Five Nights at Freddy's

278 19 21
                                    

Weet je hoe lang ik op zoek geweest ben naar de foto bij dit hoofdstuk!? Echt lang! Ik haal altijd alle foto's die ik bij m'n hoofdstukken stop van we heart it af en ik moest echt door een heel hoop vaag spul voor deze. Serieus, fnaf-robothoofden op SpongeBob personages? Echt waar, de Five Nights at Freddy's fandom heeft echt letterlijk alles, het heeft de spellen waar alles mee begon, het heeft een hele armada van ships, fanfics, op zich best wel goede muziek, een heel boek vol theorieën, binnenkort zelfs een film en natuurlijk de fans zelf niet te vergeten!
Nou over de fans gesproken, er zijn naar mijn mening twee soorten fans, de fans die gewoon het spel spelen, er van genieten en met wat theorieën komen en de... Ahum ietwat ehm... Overdreven... fans die de spellen, die het met Foxy willen doen, die Chika neer zetten als één of ander super smexy personage, je snapt vast wel welke ik bedoel als je een beetje door het fandom terein gesnuffeld hebt...
Maar terug naar het hoofdstuk. Ik heb nog geen hoi gezegd. HOIOI =D welkom bij dit hoofdstuk mensjes. Vandaag behandelen we dit aanstekelijke Five Nights at Freddy's virus. Het is zeer ernstig en ik raad ten sterkste aan om uit dit quarantaine gebied te blijven. Nee grapje, je mag gewoon betreden... Op eigen risico. Ik heb zelf alleen het eerste spel... En ik ben er best slecht in... M'n favo animatronics zijn tot nu toe Golden Freddy en Foxy want die hebben me nog niet vermoord. Of m'n pc is gewoon niet geschikt voor spellen... Weet iemand wat voor pc ik beter kan kopen voor games en dat soort shizzle, inplaats van een acer aspire nogwat.
Maar om dit hoofdstuk te beginnen, laat ik eerst maar eens beginnen met de ships... Niet dat ik wat tegen shippers heb, ik heb zelf ook een paar belachelijke ships maar ik neem ze niet zo serieus. (Jeff the Killer (creepypasta) en Finn (tijd voor avontuur) beste ship ever!!!)
Maar ik vind het gewoon nog al ehm... Apart dat mensen die robots shippen terwijl het eigenlijk nog maar kinderen van een jaar of zes zijn EN NOG NIET GESCHIKT ZIJN VOOR WAT IK IN FANART EN YOUTUBE-FILMPJES GEZIEN HEB! Jeah ik was op random filmpjes aan het klikken en opeens kwam ik bij een filmpje waar Bonnie en Chika het in een kast gingen doen en Springtrap wilde iedereen vermoorden ofzo... Jeah...
Maargoed, zoals je misschien al gemerkt heb, ik vind de fnaf fandom nogal vaag.
Alsjeblieft kom niet met een boze menigte achter me aan O.o
Maar hee, ik heb niks tegen het spel hoor! Het spel is cool!
Dus nu de dingen om uit de fandom te komen... Eigenlijk moet je gewoon alles een beetje vanuit mijn oogpunt gaan zien, dus alles wat ik net zei.
En nu de nadelen =) dit zal geheel over het spel zelf gaan, dus niks met de fandom zelf.
Nummer 1: het kost geld. Jap, ik ben nogal wen blut persoon en je weet wat ze zeggen "Zeeuwen binne zunig" (mocht je het nog niet weten, ik kom uit zeeland) vertaling "Zeeuwen zijn zuinig"
Nummer 2: na tweehondervijvendertig keer vermoord te worden door de zelfde animatronics worden de jumpscares niet meer eng.
Nummer 3: Freddy's jumpscare als je stroom op is is schattig... Jeah ik vind het schattig, laat me.
Nummer 4: het derde en het vierde spel zijn niet echt Five Nights at Freddy's meer. Het derde nog wel een beetje omdat het spookhuis ook iets met Freddy's heet, maar het vierde heeft niks meer met Freddy's te maken. Het vierde is meer Five Nights at the house of a scared hallucinating kid. Maar ik snap wel dat dat niet klinkt.
Nummer 5: het duurt nog super lang voordat de film uit komt =( weetje naar hoe veel film ik al uit zit te kijken!? De fnaf film, de volgende pirates of the Caribbean film, Finding Dory... En dan heb je nog de films waar ik heen wil, Pixsels, the Maze Runner the Scorch Trails, sinister 2...
Nouja bye bye ik ga maar eens... BYEE

Wat te doen als je fandom je leven over neemtحيث تعيش القصص. اكتشف الآن