Ik leef nog

95 6 11
                                    

Bijna twee jaar geleden was de laatste keer dat ik daadwerkelijk iets voor dit boek deed en nog steeds krijg ik bijna maandelijks meerdere meldingen van likes en reacties op hierop... dat is echt zo super gaaf!!! Maar ik wilde ff een kleine update maken van hoe het nu met mij en dit boek gaat.

Dus eerst even wat dingetjes over mezelf, want in twee jaar is er echt enorm veel verandert, echt enorm super veel. Toen ik dit boek maakte was ik 15 en ik ben nu 17, funfact: ik kwam toen ik 12/13 was op een ander account genaamd kimgirl1 (dat ik om redenen verwijdert heb) op Wattpad. Ik zat op 3vmbo toen ik begon met schrijven en ik zit nu op 4havo (ik heb dus al een keer examens gehaald), het paarse haar dat ik had is uitgegroeid en nu is m'n haar saai bruin, ik heb in de tussentijd 3 telefoons versleten, ik zit nog maar in de helft van de fandoms waar ik in zat toen ik dit boek begon en ik heb een vriendje <3, maar verder ben ik volgensmij nog precies de zelfde Kim als toen ik begon met schrijven :D (huidige fandoms: Harry Potter, Overwatch, World of Warcraft, Game of Thrones, the Vampire Diaries, the Binding of Isaac, Assassins Creed, Disney, Pokémon, enz.)

En dan nu over het lot van dit boek, want ik denk dat iedereen daar een stuk geïnteresseerder in is... Wat ik dus van plan was met dit boek is, inplaats van per fandom een hoofdstuk maken met tips om uit de fandom te komen en negativiteit, juist hoofdstukken per fandom te maken met wat basis info over de fandoms en wat ik er zelf van vind en wat er leuk en minder leuk aan zit en dat mensen die het hier mee eens zijn (of juist niet) mee zijn er over gaan praten in de reacties. Dus eigenlijk dat ieder hoofdstuk een mini pagina word voor elke fandom, vinden mensen dit een goed idee? Of juist niet? Ik hoop van wel... Ik ben nu ook van plan om in plaats van elke keer te wachten tot er reacties zijn die zeggen dat ik een bepaalde fandom moet doen ook fandoms te doen die ik zelf wil doen.

Dat was wel alles wat ik mee te delen had denk ik... Doeii

P.s. Owja nog een kleine mededeling, ik ben achter de schermen ook nog aan het werk aan gewone verhaalboeken, dus die zullen binnenkort ook wel een keer verschijnen :D

Wat te doen als je fandom je leven over neemtWhere stories live. Discover now