Kapitola Štvrtá - Uvítacia párty

90 7 11
                                    

°Chantal°

Cítim sa fakt dobre. Neverili by ste, aký je to skvelý pocit, byť jedna z tých mála dievčat, ktoré nikdy necítili teplo Gabeovej či Nashovej postele. Chcela som na Gabeovu odpoveď reagovať, avšak to už sa otvárali dvere a dnu vpadli dve kučeravé hlavy so zelenými očami.

„Uvítacia párty začína o pät minút, všetci máme ísť do klubovne v hlavnej chatke!" Kričal jeden z chlapcov – ktorých naďalej nedokážem rozlíšiť – a než sme im stihli odpovedať, už boli preč.

„Tak to vyzerá, že budeme meniť pôsobisko." Povzdychol si pripitý Adriano a s Nashovou aktívnou pomoc sa vyškriabal na nohy. „Kamoš, ty by si mal radšej zostať tu." Potľapkal ho po pleci dokonalo čulý Gabe popri obúvaní si topánok. „Ak ťa v takomto stave stretne tréner tak si skončil." Smial sa. Adriano ho však odbil s tým, že on je predsa úplne v poriadku a nikto si určite nič nevšimne.

„Myslíš, že sa vôbec dopracuje k hlavnej chate?" zamrmlal mi do ucha Dylan so smiechom. „Bolo by veľmi pozitívne v to dúfať." Vzdychla som si naoko sklamane a postavila sa z jeho kolena. Môj najlepší kamarát iba pobavene zakrútil hlavou a poberal sa spolu s ostatnými von zo svojej chatky.

***

„Punč?" ozval sa mi pri uchu známy hlas, zatiaľ čo som očami prečesávala miestnosť. Spoločenská hala bola skutočne veľká, to sa musí nechať. Obdĺžnikovú miestnosť lemovali čierne sedačky, na ktorých posedávali niektorí členovia tímu. Na mierne vyvýšenom pódiu stál za pultom Hayes a mixoval rôzne piesne zo svojho notebooku. Decká popíjali nealkoholické nápoje – minimálne sa tvárili, že v nich nie je alkohol – alebo tancovali.

„Nie, to asi nie." Zasmiala som sa a odmietla Adrianovu ponuku. „Iba boh vie, čo si do toho dal." Nedôverčivo som si ho premerala pohľadom a uškrnula sa.

„Neveríš mi?" podivil sa mi a zodvihol obočie.

„Vlastne ani nie." Priznala som so smiechom, poklepkala ho po ramene a pomaly sledovala, ako tréner vychádza spolu s Marysou von dverami, čo značilo jediné – zostali sme sami. Párty sa mohla začať.

„Aj keď, risk je zisk, nie?" pokrčila som plecami a vzala si od neho plastový pohár s ružovou tekutinou. Sebavedomo som si odpila a musela uznať, že punč chutil skutočne dobre.

„Poď tancovať." Skríkol mi do ucha z druhej strany Dylan a potiahol ma za ruku. V prítmí som si stihla všimnúť jeho strapaté vlasy a mierne napuchnuté pery. Zachechtala som sa a nechala sa odtiahnuť medzi vlniace sa telá.

„Chúďa Alex, si preč jeden deň a už sa ťaháš s inou." Pokrútila som pobavene hlavou a zložila si ruky na jeho pleciach. Jeho dlane pristáli na mojich bokoch a za pútka od kraťasí si ma pritiahol bližšie. Jednu ruku okolo mňa obmotal a tým ma donútil kopírovať každý jeho pohyb v rytme hudby.

„Vôbec neviem, o čom to hovoríš." Nevinne sa usmial a nespúšťal zo mňa zrak. Dobre som poznala tieto jeho stavy. V tejto chvíli by išiel s každou, ktorá by sa ho čo len prstom dotkla. Nie, že by som sa nejako extra starala do jeho milostného života, ale nemohla som dovoliť, aby podvádzal svoje dievča na každom rohu. Najsľubnejšou možnosťou sa teda stala alternatíva, v ktorej s ním celý večer zostanem, aby sa po nejakej nevrhol.

„Samozrejme, že nevieš. To ty nikdy." Prikývla som, držiac uvoľnený úsmev na tvári. Jednu ruku som spustila dole po jeho paži a nechala ju položenú na predlaktí, okolo ktorého som mu následne obmotala prsty. Svaly mal mierne napnuté, žily ako vždy navreté. Zodvihla som k nemu zrak a nechala sa pritiahnuť do pevného objatia. Pohupovala som bokmi spolu s ním a nechala sa viesť, až kým som nebola násilne odtrhnutá od jeho tela. Ocitla som sa chrbtom k smejúcej sa Dominiqué a čelom k tancujúcej Holly. Uväznili ma medzi sebou a ja som sa chtiac-nechtiac pripojila k ich tancu, ktorým sa snažili upútať pozornosť mužskej časti osadenstva.

