben fotoğraf çekilmeyi pek sevmem. Bunların çoğu Jasmin noona ve Jin hyungun zoruyla çekildiğim fotoğraflar."

"Küçüklük fotoğrafların da var mı?" dedim merakla albüme doğru eğilerek.

"Buraya gel."

Beni kendine çekip sağ bacağının üzerine oturttu. Gülümseyip tek kolumu boynuna sardım. O da tek kolunu belime sardı ve eliyle sayfadaki fotoğrafı işaret etti.

"Bunlar Jasmin noonanın biz dışarıdayken gizlice çektiği fotoğraflar. Ben ISD'ye katılmadan bir süre önce. Sanırım 17 yaşındaydım."

"Hep böyle asi mi bakarsın?" dedim gülerek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hep böyle asi mi bakarsın?" dedim gülerek.

Gülümsedi ve sayfayı çevirdi. Neredeyse çığlık atacaktım.

"Tanrım Jungkook bu çok sevimli! Senin sevimli olabileceğini hiç düşünmemiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Tanrım Jungkook bu çok sevimli! Senin sevimli olabileceğini hiç düşünmemiştim."

Dik dik bana baktığında güldüm. "Ne var? Hep böyle kötü kötü bakıyorsun. Gülümse biraz, tavşan dişlerini görelim." dedim ellerimle dudaklarını yukarıya doğru kıvırarak. Alayla kıkırdadı ve başını sağa sola sallayarak ellerimden kurtuldu. Ama yanaklarını mıncırmamdan kurtulamamıştı.

"Yeter ama. Bebek miyim ben?"

"Bundan sonra senin adın Baby Bunny." dedim alayla.

Ellerimi tutup yüzünden çekti ve sırtımda duran eliyle beni kendine doğru itti, yüzlerimiz birbirine fazla yaklaştığından kalp atışlarım da aniden hızlanmıştı.

"Bad Bunny'nin karizmasını mı çizmeye çalışıyorsun?"

Ses tonu öyle etkileyiciydi ki bir an ciddi olduğunu sandım.

• Bᴀᴅ Bᴜɴɴʏ Π Jᴇᴏɴ Jᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ •  Where stories live. Discover now