Del 17.

127 13 2
                                    

Tredjeperson pov.

Matilda og Niall fortsatte å være venner etter den kvelden. De trivdes som venner og aldri noe mer enn det. Matilda fortsatte å være sammen med Lucas. De holdt sammen i tykt og tynt. Matilda fortsatte som danser med tok ekstra utdanning og utdannet seg som sykepleier.

Niall datet noen jenter, men han følte at ingen av dem ble helt rett for ham. Årene nærmet seg og Niall begynte å bli urolig for at han aldri skulle møte den rette. Men da Niall var 26 år gammel så møtte han en jente fra Irland som hette Tegan. Hun hadde brunt/rødt hår som gikk ned til skuldrene og pannelugg. Hun var utdannet hjelpepleier. Hun hadde også en liten datter som hette Chloe. Niall forgudet lille Chloe. Han så på henne som sin egen datter. Etter noen år så fridde Niall til Tegan og hun sa så klart ja. De giftet seg på våren og bare de nærmeste vennene og familie var invitert. Matilda var såklart invitert. Matilda, Synnøve, Perrie, Eleanor og Sandra (Tegans gamleste venn). Niall og Tegan fikk tvillinggutter etter ca. 1 år etter bryllupet. De fikk navnene James Henry og William Greg. James er en akkurat kopi av Niall; med blåe øyne og brunt år. William ligner mer på Tegan. Niall sluttet å farge håret sitt blondt da han var rundt 23år gammel.

Synnøve og Harry ble gode venner. Alle kunne se at de ville mere begge to, men de var for feige for å gjøre noe med det, men en dag så spurte Harry Synnøve på en date og det førte til et bryllup to år etter. De fikk en datter som de kalte Grace Ann og en sønn som de kalte Lucas Evan. Grace ble en eksakt kopi av faren hennes med det samme store talentet og Lucas lignet mer på tanten hans, Gemma.

Zayn og Perrie giftet seg i februar og fikk to gutter.

Louis and Eleanor fikk en gutt med navnet Richard Harry. Louis and Eleanor ble skilt etter noen år fordi de følte at de ikke passet med hverandre lengre, men er fortsatt gode venner. Louis ble siden sammen med en jente med navnet Megan.

Matilda og Lucas var alltid sammen. Lucas hadde planlagt å fri til Matilda lenge og da han endelig fant den perfekte stunden så gikk han ned på et kne foran Matilda. Matilda så ja med en gang og kastet seg i armene til Lucas. Matilda og Lucas fikk en gutt og to små jenter. Eric Natanel og lille Ana Linnea og Sophie Grace.

Matilda og Niall var beste venner. De fortalte alt til hverandre.

Da var hver gang vi møtes ferdig. Takk til deg som har hvert med gjennom heile reisen. Jeg håper virkelig at du likte det. love you<3

Hver gang vi møtes. (Norwegian)Where stories live. Discover now