Info

87 2 1
                                    

DÔLEŽITÉ

Ak ste sa tešili, že som tu s novou kapitolou, tak Vás asi sklamem. Ako ste si mohli všimnúť, už ani minulý týždeň som ju nepridala, za čo sa Vám naozaj ospravedlňujem, ale ja a pravidelnosť k sebe zrejme nejde.

Vec sa má tak, že sa mi hrozne často menia priority. Keď som začínala písať Starboya, bola som z toho tak nadšená, že bol jednoducho mojou prioritou číslo jeden nejaký ten piatok. Ale ako som si tak zvykla na to, že by som ho mala písať a pridávať, stalo sa to niečím pravidelným a už menej zaujímavým. Nebojte sa, neprestáva ma baviť, to ani trochu, ale sú jednoducho veci, ktoré behom dňa robím radšej, zapodievam sa nimi častejšie, a zrazu si v nedeľu večer uvedomím, že mám tri hodiny na napísanie a pridanie časti a ide ma klepnúť.

A preto som prišla k záveru, že toto nie je nič pre mňa. Je mi fakt ľúto, že pozastavujem už druhý príbeh, no pri tomto som si stopercentne istá, že s ním nekončím. Proste budem písať, keď sa mi bude chcieť a budem mať náladu, nie podľa časového harmonogramu. A keď už sa budem blížiť ku koncu príbehu, znovu obnovím jeho pravidelné pridávanie avšak s tým, že sa nebudem musieť obávať, že Vám niekedy nebudem mať čo pridať. 

Naozaj sa ospravedlňujem všetkým, ktorých som sklamala a dúfam, že tomu rozumiete. A aby som Vám moje zámery upresnila, obnovenie pridávania do konca jesene na 100% nečakajte.

Loads of love

- Nel

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Nov 29, 2017 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Starboy /POZASTAVENÉ/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant