Justin Bieber

176 9 22
                                    

Okeeeeeee ik zal eerlijk zijn, ik ben geen fan van Justin Bieber, z'n muziek is zeikerig en hij heeft Orlando Bloom geslagen, wat natuurlijk onvergefelijk is. Plus is het waar dat sommige meiden hun hoofd kaal geschoren hadden omdat ze dachten dat Justin kanker had ofzo? Kijk daarom ben ik nou niet echt bepaald voor van die groupies... Maar he, je mag fan zijn van wat je wilt, ik zal je niet vooroordelen. Tenzij je je hoofd echt kaal scheert om één of andere zanger, want dan ga ik me een klein beetje zorgen maken om je gezond verstand... Zegt de gene die d'r haar paars heeft laten verven, maar wegens slechte haarverf-kwaliteit nu blauw/groen haar heeft. Dusssss, terug naar de tips om over je liefde voor deze Canadese zanger heen te komen. (Hij is Canadees toch?)
Als eerste, hij is een gewoon een gewone jongen net als jij en ik. Maar met een goedkapsel en hij is waarschijnlijk gecastreerd. Als ik een beetje redelijk goede stem zou hebben zou ik ook al bezig zijn mijn superduper carrière en de show stelen in grote optredens, maar helaas klink ik als een stervende kat die een viool heeft doorgeslikt, dus moet ik het maar met m'n andere talenten doen. Ik ga het zo maken in de jongleer industrie... Maar zo bijzonder is hij heus niet hoor, hij is gewoon een jongen... Dus nu we dit weten, dit waren mijn tips om over hem heen te komen. BEGRIJP NOU EENS DAT HET EEN MENS IS EN GEEN BUITENAARDSE GOD VAN DE PLANEET PLUTO DIE AANBEDEN MOET WORDEN!!! (Ja Pluto is m'n favoriete planeet en het boeit me niet wat mensen zeggen over dat het geen planeet meer is want je kan niet zomaar iemands planeet-status afpakken! Arme Pluto)
En dan nu, de minpunten! He he he, ik heb zo'n gevoeletje dat mensen me hier voor gaan vermoorden in m'n slaap.

Nummer 1:
Hij heeft Orlando Bloom geslagen! ONACCEPTABEL!

Nummer 2:
Hij heeft best wel een beetje asociale dingen gedaan. Nu zullen mensen waarschijnlijk wel zoiets hebben van "ja hij heeft ook Feel goete dingen getaan maar dat seggen se nooit want de metia moet altijt op hem pikeren" maar dat betekent niet dat hij die stomme dingen niet heeft gedaan. Hij is nou niet bepaald het beste rolmodel.

Nummer 3:
Z'N KAPSEL IS ECHT OVERAL! Boven op elke jongen z'n hoofd!!! Overalllllll! Net een zombie appocalips! Ja ik zei net wel dat hij een goed kapsel heeft maar het is nog al stereotypisch.

Nummer 4:
Hij heeft waarschijnlijk geen ballen, hoe kan hij anders zo hoog zingen? Dus hoe graag je ook hoopt om seks met hem te hebben, je hebt er waarschijnlijk niet veel aan...

Okeee dat was het wel denk ik zo'n beetje, ik hoop dat ik niet te veel beliebers heb gekwetst, maar smaken verschillen. En Justin is echt ABSOLUUT niet mijn smaak...
Ik ga maar eens naam m'n schuilkelder...

Wat te doen als je fandom je leven over neemtWhere stories live. Discover now