„O koho presne sa teraz snažíme?" kričala som Holly do ucha, zatiaľ čo som si jednu dlaň položila na jej bok a zadkom sa pritisla k druhému dievčaťu za mnou.

„Nika dúfa, že sa pri nej objaví Gabe alebo Nash." Pokrčila ramenami a s úškrnom na tvári ku mne pristúpila bližšie.

„A ty?" nadvihla som obočie. „A neskúšaj mi hovoriť, že si sa iba pripojila, s tým ma nedostaneš." Zasmiala som sa. Cez tmu som síce nič nevidela, no prisahala by som, že Holly sa začervenala.

„Možno si ma všimne Adriano,.." priznala tak potichu, že som ju cez hudbu sotva počula. „Á, už je to tu." Ukázala smerom za mňa, kde už si Dominiqué odťahoval Gabe. Po jeho boku postával Nash a zrejme si hľadal svoju tanečníčku. Keď ma zbadal, uškrnul sa a zaujal Nikino miesto.

„Holly, pekne ťa prosím, dáš mi chvíľu pozor na tamtoho exota? Má doma frajerku." Kývla som hlavou smerom k Dylanovi, kým sa mi Nash perami jemne obtrel o ucho. Po ramenách a pažiach mi prebehli zimomriavky a jemne som sa striasla. Nečakala som na odpoveď dievčaťa predo mnou a jednu ruku som natiahla za seba, prikladajúc ju k Nashovmu krku. Oprela som sa oňho a nechala ho pritískať si ma k sebe bližšie, ako by sa zrejme patrilo. Pri každom pohybe bokmi som cítila, že štýl našich pohybov ho zrejme nenecháva chladným a on sa to ani nesnažil zakryť. Popri tanci mi zubami prechádzal po krku a zanechával za sebou vlhkú cestičku.

„Vieš, že ja nie som ako Nika, je ti to jasné?" zamrmlala som mu pri uchu a dúfala, že ma počul.

„Som si toho plne vedomý." Oznámil mi, no nijako nezmenil svoju polohu voči môjmu telu.

***

„Musím ísť za Dylanom, o chvíľu niekoho pretiahne." Odtlačila som od seba Nasha a začala sa obzerať po svojom najlepšom kamarátovi.

„Je to veľký chlapec, prežije bez teba." Snažil sa pritiahnuť si ma späť, no ja som mu s rýchlym prepáč vykĺzla a v menšom dave začala hľadať objekt môjho záujmu. Našla som ho na sedačke, s rukou prehodenou okolo ramien jednej z mojich spoluhráčok a jej perami pritisnutými na krku.

„Fajn, bordel sa zatvára, môžeš ísť." Zvolala som dostatočne nahlas, aby ma počula. Odtiahla sa od neho a prebehla ma očami.

„Si jeho frajerka, alebo také dačo? Myslela som, že ste najlepší kamaráti." Počula som v jej hlase iróniu.

„No, frajerka možno nie som, ale to ty tiež nie, tak čo keby si zdvihla zadok a išla sa zavesiť na niekoho iného?" milo som sa usmiala a počkala, kým sa s povzdychom nezdvihla a neodkráčala preč.

„Oh, vďaka bohu. Pre Kristove rany Dylan, čo ty zasa vyvádzaš?" zúfalo som si povzdychla a usadila sa na jej miesto vedľa neho. Nechala som ho, aby si s pobaveným úsmevom zložil hlavu na mojich stehnách a začala som sa mu prehrabávať vo vlasoch. Vedela som, že to ho uspáva, a v jeho momentálnom stave by som iba šťastne uvítala, ak by zaspal a ja som mu nemusela po zvyšok noci robiť dozorcu.

__________________________________________________

Som tu zas a som si istá, že táto časť je kompletný bullshit :D Bavilo ma to písať, možno to bolo tým, že som sa vôbec neinšpirovala vlastnými zážitkami s chlapcom menom Adriano :D Ale keď si to tak po sebe čítam, je to trochu iné ako som zvyknutá písať, neviem presne čím, ale tak nejako to je :D V médiách je pesnička, ktorá sa tiež viaže k mojej spomienke z pred asi troch týždňov, proste som si to nemohla odpustiť :D Hope U like it

Loads of love

- Nel

P.S.: V médiách je Nash

Starboy /POZASTAVENÉ/Where stories live. Discover now