Fandom minpunten:

290 14 12
                                    

Haii mensjes,
Vandaag doe ik eens wat anders, nu doe ik zeg maar de minpunten van in een fandom zitten. Want soms kunnen momenten tussen fandommensen en "normalere" mensen best akward zijn, bijvoorbeeld als je opeens een fangirl moment heb in het openbaar...
Dus hierzo alle minpunten:

1: zoals ik al zei, fangirl momenten in het openbaar en mensen denken dat je naar één of ander gekkenhuis moet.

2: deze geldt vooral voor boeken/films/anime/weetikveelwat- fandoms. Je hebt 95% kans dat je favoriete personage dood gaat.

3: je zal altijd verliefd blijven op iemand die niet eens weet dat je bestaat, of hij bestaat niet.

4: dat moment dat een liedje op de radio komt en er is een parodie van, bijvoorbeeld één van de Pokemon-parodies van NateWantsToBattle (ken je hem nie!? Zoek hem op! Ik zal wel iets van 'm als YouTube-filmpje bij dit hoofdstuk stoppen) en je zingt de verkeerde tekst mee..

5: maar weinig mensen zullen herkennen dat die ene quote uit Harry Potter komt.

6: bye-bye sociallife, haihai, fandomlife. Niet dat dit perse een minpunt moet zijn.

7: als je in bepaalde fandoms zit wordt er best al snel over je bevooroordeeld. Bijvoorbeeld: one direction fangirls vermoorden je in je slaap als je wat slechts over 1D zegt, Five Nights at Freddy's fans zijn een stel vijfjarige die niet weten wat een horrorspel is, My Little pony fans zijn een stel oude mannen die kinderen verkrachten. EN IK BEN HET MET GEEN VAN DEZE DINGEN EENS!

8: de rivaliteit tussen bepaalde fandoms is soms best wel erg groot. Bijvoorbeeld Pokemon en Digimon, ik heb allebei de anime's gekeken en ik vond ze allebei wel oké, maar natuurlijk is Pokemon beter (zie je wat ik hier bedoel? Iemand anders zal het hier vast niet mee eens zijn en boos op me worden)

9: soms kan een fandom best duur zijn. Of best heel erg duur. Of best wel super erg duur want je moet en zal dat ene album, die doos met Pokemon badges, de kettingen van the legend of Zelda, alle Five Nights at Freddy's spellen en alle posters hebben!

10: zodra iemand iets slechts zegt over de fandom waar je in zit voel je je meteen aangesproken ook al weet die gene niet dat je in die fandom zit.

En dit waren tien van de eerste de beste minpunten die ik kon bedenken... In 50 minuten... Op school... In een tussenuur... Terwijl al m'n vrienden naar een supermarkt waren... Maar ik niet mee kon omdat ik blut ben...
Maar als meer mensen nog minpunten hebben die ik vergeten ben zeg het dan in de reacties dan kan ik later misschien nog zo'n hoofdstuk maken.
Doeiii!

Wat te doen als je fandom je leven over neemtWhere stories live. Discover now